samovrazda
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Myslienka na samovrazdu ?? a este k tomu rozmyslas ako nechat list na rozlucku ?? Odpoved je jasna nic si nespravis. Nieze by som ta chcel k niecomu nabadat, ale trebars vlastna skusenost ... . Takychto myslienok som mal furu, z toho dvakrat vela nechybalo a to byvam dost vysoko. A vidis to som stale tu. Nikdy som sice neprisiel nato, preco som to neurobil, i ked moj zivot sa posral snad na kazdom kroku, ale neurobil som to. Je pravda, mam stale zopar pochmurnych myslienok a napadov, ale prezil som to doteraz a teraz sa mam vzdat ?? Tak to hadam nie ...
Ked ti je najhorsie, spomen si na niekoho, na kom ti zalezi a nevrav mi, ze sa nenajde aspon jeden clovek. Treba mat vieru a teraz nemyslim len v boha, to je kazdeho osobna vec ci veri alebo nie. Hlavne vieru, ze bude aj lepsie. Ja osobne verim v len v sam seba. Ak sa ja o nieco nepostaram, alebo to neurobim, pripadne sa o to nepricinim, nemozem sa spoliehat na to, ze to za mna niekdo urobi. Nie nadarmo sa hovori, ze kazdy sme si tvorcom vlastneho stastia, tak nejak ak sa nemylim.
Je jednoduche vzdat sa, ale co tak zabojovat a nestracat nadej.
Ano povies si, to sa lahko hovori, ale tazsie kona. Ano to je pravda, ale preco sa o to nepokusit.
Este pred tyzdnom by som takyto prispevok ignoroval, ale nakolko ma podrzala jedna osoba a vratila mi tu malu iskru preco sa tu este zdrziavat na tomto svete, poskytnem tieto slova dalej a nie len preto aby som zbieral posty, ale preto, za naozaj sa vzdycki najde dovod preco ŽIŤ.
Ked ti je najhorsie, spomen si na niekoho, na kom ti zalezi a nevrav mi, ze sa nenajde aspon jeden clovek. Treba mat vieru a teraz nemyslim len v boha, to je kazdeho osobna vec ci veri alebo nie. Hlavne vieru, ze bude aj lepsie. Ja osobne verim v len v sam seba. Ak sa ja o nieco nepostaram, alebo to neurobim, pripadne sa o to nepricinim, nemozem sa spoliehat na to, ze to za mna niekdo urobi. Nie nadarmo sa hovori, ze kazdy sme si tvorcom vlastneho stastia, tak nejak ak sa nemylim.
Je jednoduche vzdat sa, ale co tak zabojovat a nestracat nadej.
Ano povies si, to sa lahko hovori, ale tazsie kona. Ano to je pravda, ale preco sa o to nepokusit.
Este pred tyzdnom by som takyto prispevok ignoroval, ale nakolko ma podrzala jedna osoba a vratila mi tu malu iskru preco sa tu este zdrziavat na tomto svete, poskytnem tieto slova dalej a nie len preto aby som zbieral posty, ale preto, za naozaj sa vzdycki najde dovod preco ŽIŤ.
-
adr0z
Zablokovaný
skús na 4-5 dní vypadnuť z domu .. chod spať ku kamošovi alebo tak a potom si všimni ako na to zareagovali rodičia ... ked ich to ani netrplo tak im to vysvetli ... a ked im došlo že ta vlastne potrebuju tak sa s nimi v pohode porozprávaj možno sa to vyrieši .. alebo si najdi nejaku priatelku , uvidíš potom hned budeš f pohode 
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja teda neviem, či je to ešte aktualne.. ale fakt si mysliš, že to čo preživaš su problemy? aj ked, tak sa to da vždy prehryznuť/zvladnuť.. pozri sa.. miliony ludi po celom svete su na tom 1000krat horšie ako ty.. a nevzdavaju to, žiju, trpia.. postavia sa na nohy a idu dalej.. padnu a postavia sa znovu.. pretože chcu
len nedavno som na internete čital tento članok
http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... ch-plucach
fakt si mysliš, že tvoje problemy su NIEČO?
len nedavno som na internete čital tento članok
http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... ch-plucach
fakt si mysliš, že tvoje problemy su NIEČO?
este dodatocne k tej "najstylovejsej" samovrazde ... treba si zohnat nejake tenke ocelove lanko, spravit si slucku okolo krku a priviazat to niekde o stoziar na vyssej budove. potom si prilepis lepidlom ruky k hlave a skocis. to lanko ti odtrhne hlavu a ked dopadnes na zem, tak to bude vyzerat, jak keby si si ju odrthol vlastnorucne... tradaaaa
-
qwerty-xyz
idoti, ten chlapec je mozno uz fakt dakde mrtvy. Staci citat spravy, kopec ludi sa odebe kazdy den a nemusia byt ani na titulnom liste v novom case. Listy na rozlucku sa nechavaju bezne a stylova samovrazda vyzera inak ako tu napisal ten bu*erant.mi-chau napísal:Zrejme si nema s kym vrznut, tak ho nedeptajte..
