CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

To je dOoM^, takze demo je bezpredmetne ;) cheaty nema.
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

aha no okej, len nechapem naco si niektori menia nicky, potom je v tom bordel :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pretože sú rankery a keď nemajú svoje PC či myš, či deň, neradi sa pripravujú o miesto :D
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

jaaaj mno mas pravdu :D na server sa chodi zahrat si, zabit nudu a zabavit sa. Nie sekat frajera v ranku :)
Opravte ma niekto ak sa mylim :D
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

prečo Drago rozdáva bany za Laming, ked to hrám lepšie ako on len mu for fun hodím flash pred ksicht a kvoli tomu dostanem BAN :) podla mna je to moja vec kam hádžem flashe a mohol to pochopiť že je to for fun, keby mal trošku brainu... že by admin bol trošku lamka... :?:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ty si lamka omg, hadzat flashe pred ksicht vlastnemu? na servery kde som admin som hracov ktory tam hraju oducil hadzat flashe vlastnym pred nos :wink: draga za toto chvalim :) a na kolko ti dal ban?

stormo5: ano vacsina to tak robi ale su aj mega skilly co si menia nicky :)
Drago
Guru
Guru

tm_a.s. napísal:prečo Drago rozdáva bany za Laming, ked to hrám lepšie ako on len mu for fun hodím flash pred ksicht a kvoli tomu dostanem BAN :) podla mna je to moja vec kam hádžem flashe a mohol to pochopiť že je to for fun, keby mal trošku brainu... že by admin bol trošku lamka... :?:
:D K+

/ty skillz0r, si prisiel z udzvej 2 ? Lebo tam sa take veci robia, ale na hojko pube nie :) Urobis to este raz, a mas BANan na tyzden. Kapisto ?
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:ty si lamka omg, hadzat flashe pred ksicht vlastnemu? na servery kde som admin som hracov ktory tam hraju oducil hadzat flashe vlastnym pred nos a na kolko ti dal ban?
podla mna ani nie...bol koniec kola, ale on asi ešte stále hral
na 1den...ale hral som proti kamošovi preto ma to štve

//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 21:52 )
bol koniec kola ty skiller, čo si myslí, že keď má prístup do AMX tak je boh...
Drago
Guru
Guru

Nezajem, nebol ziadny koniec kola, boli sme 3 CT a hladali sme posledneho teroristu. Taketo "zabavne" veci rob botom.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

neprosím o unban...mám 1500 iných vecí na práci ako hranie CSka a dalších 1500 iných serverov ako je hojko ale ty by si sa mal trošku uvedomiť...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Neviem kto by sa mal skor uvedomit....
lekoklatik
VIP
VIP

tm_a.s. keď hovoríš o rozume, zváž svoje slová. čo je normálne na tom Že znepríjemňuješ hru ostatným? Neviem ako tebe ale mne osobne prekáža keď som oflashovaný. Bolia ma z toho oči a častokrát má zbytočne zabijú. Keď je to na spawne od vlastného, často chytám zúrivú náladu a potom som nepríjemný. btw vždy keď niekto niečo hádže, vždy si čítam kto to hodil. TakŽe to už nerob a nedostaneš ban. A teraz mi úprimne povedz. Je fakt taká zábava robiť iným zle? Ak áno, prepáč ale takých hráčov nepotrebujeme. Tak sa prosím skľudni a príď si normálne zahrať ;-)

k tomu skillzorstvu. Nie každý to hrá 4fun. Tiež mám občas záchvaty zúrivosti keď sa mi nedarí. Ale nick som sa naučil prestať meniť po skúsenosti na jednom servery kde bol admin premenovaný, nik ho nepoznal a v kľude nechával bordelu voľný pochod. Či mám stav 50:0 alebo 0:50, vždy tam budem ako lekoklatik :-P
Ale to nie je doležité

//PsychoS až tak to nedramatizujem. lol rob zo sebou niečo, nie Že ťa vyrúti :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

No zachvat zurivosti mam ja kazdy den. Ja si tam chodim zahrat a casto mam 100 chuti hodit sa o zem, ked 10x za sebou dostanem PRVY naboj do hlavy od najvecieho nooba co na mape beha. Alebo pripad druhy ked dostanem z fullauta AK47 hlavu asi na 20 naboj pricom doftedy som nedostal este ani jeden hit. Btw uz som vyrachal dve klavesnice a raz som musel hladat suciastky z mysky po izbe a lepit ju do kopy. Moja milovana. Dodnes snou idu headky.
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

drago ty si obycajny dement nemohol si upozornit ale das ban na jeden den debile

//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 16:33 )
za lagi demence
Fuky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fuky »

dido napísal:drago ty si obycajny dement nemohol si upozornit ale das ban na jeden den debile

//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 16:33 )
za lagi demence
no jj davaj Ban za ine dristy a daj si pozor na serve lebo mas tam tolko cheaterov že konec ved sam vieš lebo aj admini použivaju nie? aj tak by si sa nepriznbal že si použival tak to je jedno
lekoklatik
VIP
VIP

Posledné dva príspevky som celkom nepochopil. Síce skôr len ten posledný. dido nemusíš sa na neho hneď vyrútiť. Popíš situáciu nech sme v obraze všetci. Takto teda neviem čo mám na to povedať...
dido
Light Expert
Light Expert

more ved som hral normalne ako kazdy mal som lagi priznavam ale mna nikto neupozornil ani nic a myslim ze za lagi na 1 den ban je vela mohol ma upozornit a nie bum ban znicoho nic fukyho si nevsimaj aj ked mal prevdu z prvou vetou troska aspon pravdy tam je
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

odkedy sa dava ban za lagy? :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Takže si mal lag, v pohode si behal po servery /samozrejme je to nepríjemné, si takmer nezraniteľný :-P keď sa furt teleportuješ/ a samého ťa nenapadlo odpojiť sa? ok. Tak ti dal ban na deň. No nemusel ale snáď už sám budeš vedieť kedy sa odpojiť. Neviem čo mám na to napísať. Najlepšie by bolo keby sa vyjadril Drago. A Fuky lol stále nechápem tú vetu :D

//Opak ja tiež dávam. Keď pišem odpoj sa lebo ťa kicknem, laguješ, nedá sa s tebou hrať. Neodpisuje, žiadna reakcia proste. čakám 2-3 kolá veď kým mu tá správa dôjde :D a keď ani aj tak nič kick. Napojí sa znovu, zas kick s tým máš lagy. Keď to nepochopí ban na deň za ignoráciu.
dido
Light Expert
Light Expert

chcem hned unban mne sa nechce cakat do zajtra do obeda

//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 18:03 )
no ved upozornis ma napises my to das my kick 1 kick 2 ale mna nikto neupozornil a ani kick som nedostal takze neviem ci mojho kamosa jokiho lebo mame rovnaku ip no ale moje meno tam je tak neviem mna nikto neupozornoval
Zamknuté