paradox
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
loooooool to by ma v zivote nenapadloLoomy napísal:a podla mna to 'letenie' si mozno zle vysvetlujes lebo baba skor pojde niekam s kamosom ktory je zadany a vie ze na nu nebude nic skusat ako s nezadanym uchylakom ktory by ju isto chcel bozkavat a osahavat pri prvej prilezitosti
/je tazko povedat, mozno sa to len zda samozrejme ze okolo vas vyssia koncentracia zien ale pochybujem zeby nieco skusali...jedine zeby im to vasa polovicka dovolila
-
ja to nebyl
Medium Expert
Neviem... keď som totálne naštvaný, idem do hospody a chľastám jeden dvojitý panák za druhým tak sa skoro vždy nájde slečna, ktorá odmieta brať na vedomie, že sa snažím pôsobiť čo najhrozivejšie a opýta sa či nemám zapaľovač. Zásadne tak urobí slečna, ktorú som si pred tým náhodou všimol pripaľovať si cigaretu zapaľovačom z vrecka / kabelky. Potom začne otravovať a ja, keďže som pomerne slušne vychovaný, slušne odpovedám a trpím, kým si ju nevyzdvihne nejaká jej kamarátka...
A to podľa mňa nie som až tak extrémne príťažlivý (približne ako nafúknutý morký ježko... neholím sa, chodím ako vandrák... etc) ...Takže neviem, neviem...
A to podľa mňa nie som až tak extrémne príťažlivý (približne ako nafúknutý morký ježko... neholím sa, chodím ako vandrák... etc) ...Takže neviem, neviem...
-
ja to nebyl
Medium Expert
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: paradox
podľa mňa si to nahovárašja to nebyl napísal:v skratke holky na mna nikdy moc neleteli ,tak ale mal som to paziteraz mam jednu slecnu vyse dvoch rokov no a odkedy sme spolu tak na mna ostatne holky moc beru a ani to necem a nepotrebujem stava sa to aj vam ?
Ja už X rokov mám nablízku holku, ktorú som mal dosť dlho v prdeli. Je pravda, že ani ona sa o nič nepokúšala, boli sme len kamaráti a nikto nikdy nechcel viac. No teraz, keď ona má svojho vlastného a ja tú moju často sa prichytím v myšlienkach, že možno by bola pre mňa lepšia voľba ona. A ako tak s ńou občas hodím reč, zdá sa mi (no možno si to celé len nahováram, pretože chcem, aby to tak bolo
), že ani ja jej už nie som ľahostajný. Možno celý ten paradox týchto situácií pramení vo výzvach a po chcení niečoho, čo mať nemôžeme
Je pre nás ľudí prirodzené túžiť po nedosiahnuteľnom. No netuším, če je na tom niečo pravdy.