samovrazda

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Myslienka na samovrazdu ?? a este k tomu rozmyslas ako nechat list na rozlucku ?? Odpoved je jasna nic si nespravis. Nieze by som ta chcel k niecomu nabadat, ale trebars vlastna skusenost ... . Takychto myslienok som mal furu, z toho dvakrat vela nechybalo a to byvam dost vysoko. A vidis to som stale tu. Nikdy som sice neprisiel nato, preco som to neurobil, i ked moj zivot sa posral snad na kazdom kroku, ale neurobil som to. Je pravda, mam stale zopar pochmurnych myslienok a napadov, ale prezil som to doteraz a teraz sa mam vzdat ?? Tak to hadam nie ...
Ked ti je najhorsie, spomen si na niekoho, na kom ti zalezi a nevrav mi, ze sa nenajde aspon jeden clovek. Treba mat vieru a teraz nemyslim len v boha, to je kazdeho osobna vec ci veri alebo nie. Hlavne vieru, ze bude aj lepsie. Ja osobne verim v len v sam seba. Ak sa ja o nieco nepostaram, alebo to neurobim, pripadne sa o to nepricinim, nemozem sa spoliehat na to, ze to za mna niekdo urobi. Nie nadarmo sa hovori, ze kazdy sme si tvorcom vlastneho stastia, tak nejak ak sa nemylim.
Je jednoduche vzdat sa, ale co tak zabojovat a nestracat nadej.
Ano povies si, to sa lahko hovori, ale tazsie kona. Ano to je pravda, ale preco sa o to nepokusit.
Este pred tyzdnom by som takyto prispevok ignoroval, ale nakolko ma podrzala jedna osoba a vratila mi tu malu iskru preco sa tu este zdrziavat na tomto svete, poskytnem tieto slova dalej a nie len preto aby som zbieral posty, ale preto, za naozaj sa vzdycki najde dovod preco ŽIŤ.
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

skús na 4-5 dní vypadnuť z domu .. chod spať ku kamošovi alebo tak a potom si všimni ako na to zareagovali rodičia ... ked ich to ani netrplo tak im to vysvetli ... a ked im došlo že ta vlastne potrebuju tak sa s nimi v pohode porozprávaj možno sa to vyrieši .. alebo si najdi nejaku priatelku , uvidíš potom hned budeš f pohode :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ja teda neviem, či je to ešte aktualne.. ale fakt si mysliš, že to čo preživaš su problemy? aj ked, tak sa to da vždy prehryznuť/zvladnuť.. pozri sa.. miliony ludi po celom svete su na tom 1000krat horšie ako ty.. a nevzdavaju to, žiju, trpia.. postavia sa na nohy a idu dalej.. padnu a postavia sa znovu.. pretože chcu

len nedavno som na internete čital tento članok
http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... ch-plucach
fakt si mysliš, že tvoje problemy su NIEČO?
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Určite sa nezabil, to by už bolo v telke.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Godlub napísal:Určite sa nezabil, to by už bolo v telke.
ty si to teda vyriesil :)
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

sebci napísal:dobrý sex vylieči všetky choroby......
presne tak čista pravda :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zrejme si nema s kym vrznut, tak ho nedeptajte..
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

este dodatocne k tej "najstylovejsej" samovrazde ... treba si zohnat nejake tenke ocelove lanko, spravit si slucku okolo krku a priviazat to niekde o stoziar na vyssej budove. potom si prilepis lepidlom ruky k hlave a skocis. to lanko ti odtrhne hlavu a ked dopadnes na zem, tak to bude vyzerat, jak keby si si ju odrthol vlastnorucne... tradaaaa
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Firestone »

Heh , V Telke . Samozrejme nič v zlom . :lol:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mi-chau napísal:Zrejme si nema s kym vrznut, tak ho nedeptajte..
idoti, ten chlapec je mozno uz fakt dakde mrtvy. Staci citat spravy, kopec ludi sa odebe kazdy den a nemusia byt ani na titulnom liste v novom case. Listy na rozlucku sa nechavaju bezne a stylova samovrazda vyzera inak ako tu napisal ten bu*erant. :x Kludne sa smejte z takych ludi ale ked bude situacia v ktorej by ste sa mali zabit polka z vas sa rozplace ako male deti. Ako niektori vojaci v druhej svetovej ked mali zjest kianid (ci co sa im to vlastne davalo) tak sa posrali, pritom to co nasledovalo bolo ovela strasnejsie co s nimi robili. Len blby clovek uraza samovraha, lebo tak nas to UCI spolocnost, odsudit a zavrhnut. V niektorych krajinach je samovrazda bezna vec. A POCHOPITELNA. ale ako vravim len priposrany debil(poznam takych co sa boja aj ked im idu brat krv) bude urazat, a urazat cloveka ktory si nevie s problemom pomoct sam tak to hodi do diskusie. . . .Vacsina z vas sa tu hrdi problemami a o tom ako by ich hravo zvladli, vacsina z vas by bola na tazkych liekoch mat take problemy ako maju niektori ludia. . . A ked niekto z nich chyti depku ze to uz nevydrzi tak len do nho rypete a rypete a rypete, ..... :x to je FAKT desna frajerina, idioti co maju bezstarostny zivot a valaju si pucky pred pocitacom kazdy den .....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ano samozrejme. Nikto z nas tu nema problemy. Kazdy jeden si tu zijeme dokonale zivoty. Boze qwerty, Ty uz radsej drz hubu. A prsty. Menej p*covin zo seba dostanes.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

