Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Fiky
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiky »

Cez prázdniny tiež plánujem Lost pekne od začiatku , keď bude čas možno ešte niečo, každopádne po takom roku možno viac si kuknem celé PB od prvej časti po Final Break zas :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

Šu-Do napísal:zacni novy, napr. ja som zacal s Big Bang Theory a najnovsie s Lost :oops:
obidva mam komplet pozrete :oops: ...LOST stahujem vzdy rano netrpezlivo po odvysielani a velmi velmi chvalim za volbu LOST...zavidim ti ze ta to vsetko skvele este len caka :( ...ja si to asi pozriem znova cele do januara ked bude nova seria...
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

final break? fajn cast velmi silna pre mna ked si pustili video s michaelom a zaber na cakajuceho lincolna kt. pozeral na dvere z ktorych michael nikdy nevyjde... paradny serial super herci, diks dži za ten serial :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Bol to dobry dvojdiel. Skoda, ze nemozem povedat "len tak dalej" :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dobre je, ze nie je len tak dalej... pokracovanie by to este viac pokazilo.. uz tam nemali co davat tak to sikovne a pekne ukoncili :)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

djxtreme napísal:ten final break na konci dojal aj mna normalne k slze...pekne to zakoncili,ale dost smutne...co ja budem teraz pozerat?...vacsina serialov ma pauzu, alebo skoncili :cry:
ak sa ti to tak pacilo tak si to mozes pozriet cele znova odzaciatku.. len neviem ci by si mal na to nervy keby si uz vedel ako co dopadne. lebo ja by som takyto serial uz nedokazal znova pozerat. sitcomy ano ale toto bolo naozaj uz dost zdlhave.. som rad ze PB uz skoncil
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ja som rád źe sa to skončilo takto. Veru nenormálne som sa držal aby mi nevybehla slza ale cítil som že sa mi ťažko dýcha a vtedy viem že sa mám radšej od monitoru odvrátiť. Nádherný seriál. Fakt fakt fakt čapicu dolu. :aasmile1: :naturehot: :happyrespect:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No aj mne bolo riadne tazko. Asi najkritickejsie to bolo vtedy pri tych kabloch ked to siel spojit, linc ktory stale cakal ze michael vybehne z dveri a potom nakonci ako pozerali video od michaela...
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Pre mňa to bolo najhoršie nie vo Final Breaku ale na konci poslednej časti keď išli na ten Michaelov hrob :cry:
Som smutný a zároveň šťastný že to skončilo . Už neostáva nič iné len poďakovať celému týmu a hercom čo hrali v PB a samozrejme ja osobne ďakujem aj uploaderom a prekladačom lebo som PB sťahoval :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

neviete, kde by som mohol stiahnuť SK/CZ titulky na tieto časti:

prison.break.s04e23.720p.hdtv
prison.break.s04e24.720p.hdtv

Na http://www.prison-break.cz sú len na 23. časť a tie mi nesedia.

:arrow: Pls odpíšte mi cez SS, lebo túto tému čítať nechem!!! DIKY
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Shwollo: Ked to necitas, tak je to tvoj problem. Tvoje nazvy suborov nemaju ziadne oznacenie skupiny, takze to moze byt kludne aj rip Jana z Dolnej Hornej, ale aj scenovy... Skus pozriet sem: http://www.titulky.com/index.php?Fullte ... Record=600
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som to pozrel skvelé no a čo dodať. Vysoko kvalitný seriál, síce často to malo z útekom z väzenia spoločné pramálo, ale vôbec mi to nevadilo.
Dobrá prácička a aj koniec vcelku v pohode.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Diky 2Pacaveli-mu a FIKY-mu za titulky :smt023
hojko napísal:Tvoje nazvy suborov nemaju ziadne oznacenie skupiny, takze to moze byt kludne aj rip Jana z Dolnej Hornej, ale aj scenovy.
hej, ale ja som to už tak stiahol, takže netuším koho rip to je.

