Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

navyse ak sa ma naozaj jednat o tuning a nie o tuzing, vacsinou to zacina opravou auta a nie hned nalepenim vsetkeho co som nasiel, mam elektrony ale nebrzdi mi to, mam nahlas hudbu preto aby som nepocul ako mi bucha vyfuk... :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jankyi napísal:ades zalezi, aky mas k auto vztah, niekomu ta stara honda staci, ale chapem ta, staci ked si povedal "otvorene okna, tuc tuc" :D
A prave ked mas k autu vztah, tak ho nesprasis blbostami. A ked si kupujes veci postupne, tak je logickejsie ich nechat v garazi a nahodit az ked bude vsetko pripravene. Proste kupim predny naraznik, o mesiac zadny, potom podbehy, dam to nalakovat a nahodim az potom.
A vyhovorky typu ze nie su peniaze? Ked nemam peniaze, tak sa do toho predsta nepustam, to je logika.
Toto je sedlackost, pretoze tu ide o to dat na auto novu vec cim skor, bez ohladu na esteticky dojem. Ale tak dedinskym kktkom a babenkam to asi takto vyhovuje, ked to stale podporuju...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

GothaR napísal:Ale tak dedinskym kktkom a babenkam to asi takto vyhovuje, ked to stale podporuju...
Ked niekto a priori povazuje dedincana za blbca..
Lebo sedlák je diagnóza, nie miesto bydliska.
sorry GothaR :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ked ma chytas za slovicka...ja som pouzil spojenie dvoch slov a to dedinsky kktko, nie iba dedincan a to je podla mna dost velky rozdiel. V mestach som na tento typ ludi nemal stastie.
PS: aj ja som z dediny.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

diskutabilne...a co sa tyka toho auta ked tebe sa to nepaci tak holt smola :) mne by tiez bolo u <> ako dane auto vyzera dostanem sa z bodu A do bodu B? ANO tak co potom riesit co ty vies mozno danemu chlapikovi sa to tak paci...nevies nekritizuj

a toto ja nemusim ked niekto robi doleziteho a sam nevie ci to ma byt tak alebo tak a iba sa domnieva
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

lollo napísal: a toto ja nemusim ked niekto robi doleziteho a sam nevie ci to ma byt tak alebo tak a iba sa domnieva
Ak by sme kazde jedno tvrdenie, ktore tu kedy prezentujeme museli podlozit jasnymi dokazmi, tak by sme mohli cele forum rovno zrusit.

Ak si myslis, ze clovek ktoreho opisoval ades stranu dozadu a teda clovek, ktory zacal tuto debatu ma jediny ciel sa presunut z miesta A do miesta B a nie sa predvadzat, tak si podla mna riadne naivny.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Ak by sme kazde jedno tvrdenie, ktore tu kedy prezentujeme museli podlozit jasnymi dokazmi, tak by sme mohli cele forum rovno zrusit.

Ak si myslis, ze clovek ktoreho opisoval ades stranu dozadu a teda clovek, ktory zacal tuto debatu ma jediny ciel sa presunut z miesta A do miesta B a nie sa predvadzat, tak si podla mna riadne naivny.
cital som to ze mal popritom stiahnute okna a hudba tuc tuc a pri tom auto bola len kopa srotu ale ked mu to tak vyhovuje??

ja osobne seriem na to ako by moje auto vyzeralo pokial by plnilo tento ucinok a kto vie mozno som naivny
Gothar
Moderátor
Moderátor

lollo napísal:diskutabilne...a co sa tyka toho auta ked tebe sa to nepaci tak holt smola :) mne by tiez bolo u <> ako dane auto vyzera dostanem sa z bodu A do bodu B? ANO tak co potom riesit co ty vies mozno danemu chlapikovi sa to tak paci...nevies nekritizuj

a toto ja nemusim ked niekto robi doleziteho a sam nevie ci to ma byt tak alebo tak a iba sa domnieva
Asi si poriadne necital moj prispevok, ja som pisal o tom, ked niekto nahadzuje este aj nenalakovane diely na auto postupne, to je podla mna sedlackost a o opaku ma nepresvedcis. A aby ma niekto nechytal za slovicka - tymto nemyslim testovanie, ked niekto skusa novy diel, ale dlhodobejsie pouzivanie.
Ked niekto uz ma styling hotovy a mne sa to nepaci, tak to za sedlackost samozrejme nepovazujem. (na druhej strane ak tam ma ponalepovane falosne nasavania a vyduchy, tak to tiez nesvedci o jeho vysokej inteligencii)
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

