Hľadám zmysel života

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gyrxiur
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Hľadám zmysel života

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

Posledné dva - tri roky to so mnou ide dolu vodou, nič ma nebaví, nič ma neteší, nič sa mi nechce, všetci mi lezú na nervy, nič sa mi nedarí, príde mi, že ma nikto nemá tád a som len na obtiaž. A tiež si pripadám čoraz sprostejší, neviem sa už naučiť nič nové, vďaka tomu mám prúsery v škole ešte... Sám som to nevyriešil, s rodičmi tiež nie a ani doktori nepomohli. Som už fakt zúfalý zo života a každú chvíľu myslím na samovraždu. Aký má môj život vlastne zmysel? Aby bo pre mňa utrpením? To nechcem..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

http://www.hojko.com/ma-to-smysl-t65787 ... l%20zivota

http://www.hojko.com/je-samovrazda-ries ... l%20zivota

http://www.hojko.com/co-ta-motivuje-k-z ... l%20zivota

Tu mas nieco na vecerne citanie.

Tvoj zivot ma taky zmysel aky si Ty sam urcis. Samovrazda je zbabely utek zbabeleho cloveka, neschopneho znasat fakt, ze svet skratka nie je vzdy idealny.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Na samovraždu nemysli, tak zle na tom hádam nie si. Jednoducho sa snaž každý deň hľadať na svojom živote pozitíva, mysli pozitívne, nevrav si, že Ti nič nejde, nikto Ťa nemá rád.. Povzbuď sa, hore hlavu a snaž sa čeliť životu! Samovraždou nevyriešiš nič, iba ňou spôbíš smútok ľuďom, ktorí Ťa majú radi (a pevne verím, že tých je dosť).
sisken
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sisken »

niekde som cital alebo pocul a velmi sa mi to paci:

nas prichod na svet bola jedna velka vyhra, pretoze z milionov spermii vyhrala prave ta nasa, tak preco cely zivot prehravame?

nie je to myslene tak ze kazdy clovek je troska a nezije ale preziva, ale su jedinci ktori maju tak negativne myslenie ze na vsetkom vidia iba to zle a to aj na svojom zivote.prenasaju to dalej tak sa im nedari, ludia ich nemaju radi atd atd
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

fizz napísal:Akurat si lenivy, znudeny a snazis sa niecim obhajit problemy v skole.
Ked sme pri tom, teba vyhodili, alebo si dobrovolne odisla?
//len tak, ma to napadlo ked si spominala skolu...
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

poviem ti jedno kamo poznam to presne takyto som bol aj ja ale zmenila to jedna vec nasiel som si k sebe skvelu osobku opacneho pohlavia a to mi prinieslo svetlo do zivota ... nenechaj sa zdeptat prost e nebuj posera a postav sa tomu napriklad zacni sportovat (posilovat tam si vybijes svoje nasilnicke sklony aspom u mna to tak je)inak by som ich vsetkych pozabijal asi ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ten co chce samovrazdu spachat o tom nepochybuje a nepotrebuje diskutovat ... to znamena ze mas volu zit, tak sa tu nevyhovaraj, nevyplakavaj a koukej na sebe makat holoto ! ! ! ...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja ked mám chvíle depky, tak mi najviac pomáha ísť medzi ľudí, niesom ten typ čo má kopu skvelých kamarátov. Práve naopak som veľmi kriticky k ľuďom a preto nemám skoro žiadnych priateľov, ale ked si to odmyslím zahodim na chvíľu predsudky a idem si niekde vypiť, zabudnem na vsetky tieto veci a na druhy deň sa cítim lepšie. Druhá variantá je spomen si na to, čo ťa veľmi baví a skús to nejak realizovať. Vsetky tieto činnosti ti pomôžu myslieť pozitívne.
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no ved to, ja nemam ako realizovat to, co by som chcel, lebo nemam na to priestor ani peniaze. Kvoli zdraviu naprd si nemam moc ako zarobit, proste zacarovany kruh. Komp ma uz moc nebavi, no neviem najst nieco realizovatelne. Neviete o dakom webe, kde by ponukali jednorazove pracicky cez komp, ze by som cosi zarobil? Lebo aj poslednych pat eur si odomna pozicali rodicia, sme na tom financne moc zle a bez penazi sa moc zabavit neviem, ked si na ziadneho konicka nemozem dovolit prostriedky. Cize by to chcelo daku moznost zarobku z domu, cokolvek, len nie klikacky a zarucene 60000ove platy...
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

na konicka netreba peniaze to je casty omyl mladych, ja mam konicka napr bicykel a jedine peniaze co som do toho musel dat boli za bicykel, odvtedy nic viac (teda okrem prilby a spotrebneho materialu) a chdoim si na nom po svete krizom krazom, vela ludi cita knihy, pozicaj si z kniznice... tych moznosti je neurekom naozaj len nesmies byt lenivy
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

