Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Diskusie na politické témy...

Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Ano
328
55%
Nie
216
36%
Neviem
54
9%

Celkom hlasov: 598

braino.swk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

ano policia tam ma respekt a s nikim sa ne*ebe...
inac ty si asi este nebol na vysluchu na kriminale...
psychicky natlak a mucenie sa pouziva aj u nas...
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Vnutorna politika

Príspevok od používateľa Ivko »

Vnutorna politika USA alebo vnutorny terorizmus v USA
Prílohy
PoliceState.gif
USA
(57.12 KiB) 735 stiahnutí
RaisetheFist.gif
Socha slobody
(44.4 KiB) 622 stiahnutí
Inglewood.gif
Policajti obhajujuci slobodu cernocha
(84.27 KiB) 735 stiahnutí
Policajti- urcite su dosadeny z vole ludu aby lud chranili
Policajti- urcite su dosadeny z vole ludu aby lud chranili
10308299.jpg (32.52 KiB) 1502 zobrazení
Miamsky terorista sa snazil odpalit bombu v autobuse v boji za prava zvierat.
Miamsky terorista sa snazil odpalit bombu v autobuse v boji za prava zvierat.
miami2003d.jpg (61.68 KiB) 1502 zobrazení
Tuto sa Babka teroristka snazi odpalit chodcov v manhatane aby mohla zachranit ekologiu a zabranit pouzivaniu Geneticky modifikovanych rastlin
Tuto sa Babka teroristka snazi odpalit chodcov v manhatane aby mohla zachranit ekologiu a zabranit pouzivaniu Geneticky modifikovanych rastlin
police-state.jpg (18.8 KiB) 1502 zobrazení
Tak toto je demokracia skutocna vlada ludu v USA
Tak toto je demokracia skutocna vlada ludu v USA
police_state_7.jpg (19.12 KiB) 1502 zobrazení
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

braino.swk napísal:ano policia tam ma respekt a s nikim sa ne*ebe...
inac ty si asi este nebol na vysluchu na kriminale...
psychicky natlak a mucenie sa pouziva aj u nas...
To je dobre, ale aby naj"demokratickejsi" stat daval najvacsie prava policii tak to je na zasmiatie a zaplakanie
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: hi hi

tomexx napísal:Ty si mi nejaky velky kapo! S kolkymi teroristami si sa uz stretol, ked tak dobre ovladas ich mentalitu...??
Cely islamski terorizmus je jedna velka pomsta
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Ivko napísal:
To je dobre, ale aby naj"demokratickejsi" stat daval najvacsie prava policii tak to je na zasmiatie a zaplakanie
nemyslim si ze by boli USA najdemokratickejsi stat a ani to o sebe nemozu vyhlasovat ked nemaju PARLAMENTNU DEMOKRACIU...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

bojovat proti terorizmu sa ma, ale nie tak ako to robi USA.
ked Husain striekal kurdov chemickymi zbranami, bol aktualne americky priatel, lebo bojoval proti Iranu v Iracko Iranskej vojne.
ale koncom 90tych rokov sa stalo, ze Saddam uz priatelom nebol, tak sa zacali vytahovat rozne klamstva a demagogie, ze je tam Tyrania a treba ju zvrhnut. a potom ze su tam chemicke zbrane. saddama zosadili uvaznili, a chemicke zbrane nenasli.

USA si jednoducho nechcu minat svoju texasku ropu, a radsej si ju zoberu za takmer nic z Iraku.
USA je jednoducho hnusna krajina - a ja nepodnecujem ziadnu nenavist, a nikoho nehanobim, je to jednoducho tak.
kto povie, ze som tam nebol ma pravdu, bol tam moj brat. a bol zhnuseny z toho aky tam bol strasny bordel. napriklad v jednom obchode, ked sa preukazoval pasom, ze ma 21 na nakup alkoholu mu indicky predavac nechcel uznat SLovenský pas ako doklad, ani vodicak. brat sa s nim len pohadal a doslo 6 policajnych aut, a musel podpisat, ze sa k tomu obchodu uz nepriblizi.

poviem taky vymysleny priklad.
USA maju malo pitnej vody, a zameraju sa na slovensko.

