Tlaciaren Epson
-
1Darkstanley1
Light Expert
Tlaciaren Epson
Zdravim. Mam nejake problemy. Niekedy mi samo zapne cistenie hlavy. Minule sa mi stalo ze pri cisteni sa mi minula asi polovica z farieb. Velmi rychlo sa mi mina farba. Vela ani netlacim. Dalej sa chcem opytat ci sa da tlacit ciernobiely dokument ak mi dojde nejaka ina farba ako cierna? alebo musim mat vsetky plne?. Diky. 
-
1Darkstanley1
Light Expert
Ale mne ak dojde nejaka farba tak pyta vymenit nejaku napr. modru a taku ciernu mam na 93 % plnu. A neviem ci sa to da niekde nastavit tak aby to tlacilo ciernobielo. Uz som to hladal a nijake take nastavenie som tam nenasiel.kire55 napísal:v nastaveniach tlaciarne sa da nastavit kvalita tlacenia...a ten dokument sa bude dat vytlacit aj bez farebneho tonera
Ked nechces aby sa ti neminala farba, tak proste nenechavaj papier v zasobniku...poloz ho tam iba ked treba tlacit..
No a pri tlaceni farebneho dokumentu, ked sa ti minie nejaky toner, tak by ti malo vyhodit okno stym, ze ktora farba chyba, a este by sa ta malo opytat ci chces 'namiesat' farbu zo zvysnych farieb...
No a pri tlaceni farebneho dokumentu, ked sa ti minie nejaky toner, tak by ti malo vyhodit okno stym, ze ktora farba chyba, a este by sa ta malo opytat ci chces 'namiesat' farbu zo zvysnych farieb...
Z vlastnej skusenosti viem, ze pokial hocijaky z atramentov dojde tlacit sa neda. V pripade, ze ostatne naplne maju atrament a cierny je na nizkej urovni tlaciaren ponukne moznost namiesat ciernu z farebnych. Cistenie tlacovej hlavy je uplne bezne, tlaciarni je jedno, ze netlacis, proste proste ma nastavene, ze sa cistenie bude pravidelne spustat co je riadna kravina
Pomoct mozu aj novsie ovladace, mne ciastocne pomohli, pri cisteni hlavi cucne menej atramentu z cierneho atramentu.