vcera som zacal pozerat tento serial.. zatial pozeram 1 seria 17 dielov druha uz 22..
kukol som prvych 5.. WAU.. uplne super serial naozaj, niektore sceny su uplne originalne ... normalne by som to uz mal cele za sebou, ale nechcem hned vsetko pozriet. si necham na neskor
kazdopadne 5* na csfd odomna
Šu-Do napísal:vcera som zacal pozerat tento serial.. zatial pozeram 1 seria 17 dielov druha uz 22..
kukol som prvych 5.. WAU.. uplne super serial naozaj, niektore sceny su uplne originalne ... normalne by som to uz mal cele za sebou, ale nechcem hned vsetko pozriet. si necham na neskor
kazdopadne 5* na csfd odomna
su-do ja som na tom podobne len ja neodolám pokušeniu 2 dni = celá séria uz pomaly končím 2
hej neviete kde sa daju kupit opasky ako ma howard nieco na ten styl?:D najlepsie s batmanom... kukal som a len na ebayi som nasie schopne, da sa to aj niekde tu ? diks
Prima COOL.
Ten dabing sa da zniest, ja som si uz zvykol. Samozrejme to nemoze byt ako original, ale nie je to uplne zle. To iste plati aj pre Futuramu, aj ked tam je dabing o nieco lepsi a to som ho po prvom dabovanom dieli tiez zavrhoval.
cesky dabing... ako velky fanusik vam vsetkym odporucam si to ANI NEZAPNUT lebo to je cosi strasne... horsi dabing som celkovo asi nikdy nepocul... sheldon straca to svoje sheldonovske a potom to uz v podstate cele nema zmysel... fakt odporucam ani si to nepozret... anglicky je o 110% lepsi
GothaR napísal:No hej, pri tej scene som skoro plakal od smiechu
Nova seria bude v septembri alebo v oktobri.
juj to celkom dlho,asi si to pozriem vsetko znovu 3. krat
btw. pri tej scene som tiez plakal ...a moja 2. naj scena je ked sa Sheldon ucil mandarincinu a Penny ho pri schranke nalakala...vtedy mi tiez slzicka vysla
Omg... co maju na tom googli za software ? Myslite ze to mam ignorovat alebo radsej dat dole ? Your video, Big Bang Theory Se2 Episode23 -The best shledon scenes , may include audiovisual content that is owned or licensed by Warner Bros. Entertainment .
// Shledon ? http://www.google.sk/search?hl=sk&q=she ... 5%A5&meta= ... Ci to sa tak vela ludi myli ?
/// joj ... ja som si tvoj prispevok zle precital, myslel som ze tvrdis ze sa vola shledon... a nevsimol som si svoj vlastny preklep
/// Mam to na mojom ucte, v zlozke uploadnutych videi...
// este stale to mas zle on je Sheldon nie Shledon
/// kde ti to pise ?? na tom odkaze co si dal na YT to nepise... ale ak ta varuju tak to stiahni, pri urcitych poctoch takychto videi ti daju zrejme BAN