neviem presne ako to je na vut, ale podla mna ani inu ako tu elektronicku nezoberu (aspon na muni to tak je).. a hlavne ako pises, je to ovela jednoduchsie podat e-prihlaskumariska napísal:preco si neposles elektronicku mas to omnoho jednoduchsie ?
Aka vysoka skola ?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zavisi to od fakulty, na pedas je tych 600sk.. Treba na stranke skoly priamo pozriet - www.uniza.sk
co ja viem, nemusi to byt pravda, tak geologia je len v BA... siezmologiu mozno akurat tak ako mgr, alebo az dr. tam kde ta geologia je. Tak isto s meteorologiou. Ak by sa dal studovat od Bc. tak uz ju urcite studujem. Ale to je tiez len dr. stupen, najskor od geografie. Mozno to maju niekde aj od mgr. ale to neviem na 100%mobiloman napísal:a takto ze geolog seizmolog meteorolog nic? skusky z matiky mi az tak nevadia
ok presvedcil si ma, pojdem na policajnujackb napísal:co ja viem, nemusi to byt pravda, tak geologia je len v BA... siezmologiu mozno akurat tak ako mgr, alebo az dr. tam kde ta geologia je. Tak isto s meteorologiou. Ak by sa dal studovat od Bc. tak uz ju urcite studujem. Ale to je tiez len dr. stupen, najskor od geografie. Mozno to maju niekde aj od mgr. ale to neviem na 100%
-
Janette
Expert
Vysoka skola
Isty znamy mi odporucil tuto web stranku a tak sa na vas obraciam s prosbou, ci by mi niekto vedel poradit ohladom vyberu VS (najlepsie v Cechach).
Momentalne som studentkou 4. rocnika spanielskeho bilingvalneho gymnazia a maturujem v 5. rocniku. Ked skoncim gym, tak budem mat aj statnicu zo spanielciny (u nas to tak chodi ..)
Maturovat idem zo span. matiky a angliny.
Comu by som sa nechcela s istotou venovat je pravo, medicina, psychologia, sociologia, politologia, informatika ...
Velmi pekne dakujem.
Momentalne som studentkou 4. rocnika spanielskeho bilingvalneho gymnazia a maturujem v 5. rocniku. Ked skoncim gym, tak budem mat aj statnicu zo spanielciny (u nas to tak chodi ..)
Maturovat idem zo span. matiky a angliny.
Comu by som sa nechcela s istotou venovat je pravo, medicina, psychologia, sociologia, politologia, informatika ...
Velmi pekne dakujem.
Re: Vysoka skola
tak skus jazyky. ono v podstate ti toho ani tak vela nezostaloJanette napísal:Comu by som sa nechcela s istotou venovat je pravo, medicina, psychologia, sociologia, politologia, informatika ...
-
lekoklatik
VIP
Nie že by som verboval ľudí, ale www.osu.cz
Nájdi si fakultu, napíš, napíšem ti čo a ako. Ja som na fakulte umenia
škola je v ostrave.
Nájdi si fakultu, napíš, napíšem ti čo a ako. Ja som na fakulte umenia
škola je v ostrave.
-
Janette
Expert
To lekoklatik ...
Nie je tam nieco v zmysle ekonomie?
Pozerala som si fakulty a nic podobneho som nevidela ...
Ale povedz ... aka je ta skola? Pristup profesorov, prostredie a tak. Nechcem rozhodne ist niekam, kde by ma cakalo peklo (ako sa stalo paru mojim znamym ... )
Pozerala som si fakulty a nic podobneho som nevidela ...
Ale povedz ... aka je ta skola? Pristup profesorov, prostredie a tak. Nechcem rozhodne ist niekam, kde by ma cakalo peklo (ako sa stalo paru mojim znamym ... )
-
djxtreme
Light Professional
ak si technicky typ, mas siroke moznosti...zalezi to od toho,co ta aspon trosku bavi...prip. este ekonomiku
ja studujem na Technickej univerzite v Ostrave na VSB, na ekonomku by si robila NSZ, co pre teba ako gymnazistku urcite problem nebude a na niektore fakulty beru aj bez prijimacok...skus pozriet http://www.vsb.cz
ja studujem na Technickej univerzite v Ostrave na VSB, na ekonomku by si robila NSZ, co pre teba ako gymnazistku urcite problem nebude a na niektore fakulty beru aj bez prijimacok...skus pozriet http://www.vsb.cz
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Pokiaľ ide o Brno, tak tam je viac univerzít:
Masarykova univerzita
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Ja by som to videl takto:
- pokiaľ chceš íst na techniku, tak VUT.
- pokiaľ nechceš íst na techniku, tak MU.
Možno príliš zjednodušené, ale tak nejaké rozhodnutie na začiatok treba uskutočniť.
Masarykova univerzita
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Ja by som to videl takto:
- pokiaľ chceš íst na techniku, tak VUT.
- pokiaľ nechceš íst na techniku, tak MU.
Možno príliš zjednodušené, ale tak nejaké rozhodnutie na začiatok treba uskutočniť.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Fabo
Hardcore addict
VSE je fajn, ale na narodo nechodpinacolada napísal:ma niekto skusenosti s NF VSE (odbor narodni hospodarstvi)
Ak mas ine, konkretne otazky, kludne sa na mna obrat. Zatial len tolko, ze internaty dostanes ako prvak zo Slovenska automaticky, v dalsich rocnikoch potom podla studijnych vysledkov, co prakticky znamena, ze ak nestratis nejake predmety, mas to iste.