Tlaciaren Epson

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

Tlaciaren Epson

Príspevok od používateľa 1Darkstanley1 »

Zdravim. Mam nejake problemy. Niekedy mi samo zapne cistenie hlavy. Minule sa mi stalo ze pri cisteni sa mi minula asi polovica z farieb. Velmi rychlo sa mi mina farba. Vela ani netlacim. Dalej sa chcem opytat ci sa da tlacit ciernobiely dokument ak mi dojde nejaka ina farba ako cierna? alebo musim mat vsetky plne?. Diky. :?
kire55
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kire55 »

v nastaveniach tlaciarne sa da nastavit kvalita tlacenia...a ten dokument sa bude dat vytlacit aj bez farebneho tonera
1Darkstanley1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 1Darkstanley1 »

kire55 napísal:v nastaveniach tlaciarne sa da nastavit kvalita tlacenia...a ten dokument sa bude dat vytlacit aj bez farebneho tonera
Ale mne ak dojde nejaka farba tak pyta vymenit nejaku napr. modru a taku ciernu mam na 93 % plnu. A neviem ci sa to da niekde nastavit tak aby to tlacilo ciernobielo. Uz som to hladal a nijake take nastavenie som tam nenasiel.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked nechces aby sa ti neminala farba, tak proste nenechavaj papier v zasobniku...poloz ho tam iba ked treba tlacit.. :)
No a pri tlaceni farebneho dokumentu, ked sa ti minie nejaky toner, tak by ti malo vyhodit okno stym, ze ktora farba chyba, a este by sa ta malo opytat ci chces 'namiesat' farbu zo zvysnych farieb...
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Tuto
Prílohy
blackonly.jpg
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Z vlastnej skusenosti viem, ze pokial hocijaky z atramentov dojde tlacit sa neda. V pripade, ze ostatne naplne maju atrament a cierny je na nizkej urovni tlaciaren ponukne moznost namiesat ciernu z farebnych. Cistenie tlacovej hlavy je uplne bezne, tlaciarni je jedno, ze netlacis, proste proste ma nastavene, ze sa cistenie bude pravidelne spustat co je riadna kravina :( Pomoct mozu aj novsie ovladace, mne ciastocne pomohli, pri cisteni hlavi cucne menej atramentu z cierneho atramentu.
Napísať odpoveď