Sedlackost najhrubsieho zrna
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
sillyounguy
Amateur
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
toto mi pripomenulo jedného lazníka čo prišiel ku bratovi do elektra (neviem ako napísať tak skúsim takto)nech to ma 2-3gb rámku
no.... vieš.. prišeil som kúpeť .....to onô....... dívidičko...heh... (zrazu úsemv od ucha k uchu)
a... prehráva to....... aj ťie.......ďiviksi?
týpek ani nevedel povedať súvisle viac ako dva slová
tiez si myslim ze su ovela horsie sedlackosti ako ludia co pocuvaju nahlas hudbu. raz som poznal jednu babu a ked som chvilu nic nehovoril tak zacala ze ci mam rad nohavicu a ze ona ked je ticho si spieva. tak sme sli po blave okolo zastavky a ona si NAHLAS spievala tri cunici jdou.. ako mal som chut zaliezt pod zem... dost trapne teda. asi nemusim hovorit ze som s nou uz potom nikam nesielTomAss napísal:ja povazujem za trocha chore rozoberat a fuckovat do typka ktory mal na mobile nahlas hudbu...heh sluchatka mam a pouzivam ich ked idem napr mhd do skoly ale ked idem odprevadit priatelku co byva 5 minut od domu a vraciam sa tak namiesto toho aby som 4 minuty rozoberal cestou zamotane sluchatka pol minuty si ich daval a pol minuty pocuval hudbu tak radsej si pustim potichu na mobile a vypocujem aspon jednu celu skladbu...
dnes zase nadherny priklad zebrackosti: chalan, cca 25, stara honda, lavy predny blatnik modry (bolo by to ok, ak by zvysok auta nebol cerveny), pustene okienko, tuc-tuc hudba. bol to stary crep, sa divim, ze dostal vobec STK, ale dorazili ma disky s nizkoprofilovymi gumami. ako ja auto nemam a tak skoro mat nebudem, ale preco sa snazia z takych haraburd urobit supertuning? to nepochopim nikdy
ked auto budeš mať tak to pochopíš
každý si nemože hned kupiť nissan skyline a vytuningovať každy mal nejake prve auto a postupne si ho dáva do poriadku najprv spoiler potom kolesa a vždy ked je výplata tak si niečo kupí a to že mal ine farby ??? no tak ked ma spoilere kupene a nemali v jeho farbe tak ma také a časom zase ked zarobý tak prelakuje
každý si nemože hned kupiť nissan skyline a vytuningovať každy mal nejake prve auto a postupne si ho dáva do poriadku najprv spoiler potom kolesa a vždy ked je výplata tak si niečo kupí a to že mal ine farby ??? no tak ked ma spoilere kupene a nemali v jeho farbe tak ma také a časom zase ked zarobý tak prelakuje
-
Shark NX
Addict
Zaxman prepac ale mal som asi 6 spoluziakov co "Tunili"
A ziaden z nich si nedovolil mat Hrdzave auto ... 18" Nizkoprofil a Koncovku.
Kazdy "Tunil" v Garazi a pokial to nebolo hotove tak to auto neukazal.
Proste mu bolo blbe vyliezt z domu s Autom co ma Modre dvere, zltu kapotu, cervene narazniky. Pritom auto bolo Cierne.
Ja mam tiez v Garazi pripraveny ST Kit cervenej farby ... Ale najprv ho necham prelakovat vo Ford Servise az potom ho budem montovat ...
Tiez logika ...
A ziaden z nich si nedovolil mat Hrdzave auto ... 18" Nizkoprofil a Koncovku.
Kazdy "Tunil" v Garazi a pokial to nebolo hotove tak to auto neukazal.
Proste mu bolo blbe vyliezt z domu s Autom co ma Modre dvere, zltu kapotu, cervene narazniky. Pritom auto bolo Cierne.
Ja mam tiez v Garazi pripraveny ST Kit cervenej farby ... Ale najprv ho necham prelakovat vo Ford Servise az potom ho budem montovat ...
Tiez logika ...
-
lollo
Professional
trosku hlupeFABi2 napísal: Čerešňa na torte: čo by ste robili vy keby vám pol metra od ucha hrali z mobilu rusnácke ľudovky na plné pecky a „chlapci“ si ich ešte aj pospevujú?! Radšej sa nevyjadrujem...
Vekový priemer 18-19 rokov. Občas si myslím, že som niekde v škôlke pre ZŤP.
raz by som ta zobral na nejaku chlastac party ku nam...ved by si osalel...
nepotrebujem auto, aby som taketo veci pochopil. modry blatnik mal preto, lebo bol zjavne narazeny a prelakovany na modro. a ked uz teda idem robit tuning, tak sa nesnazim upliest z hovna bic.Zaxman napísal:ked auto budeš mať tak to pochopíš