Vystizna charakteristika muzov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Loomy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Vystizna charakteristika muzov

Príspevok od používateľa Loomy »

Nikus napísal:"pri chlapoch treba pocitat s ich troma zakladnymi potrebami - aby mal "do seba" (jedlo), "na seba" (ciste oblecenie) a "pod seba" (zenu).
a ja si myslim ze to neplati len o muzoch ale aj o zenach :)

a rozdiel je mozno v tom ze okrem tychto 3 veci zeny potrebuju dalsich 333 veci bez ktorych nevedia zit :)
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

Soviet : .Myslim si, ze my by sme bez zien prezili, no u vas to nejde.

ano, chlap by možno dokázal celý život žiť bez ženy, no raz by zomrel a nezanechal by žiadne potomstvo a keď by to tak robili všetci, onedlho by žiadni muži na svete neboli.... a ani žiadne ženy xD... takže chtiac nechtiac, pre zachovanie našich rodov a ľudstva na zemi, musíme spolunažívať :D .... a ja ani nie som proti... :)
sembron
Novice
Novice

heh

Príspevok od používateľa sembron »

jak dejna z krom za krokom:D
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

MUŽSKÝ MANIFEST

Žena,
ak si myslíš, že si tlstá, možno je to pravda. Nepýtaj sa ma na to, aj tak ti na to neodpoviem.
Ak niečo chceš, stačí to povedať. Upresnime si jednu vec: sme JEDNODUCHŠÍ. Nerozumieme jemným nepriamym žiadostiam. Na nás neplatí nepriamo priama žiadosť. Žiadosť viditeľne nepriama taktiež nie.
Hovor veci tak, ako sú. Ak sa pýtaš na niečo, na čo neočakávaš odpoveď, nečuduj sa, ak dostaneš odpoveď, ktorá sa ti nebude páčiť.
Sme JEDNODUCHŠÍ. Ak ťa požiadam aby si mi podala chleba, nechcem tým rozhodne povedať nič iného. Nechcem ti vyčítať, že nie je na stole, Nie je v tom nič skrytého ani vyčítavého.
Je k ničomu sa ma pýtať na čo myslím, na 96,5% nemyslím na teba. Niekedy na teba nemyslím vôbec. Nie je to nič vážneho. Prosím, zvykni si na to. Nepýtaj sa ma, na čo myslím, pokiaľ nie si pripravená hovoriť aj o veciach ako je politika, ekonomika, počítače, futbal alebo športové autá.
Jsme JEDNODUCHŠÍ. Nakupovanie nie je zábavné a nikdy to pre mňa zábavné ani nebude. Ak niekam pôjdeme, akékoľvek šaty, ktoré si na zeba vezmeš, ti budú perfektne sedieť, tým si buď istá.
Máš dostatok oblečenia. Máš dostatok topánok. Plakať je v takomto prípade vydieranie. Väčšina mužov má tri páry topánok. Trvám na tom, že sme JEDNODUCHŠÍ. Čo ťa vedie k tomu, že ti môžem pomôcť pri rozhodovaní, ktorý z tvojich tridsiatich párov topánok sa ti momentálne najviac hodí?
Jednoduché odpovede ako ÁNO alebo NIE sú pre nás vynikajúce, nech už bola otázka akákoľvek.
Ak máš nejaký problém, nechoď s ním za mnou, pokiaľ nechceš pomôcť s riešením. Nechci odo mňa, aby som sa s tebou nad tým trápil ako tvoje kamarátky.
Bolesť hlavy, ktorá trvá 17 mesiacov, nie je bolesť hlavy. Zájdi si k doktorovi.
Ak ti náhodou poviem niečo, čo by mohlo byť dvojzmyselné a jedno z toho by ti ubližovalo, tak som určite chcel povedať to druhé.
KAŽDÝ muž vidí len 16 farieb. A tak slivka je ovocie, nie farba. A čo je to za blbú farbu fuchsiová? A ešte horšie, ako sa to svinstvo vlastne píše???
Pivo sa nám páči rovnako ako vám kabelky.
Ak sa ťa spýtam, čo sa deje, a ty odpovieš, že nič, verím ti, a správam sa tak, ako by bolo všetko vporiadku.
Nepýtaj sa ma, či ťa mám rád. Buď si istá, že keby tomu tak nebolo, tak s tebou nie som.
Základné pravidlo, ak budeš mať niekedy pochybnosti čo sa nás týka: urob to čo najjednoduchšie a zbytočne nič nekomplikuj.

