paradox

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sebci
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sebci »

možno je to len tvoj blbý pocit že na teba berú.... možno su len v tvojej blizkosti otvorenejsie a uvolnenejsie a viac sa bavia bez obáv že by si po nich vyštartioval kedže máš stalicu.... keby si bol sám a snimi tak by si po nich išiel preto byvaju striedmejšie ...

:p
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Nebude to skor tym, ze si v priebehu tych dvoch rokov co si s priatelkou dospel, zmuznel a naucil si sa bavit so zenami a preto na teba viac letia ako predtym ? Hovori sa sice, ze zakazane ovocie chuti najlepsie, ale asi to nebude len tym, ze si zadany...
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

a podla mna to 'letenie' si mozno zle vysvetlujes lebo baba skor pojde niekam s kamosom ktory je zadany a vie ze na nu nebude nic skusat ako s nezadanym uchylakom ktory by ju isto chcel bozkavat a osahavat pri prvej prilezitosti :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Loomy napísal:a podla mna to 'letenie' si mozno zle vysvetlujes lebo baba skor pojde niekam s kamosom ktory je zadany a vie ze na nu nebude nic skusat ako s nezadanym uchylakom ktory by ju isto chcel bozkavat a osahavat pri prvej prilezitosti :D
loooooool to by ma v zivote nenapadlo :P ale mozno mas pravdu ale i o tom velmi pochybujem

/je tazko povedat, mozno sa to len zda samozrejme ze okolo vas vyssia koncentracia zien ale pochybujem zeby nieco skusali...jedine zeby im to vasa polovicka dovolila :) :oops:
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

hh no coraz lepsie prispevky a moznoti mi ponukate :)
HelpMe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HelpMe »

Tak toto sa mi síce stavá málokedy, ale za to keď sa o tom dozvie tá moja, tak začne žiarliť, atď. , atď. ,... a vie vždy to dopadne dobre, takže o tomto sa s ňou radšej moc nerozprávam :P
blob
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blob »

Neviem... keď som totálne naštvaný, idem do hospody a chľastám jeden dvojitý panák za druhým tak sa skoro vždy nájde slečna, ktorá odmieta brať na vedomie, že sa snažím pôsobiť čo najhrozivejšie a opýta sa či nemám zapaľovač. Zásadne tak urobí slečna, ktorú som si pred tým náhodou všimol pripaľovať si cigaretu zapaľovačom z vrecka / kabelky. Potom začne otravovať a ja, keďže som pomerne slušne vychovaný, slušne odpovedám a trpím, kým si ju nevyzdvihne nejaká jej kamarátka...

A to podľa mňa nie som až tak extrémne príťažlivý (približne ako nafúknutý morký ježko... neholím sa, chodím ako vandrák... etc) ...Takže neviem, neviem...
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Mne sa tiež zdajú zadaní chlapi príťažlivejší. Je to preto, lebo si poviem, že sú asi milí a dobrí a takí ktorí priateľku nemajú, tak asi chcú byť sami a možno sa s nimi nedá vydržať /chlascú a pod./.
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

zaujimavy nazor opacneho pohlavia :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: paradox

Príspevok od používateľa triple »

ja to nebyl napísal:v skratke holky na mna nikdy moc neleteli ,tak ale mal som to pazi :) teraz mam jednu slecnu vyse dvoch rokov no a odkedy sme spolu tak na mna ostatne holky moc beru a ani to necem a nepotrebujem stava sa to aj vam ? :)
podľa mňa si to nahováraš :)
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

je to pravda. urcity vplyv ma aj zenska "sutazivost" a taka ta neskodna zavist.
IMHO zadany nema zaujem o ine baby, ale reciam a cinom, ktore neprekrocia hranice priatelstva sa nebrani...sympatie sa opatuju a nastava pokusenie :)
takisto mavam stastie na zadane, ci uz viac alebo menej stastne :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja už X rokov mám nablízku holku, ktorú som mal dosť dlho v prdeli. Je pravda, že ani ona sa o nič nepokúšala, boli sme len kamaráti a nikto nikdy nechcel viac. No teraz, keď ona má svojho vlastného a ja tú moju často sa prichytím v myšlienkach, že možno by bola pre mňa lepšia voľba ona. A ako tak s ńou občas hodím reč, zdá sa mi (no možno si to celé len nahováram, pretože chcem, aby to tak bolo :D ), že ani ja jej už nie som ľahostajný. Možno celý ten paradox týchto situácií pramení vo výzvach a po chcení niečoho, čo mať nemôžeme :idea: Je pre nás ľudí prirodzené túžiť po nedosiahnuteľnom. No netuším, če je na tom niečo pravdy. :)
MIROsslaW
Amateur
Amateur

:)

Príspevok od používateľa MIROsslaW »

Poviem to asi takto: ,, Žena túži po tom, čo nemá, resp. mať nemôže"
... zvyšok dopracujte vy

//je dosť možné že je to tak aj u chalanov, len to tak nevnímame... :D
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

u chalanov je to presne naopak :) ci nie? my nie sme taki
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nas zaujima postava, nie medziludske vztahy..
Napísať odpoveď