qwerty-xyz: myslis, ze je mrtvy? stve ta to?poznal si ho?...dost pochybujem
nezabil sa...inak by tu o tom nerecnil; potreboval sa len vyrozpravat, ked uz nema komu, tak aspon takto a navyse tam pridal bombonik o samovrazde, co ale z mojho pohladu srok ubralo na doverihodnosti celeho jeho problemu;
ludia, co sa chcu zabit o tom nehovoria ako o niecom akcnom a nevymyslaju rozne sci-fi scenare; ak ma chlapec problem, je pravdou, ze by sa mu tu nemali vysmievat, ale ak ho odprezentuje takymto sposobom, tak sa tym reakciam ani moc necudujem
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty ked tak velmi obdivujes samovrahov, preco sa k nim nepridas? Usetris nam hromadu nervov a este ako bonus mozes napisat, ci to ten expert fakt spravil. Fakt keby mala polovica fora tvoje problemy typu v maxe je vidiet na bankomat alebo ci je lepsia plynovka alebo teleskop tak by sme tu mohli mat komplet cintorin len pre hojkacov :roll:

k teme: neboj sa ist za psychologom, ci aj psychiatrom. Su to doktori, pomozu ti, maju to v naplni prace.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

qwerty-xyz napísal:dristy
Priposraty debil je v tejto teme len jeden a bol posraty sa zabit, qwerty hadaj kto to bol?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

qwerty - kup si rozum...
qwerty-xyz

Fabo napísal:qwerty ked tak velmi obdivujes samovrahov, preco sa k nim nepridas? Usetris nam hromadu nervov a este ako bonus mozes napisat, ci to ten expert fakt spravil. Fakt keby mala polovica fora tvoje problemy typu v maxe je vidiet na bankomat alebo ci je lepsia plynovka alebo teleskop tak by sme tu mohli mat komplet cintorin len pre hojkacov :roll:

k teme: neboj sa ist za psychologom, ci aj psychiatrom. Su to doktori, pomozu ti, maju to v naplni prace.
skor si myslim ze vam by pomohlo, polamat vam klavesnice, zobrat vreckove a postavit v noci do ulice, ktora je trosku nebezpecnejsia ako vase gauce pred TV...

//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 12:17 )
mi-chau napísal:Priposraty debil je v tejto teme len jeden a bol posraty sa zabit, qwerty hadaj kto to bol?
:D snazim sa veci riesit inak, aj ked o samovrazde sa da pisat vela, fakt mi ver ze to nie je take lahke. A ako vravim/pisem su ludia ktorym je jedno ze sa zabiju ale su aj ludia ktori take daco planuju dlhsie aby tym nikomu nesposobili problem, ale to ty asi nikdy nepochopis, . . .

//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 12:20 )
kabul napísal:qwerty-xyz: myslis, ze je mrtvy? stve ta to?poznal si ho?...dost pochybujem
nezabil sa...inak by tu o tom nerecnil; potreboval sa len vyrozpravat, ked uz nema komu, tak aspon takto a navyse tam pridal bombonik o samovrazde, co ale z mojho pohladu srok ubralo na doverihodnosti celeho jeho problemu;
ludia, co sa chcu zabit o tom nehovoria ako o niecom akcnom a nevymyslaju rozne sci-fi scenare; ak ma chlapec problem, je pravdou, ze by sa mu tu nemali vysmievat, ale ak ho odprezentuje takymto sposobom, tak sa tym reakciam ani moc necudujem
moznoze je mrty, co ty vies, neviem ani ja, :roll: Ale ked je, tak to nie je bohvie co byt na fore s pocitom ze namiesto toho aby som robil niekomu kto ma momentalne depku a potrebuje sa vykecat niekde inde ako do stropu, psychicku oporu tak ho doebujem a potom si aj tam poviem ze dotycny isto iste nic nespravil, pritom nebol online dlhsi cas . . . no nie?
A sci -fi scenare vymysla kazdy kto ma kusok fantazie, . . .
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ak chce, aby sa mu pomohlo, tak nech sa k tomu postavi ako clovek a nie ze hned od zaciatku zacne otravovat so samovrazdou a jedine, co ho sere je, aby to bolo stylove. ak by bola vyditelna snaha z jeho strany to riesit, tak by sa k nemu ostatni spravali trochu inak
mozno ma (mal) problem, mozno ho fakt dost trapil a potreboval sa zdoverit, ale tu na hojku skor preto, aby videl vase reakcie a on osobne mal ten problem uz viac-menej vyrieseny
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

podla mna stylova "sebevrazda" je LEN TAKA ked clovek polozi zivot aby zachranil zivot ineho
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

to nie je stylove, ale hrdenske sebaobetovanie...osobne na tom nic stylove nevidim :D
qwerty-xyz

kabul napísal:to nie je stylove, ale hrdenske sebaobetovanie...osobne na tom nic stylove nevidim :D
:roll: bol by si v novom case ako hrdina, teda by to bolo stylove....
Napísať odpoveď