neviem preco mi to neide instaloval som crackol som idem spustit a nic sa nedeje ani mi nic nevihodi.uz som zkusal preinstalovat skusal som plno crackov a stale to iste. spustim a nic prosim pomoooc.mam vista sp1 mam .2gb ram 2 jadrovy procesor athlon,graficka 8600 gt 512,
//autoeditácia príspevku ( 13 May 2009, 16:43 )
zapnem social club a po troch sekundach ho samo vypne.co to moze sposobovat?
TO video je fakt sila, no a teraz k veci..mam taki problem mam patch 1.0.2 a vzdi ked zmenim rozlisenie tak mi vyhodi out of video memory, pritom mi to nikdy nerobilo len teraz zacal, mam grafiku ATI 3870 512 netaktovane, ovladac Catalist 9.3 dalo by sa povedat ze hra ide plinulejsie s novym ovladacom len ma sere ze znicoho nic mi vyhodi out of video memory potom zas D3D error...ani neviem ako to uz mam riesit...mam preinstalovat hru a nechat bez patchu? (pracujem pod XP)
Andrew007 napísal: TO video je fakt sila, no a teraz k veci..mam taki problem mam patch 1.0.2 a vzdi ked zmenim rozlisenie tak mi vyhodi out of video memory, pritom mi to nikdy nerobilo len teraz zacal, mam grafiku ATI 3870 512 netaktovane, ovladac Catalist 9.3 dalo by sa povedat ze hra ide plinulejsie s novym ovladacom len ma sere ze znicoho nic mi vyhodi out of video memory potom zas D3D error...ani neviem ako to uz mam riesit...mam preinstalovat hru a nechat bez patchu? (pracujem pod XP)
to aj mne robilo ked som mal este GTAVI v PC ked som nemal patch sice ukazovalo ze 198mb/112mb ale bolo to zelenym ked som dal patch tak pisalo to iste akurat tam uz napisalo cervenym out of memory a niaky cely stlpec nakych chu**** ani pan boh nevi co to bolo
hm ja by som rad vedel ak ma niekto Win7 že ako mu ide totiž ja planujem 7 zadovažiť ale najprv by som sa rad uistil ako na tom ide a zároveň aj podla stroja ... má niekto? ale nie crack verziu
kamos si chcel nainstalovat na kompe gtacko a po uspesnom absolvovani vsetkych krokov instalacie mu pri spusteni hry vyhodilo tabulku s textom: GTA IV FATAL ERROR: D3D Error - Shader Model 3.0 or higher is required
...o co prosim Vas ide? ...
Westt napísal:kamos si chcel nainstalovat na kompe gtacko a po uspesnom absolvovani vsetkych krokov instalacie mu pri spusteni hry vyhodilo tabulku s textom: GTA IV FATAL ERROR: D3D Error - Shader Model 3.0 or higher is required
...o co prosim Vas ide? ...
ma extra zastaralu grafiku s shader modelom 2.0 GTA IV potrebuje aspon 3.0
neviem ako ho to vobec napadloskusat na takom PC sak ak je ten PC skladany na 1x tak tam musi mat niaky sepron 1,8Ghz
Brm a smiem sa opytat ako si to instaloval resp. spojazdnil lebo som cital ze najprv treba prenastavit kompatibilitu na XP SP2 ked som to nahodil a spustil vyhodilo mi to nejka chybu "2000" ktora nebola v zozname vyskitujuchich chyb
Hhh akoze zatial vsetko slo v pohode len ked som uz chcel nahodit patch (uz hru som mal cracknutu) vyhodilo mi ze pacth nenasiel hru uz to radsej nehcam lebo ma ztoho je***,,