Burane auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
AMF
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Burane auto

Príspevok od používateľa AMF »

bol som si dat v ziline v citroene nalakovat klucky, nakolko priamo v citroene nelakuju, museli auto previest ku lakyrnikovi, ale co cert nechcel naburali mi prednu lavu stranu auta c3 - nejaky idiot im nedal prednost,
lavy blatnik,svetlo,aj predna kapota, uz na tom pracuju, zaujimalo by ma na co si dat pozor pri preberani a pod. aby sa nestalo ze auto preberem a nieco sa pokazi P.S. auto som videl, podla mna to nebola velka zrazka-aspon na pohlad,bol som si aj pre predbeznu kalkulaciu opravy-je to 2400 eur, menia tam prednu masku s logom, predny naraznik,obidva svetlonety,pravy blatnik s podbehom+drziak blatnika,hlinikovy disk,a zvnutra len nadrz ostrekovaca+praca,zda so to ako by bol burany cely predok ale z kazdeho bolo chytene trosku
diky za kazdu radu
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Samozrejme ze si daj pozor poriadne popozeraj kazdy cm v predu na aute, aj motor si pozri a porovnaj s neburanym autom a pokym ti to robia kludne poziadaj o nahradne vozidlo, musia ti ho dat. Skontroluj ci svietia svetla tak ako maju (ci si nemal halogeny a teraz su obycajne), ci nie je dakde daco zdeformovane, napr plasty. naj by to bolo s nejakym mechanikom. Este ma napadla SPZ, musi byt rovna bo potom policajti robia problemy obcas ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A hlavne sa nehanbi, lebo su ludia, ktory sa na to poriadne nepozru, lebo sa hanbia to ocumovat v servise tak to odflaknu.....normalne si k tomu klakni, poskusaj, popozeraj vsetko, nikde sa neponahlaj....ja by som sa namatkovo do toho trosku skusil aj opriet, ci to je pevne atd.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Jasne, vsetko radsej poriadne pozri a vyskusaj ci vsetko pevne drzi, ci nic nevysi, neni puknute a tak ... nieze pojdes po meste a ked vyjdes z auta sa zbadas ze si bez SPZ abo bez niecoho ineho...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nech tomu spravia geometriu. Nevieš kde čo bolo chytené, predná náprava býva na tieto veci citlivá.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

kukni či plechy všade lícijú - popozeraj motor proste všetko a samozrejme geometria - a veru nehanbi sa a zober si mechanika - pozri každučký cm
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A este by som dodal....pamataj si, ze to bolo zavinene mechanikmi, teda spolocnostou....cize ty budes v tejto situacii panom....akonahle sa ti nieco nebude pacit na tom co spravili....alebo to bude zle spravene, su povinny to spravit podla tvojich predstav bez poplatkov.....ako je mi jasne, ze si si toho vedomy, ale len pripominam :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Frikso napísal:Nech tomu spravia geometriu. Nevieš kde čo bolo chytené, predná náprava býva na tieto veci citlivá.
specialne u citroenu
Lub0$ napísal:A este by som dodal....pamataj si, ze to bolo zavinene mechanikmi, teda spolocnostou....cize ty budes v tejto situacii panom....akonahle sa ti nieco nebude pacit na tom co spravili....alebo to bude zle spravene, su povinny to spravit podla tvojich predstav bez poplatkov.....ako je mi jasne, ze si si toho vedomy, ale len pripominam :wink:
tak nie nimi ale tym kto do nich nabural :wink: ale pravdaze nahrada skody pojde cez nich
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

neviem ci si auto videl, ale ked nie, ziadaj podrobnu fotodokumentaciu, poistovak ju musi mat, tak nech si ju od neho vyziadaju...
urcite si dat pozor na licovanie ako bolo spomenute, ci je vsetko na svojom mieste, plastove podblatniky, kryty pod motorom a ine podobne serepeticky, ci su plechy zvnutra ochranene ako boli z fabriky, urcite geometriu a nastavenie svetiel, nepodpis im preberak pokial nepojdes so servisnym technikom na skusobnu jazdu, ci je to auto naozaj OK, ci nieco nespozorujes. ak bude OK, potom by som ho az prevzal. :)
Napísať odpoveď