CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
tm_a.s. napísal:prečo Drago rozdáva bany za Laming, ked to hrám lepšie ako on len mu for fun hodím flash pred ksicht a kvoli tomu dostanem BANpodla mna je to moja vec kam hádžem flashe a mohol to pochopiť že je to for fun, keby mal trošku brainu... že by admin bol trošku lamka...
/ty skillz0r, si prisiel z udzvej 2 ? Lebo tam sa take veci robia, ale na hojko pube nie
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla mna ani nie...bol koniec kola, ale on asi ešte stále hralFilipito napísal:ty si lamka omg, hadzat flashe pred ksicht vlastnemu? na servery kde som admin som hracov ktory tam hraju oducil hadzat flashe vlastnym pred nos a na kolko ti dal ban?
na 1den...ale hral som proti kamošovi preto ma to štve
//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 21:52 )
bol koniec kola ty skiller, čo si myslí, že keď má prístup do AMX tak je boh...
-
lekoklatik
VIP
tm_a.s. keď hovoríš o rozume, zváž svoje slová. čo je normálne na tom Že znepríjemňuješ hru ostatným? Neviem ako tebe ale mne osobne prekáža keď som oflashovaný. Bolia ma z toho oči a častokrát má zbytočne zabijú. Keď je to na spawne od vlastného, často chytám zúrivú náladu a potom som nepríjemný. btw vždy keď niekto niečo hádže, vždy si čítam kto to hodil. TakŽe to už nerob a nedostaneš ban. A teraz mi úprimne povedz. Je fakt taká zábava robiť iným zle? Ak áno, prepáč ale takých hráčov nepotrebujeme. Tak sa prosím skľudni a príď si normálne zahrať 
k tomu skillzorstvu. Nie každý to hrá 4fun. Tiež mám občas záchvaty zúrivosti keď sa mi nedarí. Ale nick som sa naučil prestať meniť po skúsenosti na jednom servery kde bol admin premenovaný, nik ho nepoznal a v kľude nechával bordelu voľný pochod. Či mám stav 50:0 alebo 0:50, vždy tam budem ako lekoklatik
Ale to nie je doležité
//PsychoS až tak to nedramatizujem. lol rob zo sebou niečo, nie Že ťa vyrúti
k tomu skillzorstvu. Nie každý to hrá 4fun. Tiež mám občas záchvaty zúrivosti keď sa mi nedarí. Ale nick som sa naučil prestať meniť po skúsenosti na jednom servery kde bol admin premenovaný, nik ho nepoznal a v kľude nechával bordelu voľný pochod. Či mám stav 50:0 alebo 0:50, vždy tam budem ako lekoklatik
Ale to nie je doležité
//PsychoS až tak to nedramatizujem. lol rob zo sebou niečo, nie Že ťa vyrúti
No zachvat zurivosti mam ja kazdy den. Ja si tam chodim zahrat a casto mam 100 chuti hodit sa o zem, ked 10x za sebou dostanem PRVY naboj do hlavy od najvecieho nooba co na mape beha. Alebo pripad druhy ked dostanem z fullauta AK47 hlavu asi na 20 naboj pricom doftedy som nedostal este ani jeden hit. Btw uz som vyrachal dve klavesnice a raz som musel hladat suciastky z mysky po izbe a lepit ju do kopy. Moja milovana. Dodnes snou idu headky.
no jj davaj Ban za ine dristy a daj si pozor na serve lebo mas tam tolko cheaterov že konec ved sam vieš lebo aj admini použivaju nie? aj tak by si sa nepriznbal že si použival tak to je jednodido napísal:drago ty si obycajny dement nemohol si upozornit ale das ban na jeden den debile
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 16:33 )
za lagi demence
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Takže si mal lag, v pohode si behal po servery /samozrejme je to nepríjemné, si takmer nezraniteľný
keď sa furt teleportuješ/ a samého ťa nenapadlo odpojiť sa? ok. Tak ti dal ban na deň. No nemusel ale snáď už sám budeš vedieť kedy sa odpojiť. Neviem čo mám na to napísať. Najlepšie by bolo keby sa vyjadril Drago. A Fuky lol stále nechápem tú vetu 
//Opak ja tiež dávam. Keď pišem odpoj sa lebo ťa kicknem, laguješ, nedá sa s tebou hrať. Neodpisuje, žiadna reakcia proste. čakám 2-3 kolá veď kým mu tá správa dôjde
a keď ani aj tak nič kick. Napojí sa znovu, zas kick s tým máš lagy. Keď to nepochopí ban na deň za ignoráciu.
//Opak ja tiež dávam. Keď pišem odpoj sa lebo ťa kicknem, laguješ, nedá sa s tebou hrať. Neodpisuje, žiadna reakcia proste. čakám 2-3 kolá veď kým mu tá správa dôjde
chcem hned unban mne sa nechce cakat do zajtra do obeda
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 18:03 )
no ved upozornis ma napises my to das my kick 1 kick 2 ale mna nikto neupozornil a ani kick som nedostal takze neviem ci mojho kamosa jokiho lebo mame rovnaku ip no ale moje meno tam je tak neviem mna nikto neupozornoval
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 18:03 )
no ved upozornis ma napises my to das my kick 1 kick 2 ale mna nikto neupozornil a ani kick som nedostal takze neviem ci mojho kamosa jokiho lebo mame rovnaku ip no ale moje meno tam je tak neviem mna nikto neupozornoval