-
kabul
Expert
qwerty-xyz: myslis, ze je mrtvy? stve ta to?poznal si ho?...dost pochybujem
nezabil sa...inak by tu o tom nerecnil; potreboval sa len vyrozpravat, ked uz nema komu, tak aspon takto a navyse tam pridal bombonik o samovrazde, co ale z mojho pohladu srok ubralo na doverihodnosti celeho jeho problemu;
ludia, co sa chcu zabit o tom nehovoria ako o niecom akcnom a nevymyslaju rozne sci-fi scenare; ak ma chlapec problem, je pravdou, ze by sa mu tu nemali vysmievat, ale ak ho odprezentuje takymto sposobom, tak sa tym reakciam ani moc necudujem
nezabil sa...inak by tu o tom nerecnil; potreboval sa len vyrozpravat, ked uz nema komu, tak aspon takto a navyse tam pridal bombonik o samovrazde, co ale z mojho pohladu srok ubralo na doverihodnosti celeho jeho problemu;
ludia, co sa chcu zabit o tom nehovoria ako o niecom akcnom a nevymyslaju rozne sci-fi scenare; ak ma chlapec problem, je pravdou, ze by sa mu tu nemali vysmievat, ale ak ho odprezentuje takymto sposobom, tak sa tym reakciam ani moc necudujem
-
Fabo
Hardcore addict
qwerty ked tak velmi obdivujes samovrahov, preco sa k nim nepridas? Usetris nam hromadu nervov a este ako bonus mozes napisat, ci to ten expert fakt spravil. Fakt keby mala polovica fora tvoje problemy typu v maxe je vidiet na bankomat alebo ci je lepsia plynovka alebo teleskop tak by sme tu mohli mat komplet cintorin len pre hojkacov
k teme: neboj sa ist za psychologom, ci aj psychiatrom. Su to doktori, pomozu ti, maju to v naplni prace.
k teme: neboj sa ist za psychologom, ci aj psychiatrom. Su to doktori, pomozu ti, maju to v naplni prace.
Priposraty debil je v tejto teme len jeden a bol posraty sa zabit, qwerty hadaj kto to bol?qwerty-xyz napísal:dristy
-
qwerty-xyz
skor si myslim ze vam by pomohlo, polamat vam klavesnice, zobrat vreckove a postavit v noci do ulice, ktora je trosku nebezpecnejsia ako vase gauce pred TV...Fabo napísal:qwerty ked tak velmi obdivujes samovrahov, preco sa k nim nepridas? Usetris nam hromadu nervov a este ako bonus mozes napisat, ci to ten expert fakt spravil. Fakt keby mala polovica fora tvoje problemy typu v maxe je vidiet na bankomat alebo ci je lepsia plynovka alebo teleskop tak by sme tu mohli mat komplet cintorin len pre hojkacov![]()
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 12:17 )
mi-chau napísal:Priposraty debil je v tejto teme len jeden a bol posraty sa zabit, qwerty hadaj kto to bol?
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 12:20 )
moznoze je mrty, co ty vies, neviem ani ja,kabul napísal:qwerty-xyz: myslis, ze je mrtvy? stve ta to?poznal si ho?...dost pochybujem
A sci -fi scenare vymysla kazdy kto ma kusok fantazie, . . .
-
kabul
Expert
ak chce, aby sa mu pomohlo, tak nech sa k tomu postavi ako clovek a nie ze hned od zaciatku zacne otravovat so samovrazdou a jedine, co ho sere je, aby to bolo stylove. ak by bola vyditelna snaha z jeho strany to riesit, tak by sa k nemu ostatni spravali trochu inak
mozno ma (mal) problem, mozno ho fakt dost trapil a potreboval sa zdoverit, ale tu na hojku skor preto, aby videl vase reakcie a on osobne mal ten problem uz viac-menej vyrieseny
mozno ma (mal) problem, mozno ho fakt dost trapil a potreboval sa zdoverit, ale tu na hojku skor preto, aby videl vase reakcie a on osobne mal ten problem uz viac-menej vyrieseny