Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No tak stahujem posledne dva casti prison breaku :cry: skoda ze to uz konci ale uz by bolo blbe to natahovat...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

vsimli ste si ze tie datumy na konci su zle? nechcem o tom velmi podrobne pisat lebo spoilery
moj vlastny edit :D napísal://dufam ze si dobre pamatam...este na zaciatku serie lincoln hovoril ze jeho matka zacala mat problemy s hlavou v 31r. a ze michaelovi prave turned 31..a podla datumov este nemal ani 31
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Hm a v com ?
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Datumy su dobre.. prve cislo znamena mesiac, druhe den, tretie rok.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Jednym slovom krasne :cry: ale cakal som, ze Majk bude po tej operacii v poriadku :( A oni ho nechali umret, aj ked popravde, ked sa mu roztiekla ta krv na tej plazi, vedel som, ze nebude vsetko v poriadku...pre mna N1 serial
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Tak tak , záver vo veľkom štýle aj keď nie tak šťastný jak sa zo začiatku zdal :cry: , niekto hovorí že to je hrozné , že sa to ani neoplatilo pozerať , ale čistým happy endom končí každá blbosť .
Mne sa záver páčil tak isto ako celý seriál :)
Teším sa na 2 bonusové epizódy, aj keď nič by sa už výrazne nemalo meniť , len sa veci vysvetlia :P

Každopádne best serial ever :wink:
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

spoiler!! necitat

aj tak to skoncilo happy endom, necakal som ze sa na scenu este dostane Kellerman a svihnutim carovneho prutika da doporiadku vsetko co im kedysi Don Self nasluboval a holt Mikeova smrt na konci ma sokovala.. ja som normalne myslel ze ten maly skace do naruce svojho otca :shock: potom som si to pretocil a videl som ze Mike tam vlastne nikde nie je.. no ale aj tak fajn koniec spravili
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dovolim si povedat, ze posledne 2 casti ocistili serial od spiny, ktoru na neho tvorcovia vytvorili natahovackami...
inak co to general mumlal ked bol na chair?
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Super koniec, keby sa vsetko skoncilo pozitivne tym, ze Kellerman si pride a ocisti ich tak by to bolo fakt zle, takto je to take primerane :)

(a snad nepride zahadne zauzlenie, ze Kellerman ich zradil a neocistil, na co by prisli az po styroch rokoch pricom Michael svoju smrt len predstieral a na zaciatku dalsej serie sa vyhrabe z hrobu... :D )
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Presne, tieto dva diely zachranili reputaciu PB by som povedal :) Super zaver, tiez som cakal, ze sa nieco pokazi, ale michaela som teda necakal :(

Kellerman parada, moj naj charakter v tomto serialy, mozno v tych bonusovkach bude co sa dialo potom ako ho vyslobodili z toho auta :)
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

absolutne bravurne zakončenie velkolepeho a dovolím si tvrdit ze aj najlepsieho serialu aky som kedy videl. Prison break 4 ever
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak tak ... Tento serial ma velmi dlho drzal v napati ... A povazujem ho za najlepsie co zatial bolo a je na scene. Klobuk dolu.
Len skoda Michaela :?
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

posledne dve finalne extra epizody 26.5
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

V prispevku sa nachadza SPOILER:

Prehovaral som sa a nakoniec som zacal pozerat pokracovanie 4. serie, ale nicim ma to nedostalo. Kazdopadne si myslim, ze to neskoncilo fiaskom.

Posledne dve epizody boli predvidatelne, avsak Michaelova smrt ma zaskocila. Nepovedal by som, ze to krvacanie bude mat az taketo vyvrcholenie. Inak, dufam, ze objasnia okolnosti okolo jeho smrti, celkom ma to zaujima.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

úplne najlepší seriál aspoň podla mna na svete.Je my strašne luto michaela,ale čo už.Jediný seriál ktorý ma tak bavil pozerať.
Kelerman 4ever :D aj ten bol super
len škoda,že to už skončilo :(
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No tak vcera vecer som to pozeral, spravili to super. Ake zvraty tam boli raz bol na koni ten raz ten. General s Christinou si to zasluzili ale Michaela mi bolo luto :cry: . Tolko toho spravil pre vsetkych a akurat ked dostali slobodu tak zomrel. Chudak
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

*************** !!! EPIC MOMENT!!!!
koniec po poslednu minutu bol namakany, fakt vidno ze sa do toho opreli.. ale KUA na tom cintorine nic... vsetci ako keby isli na svatbu, uplne to tak vyzeralo, nikto ani slzu, dokonca ani Sara.. som si myslel, ze to nebude nakoniec Majkl, ale tak no... ten rok smrti mozno sedi mozno nie.. tzn. ze serial sa odohraval dokonca viac rokov vzadu... teda 4..
okej, tak uzavreli to dokonale, treba pochvalit.. co sa Bagwella tyka, uz som si myslel, ze ho pustia :) to so zuvackou bolo najs ^,^... zidenie sa vsetkych, co prezili sa mi pacilo :) a ze Kellerman.. haha to som bol rad :) ten je najlepsi, nakoniec aj uzavrel kapitolu.. nj bol ako zaloha, urcite vtedy, ked mal akoze umriet, nepocitali, ze ho este nasadia :P
kazdopadne skvely serial, legenda u mna.. uz sa moc natahoval, no skoda tej poslednej minuty konca...
kazdopadne
:aasmile29: :smt006
jackb napísal:dovolim si povedat, ze posledne 2 casti ocistili serial od spiny, ktoru na neho tvorcovia vytvorili natahovackami...
inak co to general mumlal ked bol na chair?
jj, to ocistenie, s tym suhlasim...
mumlal nieco nie po anglicky :)
doher napísal:Michaelova smrt ma zaskocila. Nepovedal by som, ze to krvacanie bude mat az taketo vyvrcholenie.
mal rakovinu (nador) na mozgu...
///
Filipito napísal:ake extra epizody? budu este dalsie?
celkom slusne to bolo spravene :wink: , ale myslim ze na dextera to nema
eh :P 60:40 ? ^,^
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

26lukas26 napísal:posledne dve finalne extra epizody 26.5
ake extra epizody? budu este dalsie?
celkom slusne to bolo spravene :wink: , ale myslim ze na dextera to nema
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

jackb napísal: inak co to general mumlal ked bol na chair?
Kňaz sa ho anglicky pýtal či je pripravený a generál španielsky odpovedal že vždy , aspoň tak mi to hovorili :)

// Dve bonusové epizódy ( Final Break ) budú vydané ako film na DVD avšak budú aj odvysielané tuším 26.5 večer v nejakej britskej TV , tieto epizódy by sa mali zameriavať na veci čo sa udiali počas tých štyroch rokov čo boli preskočené .
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Šu-Do napísal:ale KUA na tom cintorine nic... vsetci ako keby isli na svatbu, uplne to tak vyzeralo, nikto ani slzu, dokonca ani Sara
no ale ved to boli 4 roky potom, to uz troska prejde.
Napísať odpoveď