Prison Break [spoilers]
ak ma pamäť neklame, tak nebudú žiadne extra epizódy ale film (dvojhodinový), tuším že "The Final Break" či tak nejako...Sphinx napísal:no som zvedavy na tie extra epizody co to bude zac .. ostava 8d 14h-46m-12s
a bude až za nejakých 9 dní...
nieje problém pohľadať aj bližšie info...
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skvělou zprávou je, že se 26. 5. dočkáme dvou extra epizod (nebo filmu), který zakončí celý děj seriálu. Prison Break: The Final Break totiž premiérově odvysílá britská tv Sky1! Vysílací čas je od 22:00 do 00:00.Enemy22 napísal:ak ma pamäť neklame, tak nebudú žiadne extra epizódy ale film (dvojhodinový), tuším že "The Final Break" či tak nejako...
-
Šu-Do
Redeemer
budu to dve epizody, nie filmEnemy22 napísal:ak ma pamäť neklame, tak nebudú žiadne extra epizódy ale film (dvojhodinový), tuším že "The Final Break" či tak nejako...
-
Marosc
Expert
Nie bude to 2-hodinový film s názvom The Final Break“, ktorý zodpovie niektoré nezodpovedané, prípadne iba mierne zodpovedané otázky, ktoré sa vynorili po vzhliadnutí 22. epizódy. Film začína tesne po očistení Michaela, Lincolna a ostatných. Sara sa ocitne v maléri za vraždu Michaelovej mamy a ako tehotná končí za mrežami. Zrazu je všetko presne naopak – väzenská doktorka je uväznená a Michael je na slobode. Nebude to však iba o nich dvoch, väčšina postáv sa vráti, či už T-Bag, Sucre, Mahone, ale aj Gretchen, generál Krantz, Sullins...Šu-Do napísal:budu to dve epizody, nie film
Bonusový film „The Final Break“ bude odpremiérovaný 27. mája 2009 na britskej stanici Sky 1, ktorá zakúpila práva na odvysielanie tohto bonusu, čo bude paradoxne i jeho svetová premiéra. Televízia Fox sa do dnešného dňa nerozhodla, či bonus vôbec odvysiela a producent Matt Olmstead dokonca pochybuje že prídavný materiál kompetentní ľudia zo štúdia už vzhliadli, nakoľko sa v súčasnosti rozhoduje o vysielacej štruktúre na nasledujúcu televíznu sezónu. Bonusový film bude súčasťou DVD 4. série, ktoré vyjde na americkom kontinentne 2. júna 2009.
-
makaveli
King
mylne info, svetova premiera to nebude...Marosc napísal:„The Final Break“ bude odpremiérovaný 27. mája 2009 na britskej stanici Sky 1, ktorá zakúpila práva na odvysielanie tohto bonusu, čo bude paradoxne i jeho svetová premiéra.
//len tak pre zaujimavost.. pozretie vsetkych styroch serii zabralo cca 57 hodin cisteho casuPrison Break: The Final Break odvysílá premiérově izraelská televize 24.5., ale zatím není jasné, jestli v originálním znění nebo dabovaně s anglickými titulky. Izrael tak předběhne britskou tv Sky1, která odvysílá tyto díly 26.5.
-
hojko
Site Admin
Zaujimave ukonecnie serialu a v klude napisem, ze KONECNE. Zbytocne natahovanie serialu odradzalo vela divakov, vela z nas to divalo zo zvyku, avsak posledne dve casti mi prisli ako strasne natlacene. Inokedy sa v jednej casti poriadne nic neudialo, ledva stihol prebehnut jeden den, teraz zrazu tolko veci. Aj tak som ale spokojny so zaverom a aj s tym ako sa to skoncilo (smrtou). Nie je umenie spravit velkolepy happyend, umenie je skor nechat zomriet hlavnu postavu. Takze ak by som to mal zhrnut, prva serial bola velmi dobra, druha sa este tiez dala, ale tretia a stvrta boli uplne zbytocne. Napriek tomu vsetkemu som rad, ze som serial zacal pozerat a dopozeral som ho.
