Prison Break [spoilers]
-
mirak2
Hardcore addict
vsimli ste si ze tie datumy na konci su zle? nechcem o tom velmi podrobne pisat lebo spoilery
moj vlastny edit :D napísal://dufam ze si dobre pamatam...este na zaciatku serie lincoln hovoril ze jeho matka zacala mat problemy s hlavou v 31r. a ze michaelovi prave turned 31..a podla datumov este nemal ani 31
Tak tak , záver vo veľkom štýle aj keď nie tak šťastný jak sa zo začiatku zdal
, niekto hovorí že to je hrozné , že sa to ani neoplatilo pozerať , ale čistým happy endom končí každá blbosť .
Mne sa záver páčil tak isto ako celý seriál
Teším sa na 2 bonusové epizódy, aj keď nič by sa už výrazne nemalo meniť , len sa veci vysvetlia
Každopádne best serial ever
Mne sa záver páčil tak isto ako celý seriál
Teším sa na 2 bonusové epizódy, aj keď nič by sa už výrazne nemalo meniť , len sa veci vysvetlia
Každopádne best serial ever
spoiler!! necitat
aj tak to skoncilo happy endom, necakal som ze sa na scenu este dostane Kellerman a svihnutim carovneho prutika da doporiadku vsetko co im kedysi Don Self nasluboval a holt Mikeova smrt na konci ma sokovala.. ja som normalne myslel ze ten maly skace do naruce svojho otca
potom som si to pretocil a videl som ze Mike tam vlastne nikde nie je.. no ale aj tak fajn koniec spravili
aj tak to skoncilo happy endom, necakal som ze sa na scenu este dostane Kellerman a svihnutim carovneho prutika da doporiadku vsetko co im kedysi Don Self nasluboval a holt Mikeova smrt na konci ma sokovala.. ja som normalne myslel ze ten maly skace do naruce svojho otca
Super koniec, keby sa vsetko skoncilo pozitivne tym, ze Kellerman si pride a ocisti ich tak by to bolo fakt zle, takto je to take primerane 
(a snad nepride zahadne zauzlenie, ze Kellerman ich zradil a neocistil, na co by prisli az po styroch rokoch pricom Michael svoju smrt len predstieral a na zaciatku dalsej serie sa vyhrabe z hrobu...
)
(a snad nepride zahadne zauzlenie, ze Kellerman ich zradil a neocistil, na co by prisli az po styroch rokoch pricom Michael svoju smrt len predstieral a na zaciatku dalsej serie sa vyhrabe z hrobu...
V prispevku sa nachadza SPOILER:
Prehovaral som sa a nakoniec som zacal pozerat pokracovanie 4. serie, ale nicim ma to nedostalo. Kazdopadne si myslim, ze to neskoncilo fiaskom.
Posledne dve epizody boli predvidatelne, avsak Michaelova smrt ma zaskocila. Nepovedal by som, ze to krvacanie bude mat az taketo vyvrcholenie. Inak, dufam, ze objasnia okolnosti okolo jeho smrti, celkom ma to zaujima.
Prehovaral som sa a nakoniec som zacal pozerat pokracovanie 4. serie, ale nicim ma to nedostalo. Kazdopadne si myslim, ze to neskoncilo fiaskom.
Posledne dve epizody boli predvidatelne, avsak Michaelova smrt ma zaskocila. Nepovedal by som, ze to krvacanie bude mat az taketo vyvrcholenie. Inak, dufam, ze objasnia okolnosti okolo jeho smrti, celkom ma to zaujima.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
*************** !!! EPIC MOMENT!!!!
koniec po poslednu minutu bol namakany, fakt vidno ze sa do toho opreli.. ale KUA na tom cintorine nic... vsetci ako keby isli na svatbu, uplne to tak vyzeralo, nikto ani slzu, dokonca ani Sara.. som si myslel, ze to nebude nakoniec Majkl, ale tak no... ten rok smrti mozno sedi mozno nie.. tzn. ze serial sa odohraval dokonca viac rokov vzadu... teda 4..
okej, tak uzavreli to dokonale, treba pochvalit.. co sa Bagwella tyka, uz som si myslel, ze ho pustia
to so zuvackou bolo najs ^,^... zidenie sa vsetkych, co prezili sa mi pacilo
a ze Kellerman.. haha to som bol rad
ten je najlepsi, nakoniec aj uzavrel kapitolu.. nj bol ako zaloha, urcite vtedy, ked mal akoze umriet, nepocitali, ze ho este nasadia 
kazdopadne skvely serial, legenda u mna.. uz sa moc natahoval, no skoda tej poslednej minuty konca...
kazdopadne

mumlal nieco nie po anglicky
///
60:40 ? ^,^
koniec po poslednu minutu bol namakany, fakt vidno ze sa do toho opreli.. ale KUA na tom cintorine nic... vsetci ako keby isli na svatbu, uplne to tak vyzeralo, nikto ani slzu, dokonca ani Sara.. som si myslel, ze to nebude nakoniec Majkl, ale tak no... ten rok smrti mozno sedi mozno nie.. tzn. ze serial sa odohraval dokonca viac rokov vzadu... teda 4..
okej, tak uzavreli to dokonale, treba pochvalit.. co sa Bagwella tyka, uz som si myslel, ze ho pustia
kazdopadne skvely serial, legenda u mna.. uz sa moc natahoval, no skoda tej poslednej minuty konca...
kazdopadne
jj, to ocistenie, s tym suhlasim...jackb napísal:dovolim si povedat, ze posledne 2 casti ocistili serial od spiny, ktoru na neho tvorcovia vytvorili natahovackami...
inak co to general mumlal ked bol na chair?
mumlal nieco nie po anglicky
mal rakovinu (nador) na mozgu...doher napísal:Michaelova smrt ma zaskocila. Nepovedal by som, ze to krvacanie bude mat az taketo vyvrcholenie.
///
ehFilipito napísal:ake extra epizody? budu este dalsie?
celkom slusne to bolo spravene, ale myslim ze na dextera to nema
Kňaz sa ho anglicky pýtal či je pripravený a generál španielsky odpovedal že vždy , aspoň tak mi to hovorilijackb napísal: inak co to general mumlal ked bol na chair?
// Dve bonusové epizódy ( Final Break ) budú vydané ako film na DVD avšak budú aj odvysielané tuším 26.5 večer v nejakej britskej TV , tieto epizódy by sa mali zameriavať na veci čo sa udiali počas tých štyroch rokov čo boli preskočené .