NHL (aktualne)

O športe...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

mirak2 napísal:nie ze favorizujem ale bol by som rad keby Boston, Washington postupili...a v tretej serii som na vazkach lebo neviem ci dalej posunut Hossu v Detroite alebo Anaheim, moj srdcovy klub

//pravdepodobnost ze detroit neda ani gol neostrielanemu hillerovi je dost mala :( chicago slape, je to zajimave...pahlson dlhorocny clen PK lajn v Ducks 8) inaksie nemam vyhrady :D o dva dni bude na novasporte prenos o jednej..co myslite ktory? bostonsky ci detroitsky? oba zacinaju v rovnakom case
Detroitsky. Boston nehra o 1:00, ale o 2:00 :) budu to brutal zapasy... uz za 37 minut zacina washington - pittsburgh :P ... a moje tipy na postup: Pittsburgh, Boston a Anaheim (myslim si ze Hiller im vychyta postup, bo take percenta ako ma on ma maloktory brankar)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Crosby 2G - plakala nakoniec Ovecka :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

t0m4s3 napísal:Crosby 2G - plakala nakoniec Ovecka :)
Ako by povedal klasik (Július Šupler): "Stáva sa..."
A ja som scenárista, režisér do dobabral :D

Inak k zápasu, škoda, Varlamov tentoraz team nepodržal, nevyšiel mu kľúčový zápas za stavu 4:0 aby vzapati José TheOpenDoor dostal na 5:0..
Mike Green potvrdzuje moje slová, že je to nový Paul Coffey, čiže dopredu boh lebo hrá s hráčmi ako Ovečkin (Coffey - Gretzky, Lemiuex) a dozadu je tragický..V kľúčovom zápase úplne vyhorel jeho ice time bol na úrovni 13 min. :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na jednej strane sklamanie ze washington prehral a dost vysoko a vypadol (mlady varlamov vyhorel) a na druhej aspon mala naplast ze bodoval satan a mame slovaka dalej v playoff...este keby vyhral boston a mame istu ucast slovaka vo finale...ale mam pocit ze zakon schvalnosti da presny opak co si prajem a postupi carolina a anaheim
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Tak to bol zapas ako remen, s este nadhernejsim vyvrcholenim, jeden z naj zapasov ake som v NHL videl. Detroit asi nakoniec postupil zasluzene, i ked netvrdim ze Anaheim by si takisto nezasluzil postup.

Ide sa kukat vyvrcholenie Bostonskeho zapasu... :D zatial 1:2 takze bude to zaujimave....
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Škoooda veľká Bostonu.. Tak som im držal palce. Nevadí teda no, teraz fandím asi Detroitu - po tom, čo mi vypadli obľúbené tímy ako WSH alebo BOS. Obidva nočáky parádne, radosť pozerať.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

boston :cry: aspon hossa s detroitom postupili dalej...chcelo by to finale satan vs. hossa 8) a nie zeby to bolo nerealne
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pittsburgh porazí Detroit vo finále, získa pohár a potom chcem vidieť záber na Hossu. :D
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Zaujímavý bude duel Staalovcov vo finále Východnej konferencie...
Teším sa, že postúpila Carolina, v druhom semifinále som to ale viac prial Washingtonu...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

begbeee napísal:Pittsburgh porazí Detroit vo finále, získa pohár a potom chcem vidieť záber na Hossu. :D
aj mna to napadlo, ale som rad, ze ako scenarista za vela nestojis :D .
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

nakoniec bude finále Chicago vs Carolina, aby si žiadny Slovák nemal SC :) , tak to aspoň väčšinou bývalo... ja už žial nemám komu moc fandiť, lebo Boston vypadol, tak dúfam že Pens budú asoň vo finále.. a to je jedno s kým :)
Ale ak by bolo finále Pens RedWings, tak by bol Hossa podla mňa stredobodom pozornosti v každom zápase, a aj pred zápasom :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Detroit porazil Chicago 5:2 a naplna ulohu favorita. Chicago je vo finale 1x od 1995, kde sa mimochodom tiez stretlo s Detroitom.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: Finale zapadnej konferencie, doplnim... Inak Hossa nic moc, nejak sa mu nedari presadit, rovnako aj Datsyuk ci Crosby.
Innocence
VIP
VIP

To hej, Detroit by potreboval, aby mu zabrali hlavne hviezdy - veď pred zápasom s Chicagom (po ňom som už štatistiky nepozeral) bol Hossa v tímovej produktivite až šiesty a Datsyuk dokonca desiaty s katastrofálnou bilanciou 1+4 ak sa nemýlim. Pred neho sa dostal aj Brad Start - robustný obranca, ktorý ma o bod viac.. takže ak chcú červené krídla pomýšľať na úspech, mali by začať hrať a bodovať hviezdy..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Njn, akože pravdu píšete, ale nemyslím, že to že krídelkám nebodujú hviezdy je nejak citeľné.. Franzén & co. ich celkom dobre zastupujú. Navyše to môže súvisieť s tým, že Zetterberg, Dacjuk a Hossa sú jedny z najlepšie brániacich útočníkov ligy, čiže ich úlohy môžu byť troška oklieštené týmto smerom.
Ešte v 2/3 sezóny som čítal na NHL.com, že je reálna šanca nominácie na Selke Trophy títo traja z Detroitu...
Posledné: Washingtonu zaberal Ovečkin až až a kde skončili... Hokej je o teame.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

begbeee napísal:Zetterberg, Dacjuk a Hossa sú jedny z najlepšie brániacich útočníkov ligy
dovolim si nesuhlasit s ttym ze majo je dobry braniaci utocnik...ja si skor myslim ze v playoff kde hrate v priebehu zopar dni nielko zapasov s rovnakym superom tak si odkukate co a ako na jeho zapasoch...z toho vyplyva ze najvacsie hviezdy budete strazit ako oko v hlave..a mnohi mnohi mnohi mnohi sa uz nechali pocut ze v playoff rozhoduju zapasy prave hraci tretich stvrtych lajn, lebo na nich nie je taky drobnohlad superovych hracov
PS: jo satan gol ;) presne ako hovorim, hrac stvrtej lajny :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Frank J. Selke Trophy – cena pre najlepšieho brániaceho útočníka

V predchádzajúcej sezóne sa do konečnej nominácie dostali až dvaja hráči Červených Krídel – Pavel Dacjuk a Henrik Zetterberg. Nie je dôvod, prečo by tomu nemuselo byť aj v tejto sezóne. No s tým rozdielom, že namiesto švédskej hviezdy tam bude svietiť slovenská s menom Marián Hossa. Trojicu môže doplniť niekto ako Samuel Pahlsson, Jere Lehtinen, John Madden alebo Ryan Kesler. Víťazom sa stane pravdepodobne Pavel Dacjuk.
hokejportal.sk
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Satan strelil konecne aj gol, myslim ze nato ako malo hra ma aj s pohladu statistik velmi dobre cisla
Innocence
VIP
VIP

Šatan nabudil Pittsburgh, Malkin hneď v ďalšej akcii pridal gól a tretia tretina bola tiež pekná dráma.. krásny hokej, veľmi by sa mi páčilo finále DET vs. PIT, aj preto, že by bol Stanley o5 na Slovensku.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Miro by mohol vyhrat pohar ..ale Hossu by trafil slak :D
Napísať odpoveď