Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Skusim tak trochu s viziou do buducnosti.

Momentalne nemam potrebu kupovat novy mobil, ale obzeram sa do buducnosti, az budem chciet novy a mam tu par tipov, ku ktorym by som rad zozal kritiku.

iPhone: Ma dostat v lete novy firmware update, ktory ho posunie este dalej. Ma prist aj novsi model pre Europu (neviem kedy), viete o tomto nieco viac?

Nokia: 5800 zatial nevyzera az tak lakavo, skor ale ocakavana N97. Myslite, ze tento uz bude moct konkurovat iPhonu?

HTC: V podstate uz teraz maju pekne hracky, ale touchscreen alebo rychlost surfovania sa stale nechyta, ako to vidite s tymto?

... pripadne ine znacky. Necham si rad poradit.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

iphone dostane novy model na WWDC ktory sa uskutocni 8-12 juna, vtedy pustia do obehu aj novy FW ktory naozaj prinesie pozehnane zmien
a co sa tyka konkurencie iphonu, tak vsetky padaju na jednom: multitouch, ked uz telefon nema ziadne tlacidla tak tam multitouch naozaj chyba
ale to mozno coskoro zmeni Palm Pre (nie je este ohlaseny, povrava sa o 7 june), ma mat vsetko co potrebuje iphone killer az na 2 veci: ma zatial iba HW klavesnicu (zbohom pisanie v azbuke a latine zaroven) a ma (podla dostupnych info) dost obmedzeny vyvoj aplikacii ktory je zalozeny takmer vylucne na HTML 5
vynahradza si to vsak multitaskingom a podporou starych palm aplikacii, takze nezacne uplne bez aplikacii
inak pekne zosumarizoval konkurenciu iphonu aj Trent Reznor z NIN
Trent Reznor napísal:The iPhone is THE most elegant, modern smartphone at this point in time and it’s perfect for what we want to do with the NIN app - except for the ludicrous approval process, and that’s what I want to draw attention to. Android is cool, but nobody has an Android phone. Blackberry is OK but the hardware is inconsistent and WinMo straight-up sucks balls
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

caute...

zhanam nejaku tenku nokiu pre moju mamu...toznamena ze to nemusi byt nic extra....thx..
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

5000, 5310, 6300, neviem ako je na tom 5130 ak teda hladas nieco lacne a so starym menu co je easy to use.

Mozno este 5220 ked pozeram Orange ponuku
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

joejoe napísal:caute... zhanam nejaku tenku nokiu pre moju mamu...toznamena ze to nemusi byt nic extra....thx..
Tá 6300 by bola asi naj :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

nazdar aj v tejto sekcii by som potreboval help....chce by som phone do 5000sk, poziadavky 3.2mpx,samoz. autofocus,kvalitne spracovanie krytu(myslim aby nevrzgal atd. na ostatnom mi ani tak nezalezi. 8)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sony Ericssony by mohli byt vcelku lacne, nieco smerom k770i, w595 alebo tak, mavaju 3,2 mpix fotaky a su pomerne lacne, ale presnu cenu ti povedat neviem, to by si si musel uz pozriet konkretne.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Indigo napísal:Sony Ericssony by mohli byt vcelku lacne, nieco smerom k770i, w595 alebo tak, mavaju 3,2 mpix fotaky a su pomerne lacne, ale presnu cenu ti povedat neviem, to by si si musel uz pozriet konkretne.
w595 nema autofocus a ta k770 ma nahovno kryt kamos ju ma
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

M.a.R.o.s.H napísal:nazdar aj v tejto sekcii by som potreboval help....chce by som phone do 5000sk, poziadavky 3.2mpx,samoz. autofocus,kvalitne spracovanie krytu(myslim aby nevrzgal atd. na ostatnom mi ani tak nezalezi. 8)
K810i
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

RoQa napísal:K810i
a co hovoris na c702,alebo lg kc550
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Poradte nieco podobne ako je mobil NOKIA N97 ale hlavne lacnejsie :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Rozmyslam momentalne ze by som investoval kus viac a kupil si LG Arenu... Na druhej strane by mi mozno stacila "len" nokia E66. Ktory odporucate? Respektive daco okolo tych 300EUR MAX!
killerbean
Amateur
Amateur