GothaR napísal:Asi si poriadne necital moj prispevok, ja som pisal o tom, ked niekto nahadzuje este aj nenalakovane diely na auto postupne, to je podla mna sedlackost a o opaku ma nepresvedcis. A aby ma niekto nechytal za slovicka - tymto nemyslim testovanie, ked niekto skusa novy diel, ale dlhodobejsie pouzivanie.
Ked niekto uz ma styling hotovy a mne sa to nepaci, tak to za sedlackost samozrejme nepovazujem. (na druhej strane ak tam ma ponalepovane falosne nasavania a vyduchy, tak to tiez nesvedci o jeho vysokej inteligencii)
a čo ?? šak robí vzhľad auta nie ?? pozri,môže si urobiť veľmi pekné auto aj s otvorom na kapote na nasávanie vzduchu a nikto nebude brať ohľad nato,že to tam má len pre dobrý výzor auta.A s inteligenciou to nemá nič spoločné tak nepíš blbosti lebo tu na fore každý vypisuje kto je aký sedlák ale na seba sa nepozre že ? Ked má niekto auto tak ho má a to je hlané,nemusí mať hneť peniaze na kúpu spojlerov z karbónu ako si to ty predstavuješ :roll: a daj my aj K- zato že som povedal pravdu oki ??
a inak pokial viem tak žiadne otvory na "výduchy" na aute nie sú,nato je výfukové potrubie :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

21rOBO21 napísal:dristy jak hlísty ...
ty si ten na slovo vzany ODBORNIK ci jak sa tomu v tychto zemepisnych sirkach nadava ze ? ? ? ... mylsim ze si niekde prezentoval ze si automechanik alebo take nieco .. vedz ze k tebe by som si nedal spravit ani hlupu vymenu oleja pri ktorej sa neda nic pokazit, ked nevies ze existuju take veci ako vyduchy ... vyfuk s nimi zial nema nic spolocne ... napriklad take ze dobre auto, vies 4 vyfuky a tak :? .. ma veeeeelke brzdy, aby mohlo zastavit z vysokej rychlosti ... vies ? stihas ? ... tak tie brzdy sa hreju .. straaaaaasne moc ! a treba ich chladit :-) preto v predu v narazniku mas náduch pre chladenie brzd, a boh vie co je ta diera zozadu v blatniku ze by vyduch ? ? ? :-) ...

... a ano tuzeri su sedlaci, nejde o karbonove kridla, nejde o disky za 100k ... ide o to ze ked ma niekto vrak tak nema preco sekat machra, lebo to posobi vlice vtipne a je to potom sedlackost :-) ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

21rOBO21: prave o tom som pisal - ked nemas peniaze na poriadne spojlery a diely, tak s "tuningom" radsej nezacinaj, lebo budes na posmech. Ked uz nieco robim, tak nech je to poriadne. To su len vsetci nabudeni pretoze videli nove F&F a kazdy chce byt tuner, lenze dobry tuning casto presiahne cenu samotneho auta.
A vyduchy uz vysvetlil nordkapp_pb.
A este jedna vec: na seba sa rad pozriem, mame Fobiu 1.4 a nepustam sa do jej uprav, pretoze na to nemam a aj preto, ze je podla mna zbytocne vrazat peniaze do obycajneho auta na to, aby sa podobalo pretekarskemu.
PS: ked sme pri peniazoch - o tych som tiez pisal vyssie, proste ked nemam na to, aby som vsetko kupil naraz, tak to radsej odlozim v garazi a ked bude cely kit pripraveny, tak ho dam na auto, aby som nevyzeral ako kkt. To je ako keby si si kupoval nohavice po castiach a vzdy nosil uz to, co mas kupene.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

samozrejme ze celkovemu vzhladu to neprispeje ale chce to tak mat naj ma! ale to zase neznamena ze musi byt sedlak :) ano je to nevkusne ale keby mal kazdy takto robit ako vravis :) tak robi auto 10 rokov :wink:

ale uz sa prestanem hadat na pi*ov*** 100 ludi 100 chuti ja povazujem auto za dopravny prostriedok takze mne je jedno ako vyzera hoc by bolo zhrdzavene neviem ako ale ked sa na nom odveziem tam kam potrebujem tak mam v pazi co si o mne ludia myslia ze ci uz som macher ze sa na tom vozim alebo magor ze na takom chodim je to uhol pohladu
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

brutalne dobra tema. vela pripadov. no proste krute. horko tazko spomeniem nieco co by tu este nebolo. ale davam 100/100 tejto teme :D heh.
Mne sa stalo take ze som sedel na lavicke a prisiel ku mne daky starec a ponukol mi jeho cuco :D
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

