Deň Matiek
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Risko kkt nie som. Ak nevies najst iny vyraz, popracuj chlapce na slovnej zasobe. Skor je smutne, ze si zjavne na takej mentalnej urovni, ze si nebol schopny moju narazku pochopit. Smutne.
Den matiek je den urceny matkam ako zenam, ktore niekomu darovali zivot, teda vykonali jeden z najvacsich zazrakom ake na svete existuju. Je to nieco uzasne a preto nevidim problem im jeden den do roka prenechat, aby sme si to pripomenuli. To, ze nie kazda zena moze mat deti je smutne, no naozaj nechapem (ak citas temu, nie som tu jediny) ako to s tymto suvisi.
Den matiek je den urceny matkam ako zenam, ktore niekomu darovali zivot, teda vykonali jeden z najvacsich zazrakom ake na svete existuju. Je to nieco uzasne a preto nevidim problem im jeden den do roka prenechat, aby sme si to pripomenuli. To, ze nie kazda zena moze mat deti je smutne, no naozaj nechapem (ak citas temu, nie som tu jediny) ako to s tymto suvisi.
S tebou sa bavit asi ani neda...kedze tvoj rozum nejak nechce chapat to co pises, to co pisu ostatny a to co je dnes za den....zatial to beriem ako to, ze je uz pomerne neskoro, zajtra rano vstavas do skoly tak uz chod spat...lebo budes unaveny....ked nahodou budes zajtra vyspaty tak si to tu opat prid precitat a mozno postupime o krok v pred.Risko napísal:Nemyslis ze extremneee prehanas?....
Bavime sa tu o tom ze niektore zeny nemozu mat deti nie o tom ze nejaky muz chce byt zenou!
/edit : Kludne si davajte -karmu za pravdu, ale aspon majte tolko hrdosti a podpiste sa.
Tomu kto sa pytal co napisat do SMS....uz asi neskoro, ale podla mna najkrajsie je to co napises zo srdca....ziadne basnicky z netu a podobne...a najviac asi potesi to co napises/povies zo srdca....
Ja som so segrou urobili mamke stedry Den Matiek....ved si to zasluzi....
A predcasne sme jej zagratulovali vcera, lebo dnes bol ovsetko zavrene a kvety by sme nezohnali....takze mojej mamke, sme kupili kyticu kvetov, dali sme jej pohladnicu aj taku malicku sviecku kde pise 'Best Mum' povedali sme jej ,ze ju lubime a ze dakujeme co pre nas robi....a este sme sa jej so segrou zlozili na listok na koncert Anastacie....takze tak....mozno si pomyslite ze na taketo sviatky sa davaju malickosti, suhlasim....ved v porovnaim s tym co pre nas robi, a v podstate za to ze nas vychovala tak ak onas vychovala, to je malickost....
Hrozne na ten koncert chcela ist, ale nemala peniaze....lebo zijeme iba s nou a skoro vsetky peniaze idu pre nas na vyzivu, atd
Cize ona si nemoze dovolit nic ine....tak sme jej dopriali.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zakazal by som Vianoce, lebo nie kazdy ma na to aby boli shinny a happy a ked odhliadneme od tejto ich funkcie .. nie kazda rodina moze byt komlpetna, potazmo stastna a to ich v tieto dni diskriminuje a ukrivduje ...
...
... nakolko som od mamy cca. 200km, tak som jej aspon zazelal cez icq a pripojil smajla s pivom
...
... nakolko som od mamy cca. 200km, tak som jej aspon zazelal cez icq a pripojil smajla s pivom
norkdap.....beriem tvoj prispevok ako ironiu
Ale uz je pomaly kazdy sviatok tak 'zkomercneny' ze je to az smutne.....zober si tie tebou spomenute Vianoce, ta pointa Vianoc je uz zopar rokov hlboko zabudnuta....stavim sa, ze kopec ludi by ti ani nevedelo povedat kedy bol Jezis Kristus narodeny
A tak isto aj Den Matiek...pointa sa straca....a to je smutne....ved nikoho nezabije, prist za svojou mamkou, dat jej pusu a povedat jej 'Lubim ta'
Ale uz je pomaly kazdy sviatok tak 'zkomercneny' ze je to az smutne.....zober si tie tebou spomenute Vianoce, ta pointa Vianoc je uz zopar rokov hlboko zabudnuta....stavim sa, ze kopec ludi by ti ani nevedelo povedat kedy bol Jezis Kristus narodeny
A tak isto aj Den Matiek...pointa sa straca....a to je smutne....ved nikoho nezabije, prist za svojou mamkou, dat jej pusu a povedat jej 'Lubim ta'
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
triple
Guru wannabe
nosíš jej každý deň kvety?fruxo napísal:cely zivot sa spravam k mame s uctou a laskou. nemam dovod robit nejake specialne kusky na den matiek... pride mi to falosne a neprirodzene
nie?
tak aspoň na deň matiek okrem nejakého jej sviatku by si mohol - žiadna faloš nič neprirodzené - proste prejav lásky a úcty
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
mam trocha ine hodnoty, u mna prejav lasky a ucty spociva v niecom inom ako specialne na den matiek jej kupit kvety...nehovorim ze je to zle, no pre mna maximalne povrchnetriple napísal:nosíš jej každý deň kvety?
nie?
tak aspoň na deň matiek okrem nejakého jej sviatku by si mohol - žiadna faloš nič neprirodzené - proste prejav lásky a úcty
Úplne s Tebou súhlasím fruxo...! Ako by si mi to z duše vravel...!fruxo napísal:mam trocha ine hodnoty, u mna prejav lasky a ucty spociva v niecom inom ako specialne na den matiek jej kupit kvety...nehovorim ze je to zle, no pre mna maximalne povrchne