mozes sem dat screen? s tymto som sa este nestretol....ma napada ked to mas image ze to je niaky vadny co si sosol....mohol by som ti tie subory poslat a by si to prepisal
caute....mam probelm s hrou,hra mi neustale pada do winu,nahodil som aj patch a stale to pada,skusal som cracky ale nepomohlo....zostava splna poziadavky...neviete tento problem vyriesit?
Prosim vas,ako mam zmenit instalaciu gears of war na inu jednotku ako na C-cko? lebo vzdy ked tam nastavim D-cko,tak mi to aj tak automaticky hadze tu hru vzdy do program files..poradte mi
a este ked ju chcem pustit tak mi vyhadzuje nejaku chybu s Microsoft Visucal C++,co stym mam robit?
cafte ja mam problem mam origos ale ta hra mi pravidelne zacne sekat do 5 minut a pak jedine restart bo pc neodpoveda a moja konfiguracia je amd 64 2*2,5 3gb ramky nvidia 8600 GTS 512..nemali ste niekto nieco podobne ? bo ja neviem v com to moze byt ale nieco poodbne mi robilo aj kane and lynch a aj james bond...uz som s toho mimo...
uz viem kde bola chyba mam so nieco na doske odpalene..ked som nemal zataz vse v poho ale ako bola nejaka graficka zataz tak to sekalo mrzlo skrz dosky
gangsta_boyz napísal:uz viem kde bola chyba mam so nieco na doske odpalene..ked som nemal zataz vse v poho ale ako bola nejaka graficka zataz tak to sekalo mrzlo skrz dosky
keby si nebol taky dement tak by si nato prisiel hned
Ja sa chcem opytat ako sa v tej hre vytvori dalsi novy ucet ?? nikde to tam nevidim ... mam Cz verziu patch 1.2 ... nooo aaa niekedy som hraval street figther IV a ono automaticky hned po prvom pusteny gears of war hodilo na ucet microsoft games of windows-live ktory som si vytvoril pocas hrania street fighter-u .. noo a proste neviem kde sa v hre vytvara novy ucet ci jak sa to robi .. boo predsa len ked chcu potom viacery hrat kampan celu taak je to nemozne