GWBush povie ze prezident Gasparovic podporuje teroristov, a v prezidentskom palaci ma ukryte chemicke zbrane. USA na nas naletia, rozbombarduju cele slovensku, pozabijaju par tisic civilistov. zbrane sa nenajdu, a podpora teroristov je len prazdny kec. USA zacnu vsetko zo Slovenska brat (napriklad zasoby cistej vody).NENASRALO BY VAS TO A NESLI BY STE POLOZIT ZIVOT V BOJI PROTI USA? ja teda ano
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

tOm4s3

Co sa tyka tOm4s3 tak chapem a zdielam jeho nenavist k amerike, ale to nieje nenavist k narodu ale nenavist k politickemu systemu a statnemu aparatu a ak chces takuto nenavist zakazat tak to je odopieranie slobody a sluzis tym kapitalizmu
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

majstersveta napísal:bojovat proti terorizmu sa ma, ale nie tak ako to robi USA.
ked Husain striekal kurdov chemickymi zbranami, bol aktualne americky priatel, lebo bojoval proti Iranu v Iracko Iranskej vojne.
ale koncom 90tych rokov sa stalo, ze Saddam uz priatelom nebol, tak sa zacali vytahovat rozne klamstva a demagogie, ze je tam Tyrania a treba ju zvrhnut. a potom ze su tam chemicke zbrane. saddama zosadili uvaznili, a chemicke zbrane nenasli.

USA si jednoducho nechcu minat svoju texasku ropu, a radsej si ju zoberu za takmer nic z Iraku.
USA je jednoducho hnusna krajina - a ja nepodnecujem ziadnu nenavist, a nikoho nehanobim, je to jednoducho tak.
kto povie, ze som tam nebol ma pravdu, bol tam moj brat. a bol zhnuseny z toho aky tam bol strasny bordel. napriklad v jednom obchode, ked sa preukazoval pasom, ze ma 21 na nakup alkoholu mu indicky predavac nechcel uznat SLovenský pas ako doklad, ani vodicak. brat sa s nim len pohadal a doslo 6 policajnych aut, a musel podpisat, ze sa k tomu obchodu uz nepriblizi.

poviem taky vymysleny priklad.
USA maju malo pitnej vody, a zameraju sa na slovensko.

GWBush povie ze prezident Gasparovic podporuje teroristov, a v prezidentskom palaci ma ukryte chemicke zbrane. USA na nas naletia, rozbombarduju cele slovensku, pozabijaju par tisic civilistov. zbrane sa nenajdu, a podpora teroristov je len prazdny kec. USA zacnu vsetko zo Slovenska brat (napriklad zasoby cistej vody).NENASRALO BY VAS TO A NESLI BY STE POLOZIT ZIVOT V BOJI PROTI USA? ja teda ano
Chces bojovat proti USA? Ak sa tam vobec dostanes, tak ta daju do blazinca a jak krasne sa budes mat :-)

Reci su reci, ciny su ciny :!:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: tOm4s3

Príspevok od používateľa tomexx »

Ivko napísal:Co sa tyka tOm4s3 tak chapem a zdielam jeho nenavist k amerike, ale to nieje nenavist k narodu ale nenavist k politickemu systemu a statnemu aparatu a ak chces takuto nenavist zakazat tak to je odopieranie slobody a sluzis tym kapitalizmu
Tiez suhlasim, ale ja nenavist citim skor k ludom, ktori zneuzivaju svoju moc, pre vlastne ucely. Kto vide Fahrenheit, viel o com hovorim...
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Poznam jedneho Irackeho komunistu z Iraku ktory potvrdil ze za Sadama sa robili prasaciny na ludoch, ale to co tam nasi iracky osloboditelia robia teraz je este horsie
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: tOm4s3

tomexx napísal: Tiez suhlasim, ale ja nenavist citim skor k ludom, ktori zneuzivaju svoju moc, pre vlastne ucely. Kto vide Fahrenheit, viel o com hovorim...
Ludia pri moci tvoria statny aparat :)
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Chces bojovat proti USA? Ak sa tam vobec dostanes, tak ta daju do blazinca a jak krasne sa budes mat :-)

