Burane auto
Burane auto
bol som si dat v ziline v citroene nalakovat klucky, nakolko priamo v citroene nelakuju, museli auto previest ku lakyrnikovi, ale co cert nechcel naburali mi prednu lavu stranu auta c3 - nejaky idiot im nedal prednost,
lavy blatnik,svetlo,aj predna kapota, uz na tom pracuju, zaujimalo by ma na co si dat pozor pri preberani a pod. aby sa nestalo ze auto preberem a nieco sa pokazi P.S. auto som videl, podla mna to nebola velka zrazka-aspon na pohlad,bol som si aj pre predbeznu kalkulaciu opravy-je to 2400 eur, menia tam prednu masku s logom, predny naraznik,obidva svetlonety,pravy blatnik s podbehom+drziak blatnika,hlinikovy disk,a zvnutra len nadrz ostrekovaca+praca,zda so to ako by bol burany cely predok ale z kazdeho bolo chytene trosku
diky za kazdu radu
lavy blatnik,svetlo,aj predna kapota, uz na tom pracuju, zaujimalo by ma na co si dat pozor pri preberani a pod. aby sa nestalo ze auto preberem a nieco sa pokazi P.S. auto som videl, podla mna to nebola velka zrazka-aspon na pohlad,bol som si aj pre predbeznu kalkulaciu opravy-je to 2400 eur, menia tam prednu masku s logom, predny naraznik,obidva svetlonety,pravy blatnik s podbehom+drziak blatnika,hlinikovy disk,a zvnutra len nadrz ostrekovaca+praca,zda so to ako by bol burany cely predok ale z kazdeho bolo chytene trosku
diky za kazdu radu
Samozrejme ze si daj pozor poriadne popozeraj kazdy cm v predu na aute, aj motor si pozri a porovnaj s neburanym autom a pokym ti to robia kludne poziadaj o nahradne vozidlo, musia ti ho dat. Skontroluj ci svietia svetla tak ako maju (ci si nemal halogeny a teraz su obycajne), ci nie je dakde daco zdeformovane, napr plasty. naj by to bolo s nejakym mechanikom. Este ma napadla SPZ, musi byt rovna bo potom policajti robia problemy obcas ...
A este by som dodal....pamataj si, ze to bolo zavinene mechanikmi, teda spolocnostou....cize ty budes v tejto situacii panom....akonahle sa ti nieco nebude pacit na tom co spravili....alebo to bude zle spravene, su povinny to spravit podla tvojich predstav bez poplatkov.....ako je mi jasne, ze si si toho vedomy, ale len pripominam 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
specialne u citroenuFrikso napísal:Nech tomu spravia geometriu. Nevieš kde čo bolo chytené, predná náprava býva na tieto veci citlivá.
tak nie nimi ale tym kto do nich naburalLub0$ napísal:A este by som dodal....pamataj si, ze to bolo zavinene mechanikmi, teda spolocnostou....cize ty budes v tejto situacii panom....akonahle sa ti nieco nebude pacit na tom co spravili....alebo to bude zle spravene, su povinny to spravit podla tvojich predstav bez poplatkov.....ako je mi jasne, ze si si toho vedomy, ale len pripominam
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci si auto videl, ale ked nie, ziadaj podrobnu fotodokumentaciu, poistovak ju musi mat, tak nech si ju od neho vyziadaju...
urcite si dat pozor na licovanie ako bolo spomenute, ci je vsetko na svojom mieste, plastove podblatniky, kryty pod motorom a ine podobne serepeticky, ci su plechy zvnutra ochranene ako boli z fabriky, urcite geometriu a nastavenie svetiel, nepodpis im preberak pokial nepojdes so servisnym technikom na skusobnu jazdu, ci je to auto naozaj OK, ci nieco nespozorujes. ak bude OK, potom by som ho az prevzal.
urcite si dat pozor na licovanie ako bolo spomenute, ci je vsetko na svojom mieste, plastove podblatniky, kryty pod motorom a ine podobne serepeticky, ci su plechy zvnutra ochranene ako boli z fabriky, urcite geometriu a nastavenie svetiel, nepodpis im preberak pokial nepojdes so servisnym technikom na skusobnu jazdu, ci je to auto naozaj OK, ci nieco nespozorujes. ak bude OK, potom by som ho az prevzal.