vravel si ze v skole to je tiez zle...ja viem skola je otravna a ucit sa nikomu nechce ale prakticky ucis sa pre seba nie pre inych resp nato aby ty si sa mal lepsie lepsie ako teraz...a co sa tyka tej finacnej situacie tak to ti nezavidim viem co to,nechcem o tom rozpravat...k zarabaniu cez net to jedine zeby si vedel nejako dobre kodit alebo nejaku dobru grafiku by si vedel robit nic ine ma nenapada ze co take by si mohol robit...a predpokladam ze si student takze asi tazko pojdes cez tyzden pracovat :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

skús skladať hajragami či jak sa to píše - na to stačí obyčajný papier :)
alebo zober knižky a čítaj - uč sa
nájdi si frajerku
chod do útulku a zober si z tade psa - venuj sa mu
zájdi do lesa na prechádzku - ked tam už budeš vezmi nejaký ník a nožík a vystrúhaj si cínového vojačika
nauč sa robiť v photoshope
nauč sa robiť stránky a založ živnosť
zarábaj si tým že budeš známim opravovať compy
nájdi si prácu popri škole - trebárz roznášanie letákov, brigáduj dakde

len nesed na riti a neplač- to dokáže každý
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

triple napísal:skús skladať hajragami či jak sa to píše - na to stačí obyčajný papier :)
alebo zober knižky a čítaj - uč sa
origami je papier to hajragami je na vlasy aspon co chodilo v telke :) a inac to je celkom dobry napad sa naucit to skladat ;) vnukol si dobru myslienku :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale to nikoho nebude baviť nejaké hajragami. Domáce zviera je fajn teda nejaký pes ale tiež sú to náklady. Niekedy dosť vysoké. Porozprávaj nám čo ti je že nemôžeš pracovať? A čo take by ťa bavilo robiť ale nemáš na to peniaze? Možno existuje alternatíva.
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

dik za tipy, a zviera mam - macku a rybicky, cize to mi staci
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Vyhol si sa otázke... Čo máš za chorobu a čo ťa najviac baví
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

aha, choroba, blba imunita, a naprd stitna zlaza a co ma najviac bavi? cokolvek na kompe a vseliaka technika, astronomia a tak, rozmyslal som, ze by som si kupil daky teleskop, ale zase nemam prasulky
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak podľa mna nápd s tvorbou webu by bodol - na nete máš kopec prírušiek a zarobíš prvé cashe tak si kúpiš poriadnu literatúru -založíš živnosť a ak budeš šikovný prašule sa budú potokom kotúľať
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Bushido....ked sa tej otazke vyhol, tak asi nechce odpovedat....proste nieje to slusne pytat sa na taketo problemy....

A inac k teme....kamo....zmysel zivota je stale....len ho treba najst....a uvedomit si, ze zivot nieje taky easy ako by si to chcel, lebo taky ho nema nikto, kazdy naokolo teba ma svoje problemy, kazdy ineho druhu, niekto mensie, niekto vacsie, ale to je vsetko len s tvojho uhla pohladu, vsetko je na tebe, ako si to ty podas....ako to budes prezivat....a ako to uz bolo povedane...samovrazda je zbabelost, mysli na to, ze zbabelo by si utiekol, a nechal by si tu na svete ludi ktorych by si tym mozno psychicky polozil uplne na dno, mas rodicov, ktory ta potrebuju ako oporu.....aj ty potrebujes ich, proste vsetko so vsetkym....samovrazdou by si nepomohol ani sebe a ani ludom okolo teba....
Inac mozno sa mi niekto vysmeje, ale mne v poslednu dobu pomohla pri mojich problemoch viera.... ano viera v Boha... :)
Tak isto ako som cez tu vieru spoznal tak uzasnych ludi, ze takych nenajdes siroko daleko....proste musis hladat aj v tych problemoch nejake pozitiva.....drz sa hesla ze co ta nezabije, to ta posilni......a viem, ze sa to lahko hovori, ale aj z toho zleho sa snaz zobrat nieco dobre....uz len tym ze mas vela probemov tak sa rozumovo vyvyjas.....naberas skusenosti, cize to nieje az tak zle..... :wink:

//autoeditácia príspevku ( 13 May 2009, 14:42 )
triple napísal:tak podľa mna nápd s tvorbou webu by bodol -
Vidis, tak ma napadlo, potrap sa a sprav nejaky web o astronomii o hviezdach, nieco vzelavacie.....mozno ta to chyti....a ako pisal triple....urobis par webov a potom to uz nejak pojde.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nechcem tu rozšíriť hádku ani ot, ale komunita ľudí čo veria v boha je podľa mňa banda hajzlov, až na výnimky. To je môj názor. A este k tomu čo si povedal, keby o tom nechcel hovoriť nech povie a môžme lock tému. Chcel riešiť problémy a toto s jeho problémami najviac súvisí. Tak o tom musí hovoriť. Nemôžem čakať že ma ošetria ked im nepoviem čo mi je. A aby som sa vrátil k téme, pár príspevkov dozadu si vravel že to pc ťa už nebaví, tak ako to teda je?
Napísať odpoveď