Jeden argument lepsi ako druhy :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Chces bojovat proti USA? Ak sa tam vobec dostanes, tak ta daju do blazinca a jak krasne sa budes mat :-)

ach boze les,ty si trapko,ved som jasne napisal - poviem taky vymysleny priklad. inac, ako si sa dokazal registrovat na tomto fore, ked nevies citat? mama pomahala? :D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Trosku off topic... hmm, ale mozno ani nie :wink:.
Segra isla s priatelom na prazdiny do New Yorku a na ambasade pri vybavovani viz vyplnali okrem ineho aj taketo uplne kuul formulare. Nieco na ten styl ze, "Ste clenom nejakej teroristickej organizacie - Ano ( ) Nie ( )" a pod. Proste asi 20 otazok, pri kotrych ak by nahodou zaskrtli "Ano", tak by to asi ani nemuseli dalej vyplnat. Otazka je, ze preco tam boli take otazky, ved ktory clovek, ktory sa chce do USA dostat by to zasktraval? To je podla mna len akesi byrokraticke unikanie zodpovednosti, ze ambasada si splnila povinnost a do USA ziadneho teroristu urcite nevpustila. A ak nahodou jeden z uchadzacov o viza bol terorista, zodpovednost sa kamsi strati...
Co vy nato?? :idea:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

"majstersveta" nechcel by si sa zivit ako spisovatel? Rozpravky rad citam, tak by som bol prvy odoberatel tvojej knihy :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

tomexx napísal:Trosku off topic... hmm, ale mozno ani nie :wink:.
Segra isla s priatelom na prazdiny do New Yorku a na ambasade pri vybavovani viz vyplnali okrem ineho aj taketo uplne kuul formulare. Nieco na ten styl ze, "Ste clenom nejakej teroristickej organizacie - Ano ( ) Nie ( )" a pod. Proste asi 20 otazok, pri kotrych ak by nahodou zaskrtli "Ano", tak by to asi ani nemuseli dalej vyplnat. Otazka je, ze preco tam boli take otazky, ved ktory clovek, ktory sa chce do USA dostat by to zasktraval? To je podla mna len akesi byrokraticke unikanie zodpovednosti, ze ambasada si splnila povinnost a do USA ziadneho teroristu urcite nevpustila. A ak nahodou jeden z uchadzacov o viza bol terorista, zodpovednost sa kamsi strati...
Co vy nato?? :idea:
sranda by bola zaskrtnut ano, som clenom organizacie za komunisticke USA :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:"majstersveta" nechcel by si sa zivit ako spisovatel? Rozpravky rad citam, tak by som bol prvy odoberatel tvojej knihy :)
clovece, ty si fakt dobry. vsetci na svete nenavidia USA, a ty by si najradsej bushovi fukal do kkta.

ja si len spominam na take pripady, ako nasemu boxerovi neudelili viza na majstrovstva sveta, ktore sa konali v USA, a ine, a stale tu ameriku nenavidim. a teba by som naozaj chcel stretnut, aj spodky mas urcite s hviezdickami a pruhmi :D a preco vlastne v tej amerike nebyvas? v takej dokonalej krajine zo super vladou, zakonmi a prezidentom.
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

majstersveta napísal: clovece, ty si fakt dobry. vsetci na svete nenavidia USA, a ty by si najradsej bushovi fukal do kkta.

ja si len spominam na take pripady, ako nasemu boxerovi neudelili viza na majstrovstva sveta, ktore sa konali v USA, a ine, a stale tu ameriku nenavidim. a teba by som naozaj chcel stretnut, aj spodky mas urcite s hviezdickami a pruhmi :D a preco vlastne v tej amerike nebyvas? v takej dokonalej krajine zo super vladou, zakonmi a prezidentom.

Ja si tiez myslim ze by si tam mohol ist nechcem ta vyhanat ale chod :P
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

2 Les:
Tusim ti dochadzaju argumenty. Majstersveta normalne napisal svoj nazor a ty na to zjavne nevies reagovat, ale musis za kazdu cenu nieco napisat tak prekrucas jeho slova a snazis sa ho zosmiesnit.
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

mam presny nazor ako vetsina tu NIE terorizumus sa neda znicit :(
Napísať odpoveď