Prosíme vás, dajte tento manifest čo najväčšiemu počtu žien, aby konečne pochopili muža raz a navždy.

Dajte ho tiež čo najväčšiemu počtu mužov, aby vedeli, že nie sú vo svojom boji osamotení. :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Pantinela napísal:MUŽSKÝ MANIFEST

Žena,
ak si myslíš, že si tlstá, možno je to pravda. Nepýtaj sa ma na to, aj tak ti na to neodpoviem.
Ak niečo chceš, stačí to povedať. Upresnime si jednu vec: sme JEDNODUCHŠÍ. Nerozumieme jemným nepriamym žiadostiam. Na nás neplatí nepriamo priama žiadosť. Žiadosť viditeľne nepriama taktiež nie.
Hovor veci tak, ako sú. Ak sa pýtaš na niečo, na čo neočakávaš odpoveď, nečuduj sa, ak dostaneš odpoveď, ktorá sa ti nebude páčiť.
Sme JEDNODUCHŠÍ. Ak ťa požiadam aby si mi podala chleba, nechcem tým rozhodne povedať nič iného. Nechcem ti vyčítať, že nie je na stole, Nie je v tom nič skrytého ani vyčítavého.
Je k ničomu sa ma pýtať na čo myslím, na 96,5% nemyslím na teba. Niekedy na teba nemyslím vôbec. Nie je to nič vážneho. Prosím, zvykni si na to. Nepýtaj sa ma, na čo myslím, pokiaľ nie si pripravená hovoriť aj o veciach ako je politika, ekonomika, počítače, futbal alebo športové autá.
Jsme JEDNODUCHŠÍ. Nakupovanie nie je zábavné a nikdy to pre mňa zábavné ani nebude. Ak niekam pôjdeme, akékoľvek šaty, ktoré si na zeba vezmeš, ti budú perfektne sedieť, tým si buď istá.
Máš dostatok oblečenia. Máš dostatok topánok. Plakať je v takomto prípade vydieranie. Väčšina mužov má tri páry topánok. Trvám na tom, že sme JEDNODUCHŠÍ. Čo ťa vedie k tomu, že ti môžem pomôcť pri rozhodovaní, ktorý z tvojich tridsiatich párov topánok sa ti momentálne najviac hodí?
Jednoduché odpovede ako ÁNO alebo NIE sú pre nás vynikajúce, nech už bola otázka akákoľvek.
Ak máš nejaký problém, nechoď s ním za mnou, pokiaľ nechceš pomôcť s riešením. Nechci odo mňa, aby som sa s tebou nad tým trápil ako tvoje kamarátky.
Bolesť hlavy, ktorá trvá 17 mesiacov, nie je bolesť hlavy. Zájdi si k doktorovi.
Ak ti náhodou poviem niečo, čo by mohlo byť dvojzmyselné a jedno z toho by ti ubližovalo, tak som určite chcel povedať to druhé.
KAŽDÝ muž vidí len 16 farieb. A tak slivka je ovocie, nie farba. A čo je to za blbú farbu fuchsiová? A ešte horšie, ako sa to svinstvo vlastne píše???
Pivo sa nám páči rovnako ako vám kabelky.
Ak sa ťa spýtam, čo sa deje, a ty odpovieš, že nič, verím ti, a správam sa tak, ako by bolo všetko vporiadku.
Nepýtaj sa ma, či ťa mám rád. Buď si istá, že keby tomu tak nebolo, tak s tebou nie som.
Základné pravidlo, ak budeš mať niekedy pochybnosti čo sa nás týka: urob to čo najjednoduchšie a zbytočne nič nekomplikuj.
wow :D toto pasuje uplne dokonale (apson na mna :D )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

