Navigacia TomTom

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Navigacia TomTom

Príspevok od používateľa wolodo »

mam moznost kupit tuto navigaciu za 70eur. Uz pouzivanu ale v dobrom stave. Neviem ci je k nej vsetko prislusenstvo ale pokial hej sa chcem opytat ci je to dobra kupa. HM ?
ci sa tam daju doplnit mapy, updatnut software, popripade dohodit slovensky (cesky) jazyk
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Za 70 eur to zober. Mapy tam dokupis, nieje problem. Soft ti updatovat netreba. Slovenske menu by sa dalo relativne nahrat. Tato navigacia patri medzi pomalsie v prepocitavani trasy, mal som ju moznost odskusat,, ale za 70 EURo by som nevahal.
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

no ale je to navigacia vykon/cena jedna z najlepsich
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

mapy dokupit? nedaju sa tam len stiahnut???
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Daju-stiahnut,ale je ich potrebne cracknut.Ja mam tiez tuto navigaciu dokupil som si 2GB kartu a mam mapy na cele UK a Europu.Na TomTom-e je dobra prave dostupnost map.Tiez som to kupoval od ruky a bez map.
Cena je myslim OK.Najlacnejsie som to videl za najkych 100£.Nova s mapou-ale len UK...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No mapy sa daju stiahnut z netu a nejako nelegalne oeomknut. U garminu je to tak, ze mapy Slovenska mas zadarmo a mapy ostatnych krajin musis dokupovat.... TOMTOM ma zaujimavu funkciu MapShare, co je vlastne nejake zdielanie map z ostatnymi uzivatelmi. Cize : ked niekto (priklad) ide po polnej ceste a zakresli ju do mapy, tak si ju od neho len stiahnes a tvoja navigacia ti prepocita cestu uz aj s touto novozakreslenou cestou.
Napísať odpoveď