Deň Matiek

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Risko kkt nie som. Ak nevies najst iny vyraz, popracuj chlapce na slovnej zasobe. Skor je smutne, ze si zjavne na takej mentalnej urovni, ze si nebol schopny moju narazku pochopit. Smutne.

Den matiek je den urceny matkam ako zenam, ktore niekomu darovali zivot, teda vykonali jeden z najvacsich zazrakom ake na svete existuju. Je to nieco uzasne a preto nevidim problem im jeden den do roka prenechat, aby sme si to pripomenuli. To, ze nie kazda zena moze mat deti je smutne, no naozaj nechapem (ak citas temu, nie som tu jediny) ako to s tymto suvisi.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Vytocil si ma a to slovicko si si zasluzil a stale si zanim stojim
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Esteze ma to velmi trapi a prave sa mi v dosledku Tvojho infantilneho a detsky primitivneho vyjadrovania ruca zivot.

Ale zaujimave je, ze argumenty si do nasej debaty nepriniesol...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Si slepý?Čítaj to celé ty Pán inteligent!
Ako vidím tvoja inteligencia siaha dost nízko.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal: To, ze nie kazda zena moze mat deti je smutne, no naozaj nechapem (ak citas temu, nie som tu jediny) ako to s tymto suvisi.
Uz sa konecne niekam posunieme?
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pretoze je den matiek a niektore zeny mozu byt dost ukrivdene ak nemozu mat deti...Mal by byt den zien namiesto toho.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lebo den zien vobec neexistuje...:?

Podstata je, ze podla Tvojho zmyslania, ak to zavediem do extremu, by nemal byt ani den zien, lebo nie kazdy moze byt zena...

///Ach jaj, koncim. Mam ja lepsie veci na robote nez snazit sa Ti do hlavy tlacit nejaku logiku.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Nemyslis ze extremneee prehanas?....

Bavime sa tu o tom ze niektore zeny nemozu mat deti nie o tom ze nejaky muz chce byt zenou!

/edit : Kludne si davajte -karmu za pravdu, ale aspon majte tolko hrdosti a podpiste sa.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Risko napísal:Nemyslis ze extremneee prehanas?....

Bavime sa tu o tom ze niektore zeny nemozu mat deti nie o tom ze nejaky muz chce byt zenou!

/edit : Kludne si davajte -karmu za pravdu, ale aspon majte tolko hrdosti a podpiste sa.
S tebou sa bavit asi ani neda...kedze tvoj rozum nejak nechce chapat to co pises, to co pisu ostatny a to co je dnes za den....zatial to beriem ako to, ze je uz pomerne neskoro, zajtra rano vstavas do skoly tak uz chod spat...lebo budes unaveny....ked nahodou budes zajtra vyspaty tak si to tu opat prid precitat a mozno postupime o krok v pred.

Tomu kto sa pytal co napisat do SMS....uz asi neskoro, ale podla mna najkrajsie je to co napises zo srdca....ziadne basnicky z netu a podobne...a najviac asi potesi to co napises/povies zo srdca....

Ja som so segrou urobili mamke stedry Den Matiek....ved si to zasluzi....
A predcasne sme jej zagratulovali vcera, lebo dnes bol ovsetko zavrene a kvety by sme nezohnali....takze mojej mamke, sme kupili kyticu kvetov, dali sme jej pohladnicu aj taku malicku sviecku kde pise 'Best Mum' povedali sme jej ,ze ju lubime a ze dakujeme co pre nas robi....a este sme sa jej so segrou zlozili na listok na koncert Anastacie....takze tak....mozno si pomyslite ze na taketo sviatky sa davaju malickosti, suhlasim....ved v porovnaim s tym co pre nas robi, a v podstate za to ze nas vychovala tak ak onas vychovala, to je malickost....
Hrozne na ten koncert chcela ist, ale nemala peniaze....lebo zijeme iba s nou a skoro vsetky peniaze idu pre nas na vyzivu, atd
Cize ona si nemoze dovolit nic ine....tak sme jej dopriali. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zakazal by som Vianoce, lebo nie kazdy ma na to aby boli shinny a happy a ked odhliadneme od tejto ich funkcie .. nie kazda rodina moze byt komlpetna, potazmo stastna a to ich v tieto dni diskriminuje a ukrivduje ... :-) :-) ...

... nakolko som od mamy cca. 200km, tak som jej aspon zazelal cez icq a pripojil smajla s pivom :-) :-) :-) ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

norkdap.....beriem tvoj prispevok ako ironiu :wink:
Ale uz je pomaly kazdy sviatok tak 'zkomercneny' ze je to az smutne.....zober si tie tebou spomenute Vianoce, ta pointa Vianoc je uz zopar rokov hlboko zabudnuta....stavim sa, ze kopec ludi by ti ani nevedelo povedat kedy bol Jezis Kristus narodeny :idea:
A tak isto aj Den Matiek...pointa sa straca....a to je smutne....ved nikoho nezabije, prist za svojou mamkou, dat jej pusu a povedat jej 'Lubim ta'
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Deň matiek je podľa mňa sivatok na mieste.. moja mama ma nosila 9 mesiacov, pak nasledoval tažký pôrod a dala mi celú svoju lásku, ktorú len mohla (samozrejme 1/2 pretože mám ešte brata :)) zaslúži si aby som jej doniesol kevety a povedal jej mami mám ťa rád
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Cely zivot sa spravam k mame s uctou a laskou. Snazim sa ju stale s niecim potesit. Nemam dovod robit nejake specialne kusky na den matiek... pride mi to falosne a neprirodzene
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

fruxo napísal:cely zivot sa spravam k mame s uctou a laskou. nemam dovod robit nejake specialne kusky na den matiek... pride mi to falosne a neprirodzene
nosíš jej každý deň kvety?
nie?
tak aspoň na deň matiek okrem nejakého jej sviatku by si mohol - žiadna faloš nič neprirodzené - proste prejav lásky a úcty
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

triple napísal:nosíš jej každý deň kvety?
nie?
tak aspoň na deň matiek okrem nejakého jej sviatku by si mohol - žiadna faloš nič neprirodzené - proste prejav lásky a úcty
mam trocha ine hodnoty, u mna prejav lasky a ucty spociva v niecom inom ako specialne na den matiek jej kupit kvety...nehovorim ze je to zle, no pre mna maximalne povrchne
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Risko: cisti sme? podla tvojich myslienkovych pochodov zrusime Den deti (lebo ved nie kazdy ho moze mat), Den boja proti fasizmu (lebo ved nie kazdy bojoval) alebo Sedembolestnu Pannu Mariu (lebo ved nie kazdy je veriaci). ROZUMIES CO TI CHCEL VIGOR POVEDAT??? alebo ti to mam napisat este raz?
djmarkie
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa djmarkie »

fruxo napísal:mam trocha ine hodnoty, u mna prejav lasky a ucty spociva v niecom inom ako specialne na den matiek jej kupit kvety...nehovorim ze je to zle, no pre mna maximalne povrchne
Úplne s Tebou súhlasím fruxo...! Ako by si mi to z duše vravel...!
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som mame rano spravil Ranajky a doniesol ich do postele ...
Dal pusu na lice ... Zagratuloval :)
O tom ten sviatok je ... Nemusis kupovat ruze, darceky atd ... Proste staci ten den spravit trochu vynimocny.
Napísať odpoveď