Detroitsky. Boston nehra o 1:00, ale o 2:00mirak2 napísal:nie ze favorizujem ale bol by som rad keby Boston, Washington postupili...a v tretej serii som na vazkach lebo neviem ci dalej posunut Hossu v Detroite alebo Anaheim, moj srdcovy klub
//pravdepodobnost ze detroit neda ani gol neostrielanemu hillerovi je dost malachicago slape, je to zajimave...pahlson dlhorocny clen PK lajn v Ducks
inaksie nemam vyhrady
o dva dni bude na novasporte prenos o jednej..co myslite ktory? bostonsky ci detroitsky? oba zacinaju v rovnakom case
NHL (aktualne)
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako by povedal klasik (Július Šupler): "Stáva sa..."t0m4s3 napísal:Crosby 2G - plakala nakoniec Ovecka
A ja som scenárista, režisér do dobabral
Inak k zápasu, škoda, Varlamov tentoraz team nepodržal, nevyšiel mu kľúčový zápas za stavu 4:0 aby vzapati José TheOpenDoor dostal na 5:0..
Mike Green potvrdzuje moje slová, že je to nový Paul Coffey, čiže dopredu boh lebo hrá s hráčmi ako Ovečkin (Coffey - Gretzky, Lemiuex) a dozadu je tragický..V kľúčovom zápase úplne vyhorel jeho ice time bol na úrovni 13 min.
-
mirak2
Hardcore addict
na jednej strane sklamanie ze washington prehral a dost vysoko a vypadol (mlady varlamov vyhorel) a na druhej aspon mala naplast ze bodoval satan a mame slovaka dalej v playoff...este keby vyhral boston a mame istu ucast slovaka vo finale...ale mam pocit ze zakon schvalnosti da presny opak co si prajem a postupi carolina a anaheim
-
P41NK1LL3R
Light Professional
nakoniec bude finále Chicago vs Carolina, aby si žiadny Slovák nemal SC
, tak to aspoň väčšinou bývalo... ja už žial nemám komu moc fandiť, lebo Boston vypadol, tak dúfam že Pens budú asoň vo finále.. a to je jedno s kým 
Ale ak by bolo finále Pens RedWings, tak by bol Hossa podla mňa stredobodom pozornosti v každom zápase, a aj pred zápasom
Ale ak by bolo finále Pens RedWings, tak by bol Hossa podla mňa stredobodom pozornosti v každom zápase, a aj pred zápasom
To hej, Detroit by potreboval, aby mu zabrali hlavne hviezdy - veď pred zápasom s Chicagom (po ňom som už štatistiky nepozeral) bol Hossa v tímovej produktivite až šiesty a Datsyuk dokonca desiaty s katastrofálnou bilanciou 1+4 ak sa nemýlim. Pred neho sa dostal aj Brad Start - robustný obranca, ktorý ma o bod viac.. takže ak chcú červené krídla pomýšľať na úspech, mali by začať hrať a bodovať hviezdy..
Njn, akože pravdu píšete, ale nemyslím, že to že krídelkám nebodujú hviezdy je nejak citeľné.. Franzén & co. ich celkom dobre zastupujú. Navyše to môže súvisieť s tým, že Zetterberg, Dacjuk a Hossa sú jedny z najlepšie brániacich útočníkov ligy, čiže ich úlohy môžu byť troška oklieštené týmto smerom.
Ešte v 2/3 sezóny som čítal na NHL.com, že je reálna šanca nominácie na Selke Trophy títo traja z Detroitu...
Posledné: Washingtonu zaberal Ovečkin až až a kde skončili... Hokej je o teame.
Ešte v 2/3 sezóny som čítal na NHL.com, že je reálna šanca nominácie na Selke Trophy títo traja z Detroitu...
Posledné: Washingtonu zaberal Ovečkin až až a kde skončili... Hokej je o teame.
-
mirak2
Hardcore addict
dovolim si nesuhlasit s ttym ze majo je dobry braniaci utocnik...ja si skor myslim ze v playoff kde hrate v priebehu zopar dni nielko zapasov s rovnakym superom tak si odkukate co a ako na jeho zapasoch...z toho vyplyva ze najvacsie hviezdy budete strazit ako oko v hlave..a mnohi mnohi mnohi mnohi sa uz nechali pocut ze v playoff rozhoduju zapasy prave hraci tretich stvrtych lajn, lebo na nich nie je taky drobnohlad superovych hracovbegbeee napísal:Zetterberg, Dacjuk a Hossa sú jedny z najlepšie brániacich útočníkov ligy
PS: jo satan gol
hokejportal.skFrank J. Selke Trophy – cena pre najlepšieho brániaceho útočníka
V predchádzajúcej sezóne sa do konečnej nominácie dostali až dvaja hráči Červených Krídel – Pavel Dacjuk a Henrik Zetterberg. Nie je dôvod, prečo by tomu nemuselo byť aj v tejto sezóne. No s tým rozdielom, že namiesto švédskej hviezdy tam bude svietiť slovenská s menom Marián Hossa. Trojicu môže doplniť niekto ako Samuel Pahlsson, Jere Lehtinen, John Madden alebo Ryan Kesler. Víťazom sa stane pravdepodobne Pavel Dacjuk.