Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Skusim tak trochu s viziou do buducnosti.
Momentalne nemam potrebu kupovat novy mobil, ale obzeram sa do buducnosti, az budem chciet novy a mam tu par tipov, ku ktorym by som rad zozal kritiku.
iPhone: Ma dostat v lete novy firmware update, ktory ho posunie este dalej. Ma prist aj novsi model pre Europu (neviem kedy), viete o tomto nieco viac?
Nokia: 5800 zatial nevyzera az tak lakavo, skor ale ocakavana N97. Myslite, ze tento uz bude moct konkurovat iPhonu?
HTC: V podstate uz teraz maju pekne hracky, ale touchscreen alebo rychlost surfovania sa stale nechyta, ako to vidite s tymto?
... pripadne ine znacky. Necham si rad poradit.
Momentalne nemam potrebu kupovat novy mobil, ale obzeram sa do buducnosti, az budem chciet novy a mam tu par tipov, ku ktorym by som rad zozal kritiku.
iPhone: Ma dostat v lete novy firmware update, ktory ho posunie este dalej. Ma prist aj novsi model pre Europu (neviem kedy), viete o tomto nieco viac?
Nokia: 5800 zatial nevyzera az tak lakavo, skor ale ocakavana N97. Myslite, ze tento uz bude moct konkurovat iPhonu?
HTC: V podstate uz teraz maju pekne hracky, ale touchscreen alebo rychlost surfovania sa stale nechyta, ako to vidite s tymto?
... pripadne ine znacky. Necham si rad poradit.
iphone dostane novy model na WWDC ktory sa uskutocni 8-12 juna, vtedy pustia do obehu aj novy FW ktory naozaj prinesie pozehnane zmien
a co sa tyka konkurencie iphonu, tak vsetky padaju na jednom: multitouch, ked uz telefon nema ziadne tlacidla tak tam multitouch naozaj chyba
ale to mozno coskoro zmeni Palm Pre (nie je este ohlaseny, povrava sa o 7 june), ma mat vsetko co potrebuje iphone killer az na 2 veci: ma zatial iba HW klavesnicu (zbohom pisanie v azbuke a latine zaroven) a ma (podla dostupnych info) dost obmedzeny vyvoj aplikacii ktory je zalozeny takmer vylucne na HTML 5
vynahradza si to vsak multitaskingom a podporou starych palm aplikacii, takze nezacne uplne bez aplikacii
inak pekne zosumarizoval konkurenciu iphonu aj Trent Reznor z NIN
a co sa tyka konkurencie iphonu, tak vsetky padaju na jednom: multitouch, ked uz telefon nema ziadne tlacidla tak tam multitouch naozaj chyba
ale to mozno coskoro zmeni Palm Pre (nie je este ohlaseny, povrava sa o 7 june), ma mat vsetko co potrebuje iphone killer az na 2 veci: ma zatial iba HW klavesnicu (zbohom pisanie v azbuke a latine zaroven) a ma (podla dostupnych info) dost obmedzeny vyvoj aplikacii ktory je zalozeny takmer vylucne na HTML 5
vynahradza si to vsak multitaskingom a podporou starych palm aplikacii, takze nezacne uplne bez aplikacii
inak pekne zosumarizoval konkurenciu iphonu aj Trent Reznor z NIN
Trent Reznor napísal:The iPhone is THE most elegant, modern smartphone at this point in time and it’s perfect for what we want to do with the NIN app - except for the ludicrous approval process, and that’s what I want to draw attention to. Android is cool, but nobody has an Android phone. Blackberry is OK but the hardware is inconsistent and WinMo straight-up sucks balls
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
w595 nema autofocus a ta k770 ma nahovno kryt kamos ju maIndigo napísal:Sony Ericssony by mohli byt vcelku lacne, nieco smerom k770i, w595 alebo tak, mavaju 3,2 mpix fotaky a su pomerne lacne, ale presnu cenu ti povedat neviem, to by si si musel uz pozriet konkretne.