nordkapp_pb napísal:ty si ten na slovo vzany ODBORNIK ci jak sa tomu v tychto zemepisnych sirkach nadava ze ? ? ? ... mylsim ze si niekde prezentoval ze si automechanik alebo take nieco .. vedz ze k tebe by som si nedal spravit ani hlupu vymenu oleja pri ktorej sa neda nic pokazit, ked nevies ze existuju take veci ako vyduchy ... vyfuk s nimi zial nema nic spolocne ... napriklad take ze dobre auto, vies 4 vyfuky a tak :? .. ma veeeeelke brzdy, aby mohlo zastavit z vysokej rychlosti ... vies ? stihas ? ... tak tie brzdy sa hreju .. straaaaaasne moc ! a treba ich chladit :-) preto v predu v narazniku mas náduch pre chladenie brzd, a boh vie co je ta diera zozadu v blatniku ze by vyduch ? ? ? :-) ...

... a ano tuzeri su sedlaci, nejde o karbonove kridla, nejde o disky za 100k ... ide o to ze ked ma niekto vrak tak nema preco sekat machra, lebo to posobi vlice vtipne a je to potom sedlackost :-) ...
ked sa ideš hádať,tak by si si mohol najprv prečitať GOťAROV príspevok,pretože on napísal PONALEPUJú falošné nasávania a výduchy,a potom my povedz ako sa dajú nalepiť na predný nárazník nové nasávanie ? :lol: :lol:
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

PsychoS napísal:brutalne dobra tema. vela pripadov. no proste krute. horko tazko spomeniem nieco co by tu este nebolo. ale davam 100/100 tejto teme :D heh.
Mne sa stalo take ze som sedel na lavicke a prisiel ku mne daky starec a ponukol mi jeho cuco :D
sak to nieje sedlacke ze sa chcel s tebou podelit :P ty by si sa s nim urcite nepodelil :wink:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

21rOBO21 napísal:ked sa ideš hádať,tak by si si mohol najprv prečitať GOťAROV príspevok,pretože on napísal PONALEPUJú falošné nasávania a výduchy,a potom my povedz ako sa dajú nalepiť na predný nárazník nové nasávanie ? :lol: :lol:
a co si myslis, ze tam znamena to slovo "falosne"?? :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

21rOBO21 napísal:ked sa ideš hádať,tak by si si mohol najprv prečitať GOťAROV príspevok,pretože on napísal PONALEPUJú falošné nasávania a výduchy,a potom my povedz ako sa dajú nalepiť na predný nárazník nové nasávanie ? :lol: :lol:
Tak to slabo poznas tuzing, pretoze oni si taketo veci lepia bezne. Spociva to v tom, ze na karoseriu nalepis iba mriezku prislusneho tvaru a ak si dobry tuzer, tak lak pod nou nafarbis na cierno. Toto pisem naschval, pretoze raz sa mi dostal do ruky "tuning" casopis a tam prave toto farbenie na cierno pochvalili pri recenzii nejakeho auta.

//autoeditácia príspevku ( 15 May 2009, 14:52 )
Aha: http://www.tuningweb.sk/sindex.php?idvy ... akc=detail
Alebo tento "difuzor": http://www.tuningweb.sk/sindex.php?idvy ... akc=detail
http://www.spoilercentrum.cz/eshop/prod ... ty/foto/1/
http://www.gt-tuning.cz/cs/eshop/203-fa ... ---pro-lak
...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ty asi nebudes uplne raketovy fyzik co ? ... nejde iba o naraznik .. to som ti iba chcel vysvetlit co moze znamenat ten vyduch o ktorom si nikdy v zivote nepocul ... ide tu o rozne nalepovacie plastove kraviny, ako tu postoval gothar .. snad najlepsim prikladom je "naduch na streche v style WRC .. samozrejme na rodinnej Fabii 1,4 TDi" :-)

nieco taketo -> http://www.scoobyworld.co.uk/catalog/im ... scoops.jpg

to je "tunnyng pi*o" by ti bratia povedali :-)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď si nejaký fajčiar pýta v krčme/reštike/bare cigaretu od susedného stola..

:roll:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

fizz napísal:Lepsie je, ked ti dava peniaze, ze mu mas doniest pivo, lebo jemu sa nechce a aj sebe nieco kupit :wink:
myslim ze tam neslo o pivo, nevedel ako zacat :) :)
Napísať odpoveď