-
Andrew007
Guru wannabe
HH.. dalo sa to ocakavat ze Michael zomrie no ale som myslel ze aspon to ujasnia tak dufam ze v bonusovych castich tam bude presne co sa udialo potom ako podpisali dohodu, imho ..tak naco to bolo vlastne dobre aj tak ho operovali no ten nador musel mat naozaj velky..spoiler som precital ale necakal som taki koniec,..tam kedy Sara kupovala kvety som myslel ze maju vyrocie, kedze hovorila ze "ideme po tatkovi"...budem uprimni ked som zbadal jeho hrobku nevedel som co urobit, pekne to urobili hlavne ta pesnicka tam sadla
a akoze nikto ani neplakal, aspon som cakal ze Sara..a Lincoln?? akoby spominal na nejake prijemne party...a co dodat na koniec..premna tento serial znamenal viac nez len obycani serial, pozeral som to uplne od zaciatku nevynechal som ani 10minut bude mi zato smutno, dufam ze Michaela "nasadia" aj nabuduce .....The End 
prakticky po niekoľkých rokoch od smrti už neplačeč na to chceli poukázaťAndrew007 napísal:HH.. dalo sa to ocakavat ze Michael zomrie no ale som myslel ze aspon to ujasnia tak dufam ze v bonusovych castich tam bude presne co sa udialo potom ako podpisali dohodu, imho ..tak naco to bolo vlastne dobre aj tak ho operovali no ten nador musel mat naozaj velky..spoiler som precital ale necakal som taki koniec,..tam kedy Sara kupovala kvety som myslel ze maju vyrocie, kedze hovorila ze "ideme po tatkovi"...budem uprimni ked som zbadal jeho hrobku nevedel som co urobit, pekne to urobili hlavne ta pesnicka tam sadlaa akoze nikto ani neplakal, aspon som cakal ze Sara..a Lincoln?? akoby spominal na nejake prijemne party...a co dodat na koniec..premna tento serial znamenal viac nez len obycani serial, pozeral som to uplne od zaciatku nevynechal som ani 10minut bude mi zato smutno, dufam ze Michaela "nasadia" aj nabuduce .....The End
-
djxtreme
Light Professional
tak dnes som to dokukal aj ja a ten koniec mi vyrazil dych, bol som z toho aj smutny trochu,pretoze clovek, ktory makal 4 serie na svetkom co sa tam dialo, nakoniec ako za odmenu zomrie...ale tvorcovia to urobili zamerne,aby to neskoncilo happyendom (to by bolo predsa pre deti
)
zakoncenie bolo fakt bravurne a musim povedat ze pre mna je Prison Break number 2 po LOST
uvidime co este ukazu zaverecne 2 epizody
zakoncenie bolo fakt bravurne a musim povedat ze pre mna je Prison Break number 2 po LOST
uvidime co este ukazu zaverecne 2 epizody
-
lekoklatik
VIP
Nechápem len čo tí chu*i čo to celé vymysleli idú na tom kaziť? Skončilo sa to fajnovo. Absolútne vobec som neočakával Že sa to takto skončí. Pre boha. Nemôžu to proste nechať tak?
btw skutočne skutočne bravúrne zakončenie tohto všetkého. Čiapku dolu. Ako veľmi som nadával keď dali pauzu po S04E16 tak teraz chválim že to zakončili skutočne bravúrne. Ale nie, oni ešte musia urobiť 90 minút. Och
//a just ma to hnevá.
btw skutočne skutočne bravúrne zakončenie tohto všetkého. Čiapku dolu. Ako veľmi som nadával keď dali pauzu po S04E16 tak teraz chválim že to zakončili skutočne bravúrne. Ale nie, oni ešte musia urobiť 90 minút. Och
//a just ma to hnevá.
čo ho chcú vzkriesiť?
-
makaveli
King
1., 2. a 4. season 22 dielov => 66 dielov = cca 2858 minutDieg0 napísal:Nie je to nejaka hlupost?4 serie * zhruba 20 casti = 80 * 45 minut = 60 hodin
3. season => 13 dielov = cca 563 minut
total: 57 hodin
Konečne som si to pozrel aj ja. Ukončenie seriálu sa bolo celkom v pohode a som rád, že to konečne skončilo a už to dlhšie nenaťahovali. Najviac sa mi páčil generál na kresle. Bez saka som ho ani nespoznal. A ako vybabrali s T-bagom.... Hlasovali sme... dáme ti žuvačku na ceste do väzenia.
. Ale Majkovu smrť som fakt nečakal. Keď sa všetci na konci zbierali a prišli k hrobom, tak som si myslel, že to sú hroby Bellicka a tých, čo zomreli počas seriálu. Ale potom, keď Linc dal na hrob toho žeriava/kačku (či čo to bolo) tak som vedel, čo sa stalo. Toto som naozaj nečakal.
Ak by som mal zhodnotiť celý serál tak prvá séria bola jednoznačne najlepšia potom tretia, druhá a štvrtá bola len umelé predlžovanie.
//djxtreme: no alebo
Ak by som mal zhodnotiť celý serál tak prvá séria bola jednoznačne najlepšia potom tretia, druhá a štvrtá bola len umelé predlžovanie.
//djxtreme: no alebo
-
lekoklatik
VIP