to preto ze si JEDNODUCHSI :roll:
Pantinela
Star
Star

SchYzo napísal:to preto ze si JEDNODUCHSI :roll:
:D :D :D ono to nebolo myslené ako urážka, skôr, že veci tak nekomplikujete :wink:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Darwin by bol spokojný... dnes totiž každý muž aj žena dokáže aplikovať jeho evolučnú teóriu v praxi (škoda že to nie je vývin, ale degenerácia). Žena totiž dokáže z muža za 2 sekundy spraviť sviňu/prasa a naopak, on z nej za 2 sekundy sliepku/kravu :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Muffi napísal:Darwin by bol spokojný... dnes totiž každý muž aj žena dokáže aplikovať jeho evolučnú teóriu v praxi (škoda že to nie je vývin, ale degenerácia). Žena totiž dokáže z muža za 2 sekundy spraviť sviňu/prasa a naopak, on z nej za 2 sekundy sliepku/kravu :D
ale narozdiel od sliepky ci kravy, prasa je velmi inteligentne zviera :aasmile11:
Pantinela
Star
Star

SchYzo napísal:ale narozdiel od sliepky ci kravy, prasa je velmi inteligentne zviera :aasmile11:
A v čom je to prasa inteligentnejšie než krava? Teda, ak to nie je tajomstvo :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pantinela napísal:A v čom je to prasa inteligentnejšie než krava? Teda, ak to nie je tajomstvo :wink:
sak prasa je vraj jedno z najinteligentnejsich zvierat...
Pantinela
Star
Star

SchYzo napísal:sak prasa je vraj jedno z najinteligentnejsich zvierat...
Ale to, že sú prasce inteligentné, neznamená, že to automaticky platí aj o mužoch (aspoň nie o všetkých). Aby ťa raz nejaká tá krava riadne neprekvapila :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Priatelia, neznizujme uroven :wink:

//ad karma: zivot je zmena priatelu, a az sa raz stanes harmonizerom, pochopis...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Pre Mňa sú aj tak ženy úžasné, nech si tu kto píše čo len chce. :oops:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

ROVNOPRAVNOST ZENAM!Feministka!Feministka!
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

A zmysel Tvojho prispevku mame hladat na Madagaskare ci ho najdeme aj tu?
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

Risko napísal:ROVNOPRAVNOST ZENAM!Feministka!Feministka!
ty si ako myslis ze zeny nie su rovnopravne? ved jedna bola skoro zvolena za prezidentku... :P
Dylis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dylis »

Táto téma sa teda pekne nápadne podobá na tú, kde muži píšu "zaručene pravdivé" postrehy o ženách. Všetci tu ľudí len škatuľkujete. Nemôžete povedať, že muži sú egoistické nadržané svine, ani že ženy sú necitlivé harpie. Rovnako ako sa nájdu citliví, chápaví, ľudskí a milujúci muži, tak sa nájdu aj milé, starostlivé a verné ženy. Keby podaktorí z Vás nevnímali život len z tej zlej stránky, ale poriadne by otvorili oči, iste by svoj názor zmenili :)
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

Dylis napísal:Táto téma sa teda pekne nápadne podobá na tú, kde muži píšu "zaručene pravdivé" postrehy o ženách. Všetci tu ľudí len škatuľkujete. Nemôžete povedať, že muži sú egoistické nadržané svine, ani že ženy sú necitlivé harpie. Rovnako ako sa nájdu citliví, chápaví, ľudskí a milujúci muži, tak sa nájdu aj milé, starostlivé a verné ženy. Keby podaktorí z Vás nevnímali život len z tej zlej stránky, ale poriadne by otvorili oči, iste by svoj názor zmenili :)
Súhlasím s tebou, o všetkom rozhoduje uhol pohľadu človeka, záleží na tom, kto čo ako vníma, pravdaže sú na svete aj zlé veci, zlí ľudia, ale treba veriť, že dobro ešte tiež nevymrelo, aj keď to tak niekedy vyzerá....
Staré, dobré, overené: česť výnimkám (v tom dobrom slova zmysle)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

jasne jasne su len dobry ludia :) staci ze raz ta niekto podrazi a pozeras sa na to inac to je tazko povedat...a su ludi taki aj taki to nemozem popriet.

Ved ked budes starsia tak uvidis sama ;)

/mi-chau aj to moze byt :) ved nehovorim ze nie ale aspon ja mam taku skusenost...
Napísať odpoveď