K- darca: Keď nedokážeš pochopiť, prečo túto tému nečítam, tak si prečítaj názov témy!!! nabudúce sa podpíš.!!!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak po dlhom otalani, po ukonceni mojho sledovania po tretej serii, som sa predvcerom pustil do poslednej 4tej..Za dva dni som to zhliadol a tak to nejak z mojho pohladu zosumarizujem:

Serial ako taky, ma az tak moc nesklamal, aj ked miestami mohol MacGyver ostat zahanbeny. Nepoucili sa a stale ich bavilo skoro v kazdej casti davat pasaze "na poslednu chvilu". Az mi to zacalo kus povadievat.
Zacalo to byt zaujimave, ako sa snazili dostat cez stenu do scylly, ale netusil, som, ze predsa to bude az take easy pre nich.
Bellick? Keby ho chytila v tom kanali voda, tak by nebol v truhle cely, ale odrveny a tipujem, ze aj celkom slusne dolamany. Nehovorim o tom, ze ho stihli najst za par hodin.
Kedze uz netusili ako urobit a predlzit aj poslednu seriu serialu, tak sup tam vsetkych "nezvestnych" ako Kellerman, aby sa malo o com este tocit..Nevravim o akcii kde zabili toho chlapika z indie ked prednasal. To ako vsade 300 policajtov, ale oni poslu dvoch na akciu po schodoch? A o tom case ani nevravim, vsak kym oni presli 8pochodi, Micheal uz mal bombu hotovu :) Rychlost prezliekania do obleku polisov taktiez excelentna. Takychto nedomyslenych veci tam bolo az priiiliz vela.
A Koniec?
Ako z knihy rozpravok..Dost, ze opatovne vsade bolo x policajtov a kamier, tak ona si proste vijde dverami za plotom do auta..Cudujem sa, ze si to auto nikto za tu dobu nevsimol, ked tam to bolo vsade zahadzane policajtami.
Tak asi tolko..Par veci mi tam vadilo, ale tak mozem dat konecne hodnotenie tomuto serialu tych 7/10..
mienkofax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Prison Break [spoilers]

Príspevok od používateľa mienkofax »

Chcem sa opýtať čo je pravda na tom že sa bude vysielať Prison Break season 5 ?

lebo som nasiel toto
"We will continue to make PB for as long as the network asks us to," Nick writes on PBreakFans. "But if we are not asked back for a 5th season or a 6th or whatever, that would be the end of the road. But we, as writer/producers, don't worry about that stuff - we make as good a show as we can and see what happens. The network has been great to us and they are our partners in the show - we will work hard for them and give them a show we hope they are proud of and see what happens. That's the way it is on every show. You put it on the air and hope for the best."
ale nikde som zatial nevidel zeby sa zacala natacat 5 seria a ani ze by sa vobec mala tak ako to je ?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Podla mna to je len nejaky hoax. Michael zomrel podla mna tam uz nieje co tocit a ak by sa nieco take chystalo tak by to bolo asi TU . Ale mal sa tocit spin-off, ale ten sa tiez pravdepodobne zrusil.
mienkofax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mienkofax »

j to viem tam som to kukal ktovie ci to je len nejaky vystrelok par ludi alebo je to realita
BeRnSpiRiT.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BeRnSpiRiT. »

Vedeli by ste mi nájsť diel štvrtej série 24 ( posledný ) a film FINAL BREAK to všetko v CZ DABINGU ? Alebo v SK ? Nikde to neviem nájsť :-/ ... SK ešte nebola premiéra , ale cz by to mohlo byť , môžte prosím Vás ? :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

24 časť štvrtej série ide v utorok ráno o 7:50 si to pozri v TV, alebo nahraj....

Mňa by skvôr zaujímalo kedže som v piatok zmeškal časť (23) nemohli by ste mi napísať čo bolo v tej časti ? Vraj tam vysvetľujú jeho smrť čo je dosť zaujímave, thx K+
BeRnSpiRiT.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BeRnSpiRiT. »

23 diel ? Zavreli Saru do vazania , a on planoval utek , alex ho podrazil a nainstalovali kameru a to jeho utek znemoznil , sara ma problemy , bacharky ju zbili a ona sa dala do najlepsej vazenskej partie ... u Ocka :) inac si hod do googlu prison-break.mysteria .. a mas tam 23 cast na stiahnutia .... ALE JA SO MSA PYTAL AJ NA FILM THE FINAL BREAK : nieje niekde ? po cesky
Napísať odpoveď