-
RoQa
Darca
K810iM.a.R.o.s.H napísal:nazdar aj v tejto sekcii by som potreboval help....chce by som phone do 5000sk, poziadavky 3.2mpx,samoz. autofocus,kvalitne spracovanie krytu(myslim aby nevrzgal atd. na ostatnom mi ani tak nezalezi.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
a co hovoris na c702,alebo lg kc550RoQa napísal:K810i
-
killerbean
Amateur
Dilema
Cawte.Neviem sa rozhodnut medzi telefonmi Nokia N85 a Samsung Ultra Touch...potreboval by som vediet nejake klady a zapory...najlepsie by bolo z vlastnych skusenosti.THX...no a ako tak rozmyslam este by som tam pridal aj samsung omnia...
-
D!eSel_78
Star
ArenaRobbie42 napísal:Rozmyslam momentalne ze by som investoval kus viac a kupil si LG Arenu... Na druhej strane by mi mozno stacila "len" nokia E66. Ktory odporucate? Respektive daco okolo tych 300EUR MAX!
//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 12:31 )
HTC Touch ProLubosZ napísal:Poradte nieco podobne ako je mobil NOKIA N97 ale hlavne lacnejsie
-
Mijuz
Medium Star
Re: Iphone 3g/LG KU 990 viewty/LG KP 500 cookie
ja byť tebou tak chvílu počkám a arena bude ,,za facku´´... niekde som tuśím čítal že len operátori si ich obiednali nejakých 7 mil. kusov...Robbie42 napísal:Rozmyslam momentalne ze by som investoval kus viac a kupil si LG Arenu... Na druhej strane by mi mozno stacila "len" nokia E66. Ktory odporucate? Respektive daco okolo tych 300EUR MAX!
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 23:45 )
ta c702 nieje nič moc, to lg je celkom dobre... aj spracovanie, sestra moja to ma už par mesiacov a vysuvaci mechanizmus sa sprava ako v den kupi...M.a.R.o.s.H napísal:a co hovoris na c702,alebo lg kc550
celkom dobrej konstrukcie mas napr. samsung g800, g810, nokiu 6500s, lg secret... je toho kopec čo kúpiš do 5000...
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 23:49 )
celkom dobre vyzerá nokia 6500 classic... ale ak to má byť lacnejšie, tak tú 6300 zoženieš za polovicu...joejoe napísal:caute...
zhanam nejaku tenku nokiu pre moju mamu...toznamena ze to nemusi byt nic extra....thx..
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2009, 23:55 )
ak to chceš na dlhšie a netrápi ťa WiFi, tak asi to cookie, je to vlastne ,,osekaný´´ renoir, takže to ovládanie nieje až také strašné, výbava tiež nieje najhoršia, a keď sa posnažíš tak to zoženieš ešte lacnejšie...karci222 napísal:chcel by som vediet ktory z tychto telefonov Iphone 3g/LG KU 990 viewty/LG KP 500 cookie by ste si kupili vy ... samozrejme berte do ohladu aj cenu nie iba funkcnot (potom samozrejme Iphone) ...
tie ceny su :
Iphone 3g 8GB : 250€
LG KU 990 : 150€
LG KP 500 : 130€
ta viewty je dobrá fakt len na fotenie, a aj to len cez den, lebo ten blesk je tam len na ozdobu...
a iPhone je kapitola sama o sebe, ale za hentu cenu ho určite nekupuj, navyše keď má za pár mesiacov visť nový, lepší...
-
kinghearth
Amateur
seruste, potrebujem poradit s kupo mobilu: takze mobil je urceny do drsnych hlavne prašných podmienok (vymetanie sila po vození cementu, piesku a pod.) sem tam pády z výška 50cm
strop je 100€
Ja som rozmýšľal nad Nokiou 3110c ale nechám si poradiť. Ale rady tipu 3310 dik
to nie (ale uvažoval som nad tým) ale potrebujem aby to malo aspon mp3 a 1,3mpx foto
Ja som rozmýšľal nad Nokiou 3110c ale nechám si poradiť. Ale rady tipu 3310 dik