mam moznost kupit tuto navigaciu za 70eur. Uz pouzivanu ale v dobrom stave. Neviem ci je k nej vsetko prislusenstvo ale pokial hej sa chcem opytat ci je to dobra kupa. HM ?
ci sa tam daju doplnit mapy, updatnut software, popripade dohodit slovensky (cesky) jazyk
Za 70 eur to zober. Mapy tam dokupis, nieje problem. Soft ti updatovat netreba. Slovenske menu by sa dalo relativne nahrat. Tato navigacia patri medzi pomalsie v prepocitavani trasy, mal som ju moznost odskusat,, ale za 70 EURo by som nevahal.
Daju-stiahnut,ale je ich potrebne cracknut.Ja mam tiez tuto navigaciu dokupil som si 2GB kartu a mam mapy na cele UK a Europu.Na TomTom-e je dobra prave dostupnost map.Tiez som to kupoval od ruky a bez map.
Cena je myslim OK.Najlacnejsie som to videl za najkych 100£.Nova s mapou-ale len UK...
No mapy sa daju stiahnut z netu a nejako nelegalne oeomknut. U garminu je to tak, ze mapy Slovenska mas zadarmo a mapy ostatnych krajin musis dokupovat.... TOMTOM ma zaujimavu funkciu MapShare, co je vlastne nejake zdielanie map z ostatnymi uzivatelmi. Cize : ked niekto (priklad) ide po polnej ceste a zakresli ju do mapy, tak si ju od neho len stiahnes a tvoja navigacia ti prepocita cestu uz aj s touto novozakreslenou cestou.