Dilema

Príspevok od používateľa killerbean »

Cawte.Neviem sa rozhodnut medzi telefonmi Nokia N85 a Samsung Ultra Touch...potreboval by som vediet nejake klady a zapory...najlepsie by bolo z vlastnych skusenosti.THX...no a ako tak rozmyslam este by som tam pridal aj samsung omnia...
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Robbie42 napísal:Rozmyslam momentalne ze by som investoval kus viac a kupil si LG Arenu... Na druhej strane by mi mozno stacila "len" nokia E66. Ktory odporucate? Respektive daco okolo tych 300EUR MAX!
Arena

//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 12:31 )
LubosZ napísal:Poradte nieco podobne ako je mobil NOKIA N97 ale hlavne lacnejsie :)
HTC Touch Pro
Mijuz
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Iphone 3g/LG KU 990 viewty/LG KP 500 cookie

Príspevok od používateľa Mijuz »

Robbie42 napísal:Rozmyslam momentalne ze by som investoval kus viac a kupil si LG Arenu... Na druhej strane by mi mozno stacila "len" nokia E66. Ktory odporucate? Respektive daco okolo tych 300EUR MAX!
ja byť tebou tak chvílu počkám a arena bude ,,za facku´´... niekde som tuśím čítal že len operátori si ich obiednali nejakých 7 mil. kusov...

//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 23:45 )
M.a.R.o.s.H napísal:a co hovoris na c702,alebo lg kc550
ta c702 nieje nič moc, to lg je celkom dobre... aj spracovanie, sestra moja to ma už par mesiacov a vysuvaci mechanizmus sa sprava ako v den kupi...
celkom dobrej konstrukcie mas napr. samsung g800, g810, nokiu 6500s, lg secret... je toho kopec čo kúpiš do 5000...

//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 23:49 )
joejoe napísal:caute...

zhanam nejaku tenku nokiu pre moju mamu...toznamena ze to nemusi byt nic extra....thx..
celkom dobre vyzerá nokia 6500 classic... ale ak to má byť lacnejšie, tak tú 6300 zoženieš za polovicu...

//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 23:55 )
karci222 napísal:chcel by som vediet ktory z tychto telefonov Iphone 3g/LG KU 990 viewty/LG KP 500 cookie by ste si kupili vy ... samozrejme berte do ohladu aj cenu nie iba funkcnot (potom samozrejme Iphone) ...
tie ceny su :
Iphone 3g 8GB : 250€
LG KU 990 : 150€
LG KP 500 : 130€
ak to chceš na dlhšie a netrápi ťa WiFi, tak asi to cookie, je to vlastne ,,osekaný´´ renoir, takže to ovládanie nieje až také strašné, výbava tiež nieje najhoršia, a keď sa posnažíš tak to zoženieš ešte lacnejšie...

ta viewty je dobrá fakt len na fotenie, a aj to len cez den, lebo ten blesk je tam len na ozdobu...

a iPhone je kapitola sama o sebe, ale za hentu cenu ho určite nekupuj, navyše keď má za pár mesiacov visť nový, lepší...
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Viem, že telefón to nie je, ale:
Má niekto skúsenosti s HP iPaq 214? Oplatil by sa kúpiť za 170€? Za názory som vopred vďačný.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

vela
kinghearth
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kinghearth »

chcel by som poradiť pri kúpe MT.
potreboval by som nejaký MT s dotykovým displejom s WIFI a GPS do 300 EUR. Alebo nejaký bezdotykový s veľkým displejom. taktiež do 300EUR
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Chlapi co vravite na N79? V T-mobile ho maju za 289,00 € co si myslis, ze je celkom slusna cena a ma to vsetko co "potrebujem"...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

seruste, potrebujem poradit s kupo mobilu: takze mobil je urceny do drsnych hlavne prašných podmienok (vymetanie sila po vození cementu, piesku a pod.) sem tam pády z výška 50cm :D strop je 100€

Ja som rozmýšľal nad Nokiou 3110c ale nechám si poradiť. Ale rady tipu 3310 dik :) to nie (ale uvažoval som nad tým) ale potrebujem aby to malo aspon mp3 a 1,3mpx foto
Napísať odpoveď