The Sims 3
-
frozenangel
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
no co som pozeral tak The Sims 3 vyjde 5.juna. To je datum podla progaminsgshop, http://www.thesims3.sk uvadza 2.juna.
Takze otazka, na urcitych forach uz je warez verzia tejto hry.
Hral uz ju niekdo?
Je to nejaka novinarska verzia alebo je to plnohodnotna plna hra?
Hru si kupim ale som nedockavec, tak rozmyslam o tejto moznosti (nikoho na taketo konanie tu nenabadam) si ju zahrat este pred offic. datumom vydania.
Takze otazka, na urcitych forach uz je warez verzia tejto hry.
Hral uz ju niekdo?
Je to nejaka novinarska verzia alebo je to plnohodnotna plna hra?
Hru si kupim ale som nedockavec, tak rozmyslam o tejto moznosti (nikoho na taketo konanie tu nenabadam) si ju zahrat este pred offic. datumom vydania.
-
lekoklatik
VIP
ale tak ako aj v Sims 2 ? pretože tam si si cesty stavať sam nevedel tam si už mal všetko postavene mohol si upravovať parcely.tasik napísal:je to normalna full verzia...mozu sa vytvarat aj stvrte,ale aj mestaa po meste sa da volne behat co je super
garaz si musis postavit ako budovu a potom tam das len dvere mam taky pocit...kazdopadne do vnutra musis dat taku vec na zem co ti vyhradi to parkovacie miesto...je to vsetko kdesi v nakupnej casti pri exterieroch...alebo to bolo pri stavbe?...zda sa mi cosi ze to bolo pri rastlinach a vode...ale naozaj si nie som isty...hladaj obrazok auta a urcite to najdes 
-
AXO
Professional
ak si rozbehol sims 2 na medium, toto pojde na low/medium rovnako...lekoklatik napísal:A požiadavky teda? sry ak je to už písané ale fakt sa mi to nechce hľadať a ke´d vidím Že to už niektorí "hráte" tak sa pýtam
mne to ide presne rovnako ako dvojka... mam C2D E8400 3,0 GHz, 4GB RAM, HD4870 512MB...
-
lekoklatik
VIP
-
AXO
Professional
este ze som nezabil dve hodiny len tvorbou postavy, vyberom spravneho miesta pre byvanie a zaklady domu
...
pouzil som ale jeden cheat pretoze neviem, ako inak sa k tomu da dostat... asi len stiahnutim z netu.. nevidel som v hre nic na odomykanie veci... alebo odmeny za achievementy...
myslim, ze bez toho by som mal aspon tvorbu o polhodky kratsiu 
pouzil som ale jeden cheat pretoze neviem, ako inak sa k tomu da dostat... asi len stiahnutim z netu.. nevidel som v hre nic na odomykanie veci... alebo odmeny za achievementy...
Kód: Vybrať všetko
V hre stlač [Ctrl]+[Shift]+[C], otvorí sa okno do ktorého môžeš písať nasledujúce kódy. Cheat vždy potvrď klávesom [Enter].
unlockOutfits on - všetky uniformy a oblečenia(zadaj pred použitím Create-A-Sim)