jaj ty s tou tvojou otacacou fajkou.... pekna je, prakticke to je mozno tiez, ale to ze sice ma svoju vysku, ale spodok vazy je cca 20-30 centi od zeme => skutocna vyska tela je tak 40-50cm co je teda pomerne malo, to je detail,vsak?
Ano, s otacacou fajkou nedam pokoj
Ak velkostou narazas na to, ze by mala mat "vacsiu silu" (podobne ako tie mini fajky), tak to nie. Chut aj sila je rovnaka ako u normalnych neotacacich fajok podobnej velkosti.
Neviem ci tu uz bola spominana stranka http://vodne-fajky.eu ale zda sa mi ze maju lepsie ceny ako smokeshop a planujem odtial objednat korunku a uhliky.. Objednaval uz niekto odtial?
Ja som odtial objednaval a celkom vela naraz. Nemal som ziadny problem, komunikovali so mnou mailom a vsetko prislo perfektne zabalene, nemusis mat strach
ja mam stade vodaro tiez.... vaza mi popukala a uz 2 mesiace som ju nevidel ked som ju poslal na reklamaciu.... na maily sice reaguju a komunikuju ale prestava ma to bavit..... kazdopadne riskol by som to s nimi este raz....
Omfg maki co si uz aj ty nesvojpravny debil? Po 30tich dnoch si vypytaj naspat penaize a ak sa budu vykrucat tak pohroz soikou. Ak sa budu stale vykrucat tak tu soiku naozaj zavolaj.
hm, nemysli si ze ma to nenapadlo, lenze oni tu reklamaciu neuznali lebo si zmysleli ze mi ta vaza musela spadnut.... tak co mam robit? ja im dam cas este do utorka, aj tak som mal v plane im napisat uz ze co sa deje...
okej... napisem im... prave som kukal ze 11. marca dostali moju vazu a odvtedy stale len kecy o tom ako rokuju s dodavatelom nespolahlivym aby im vratil peniaze a ako rokuju s novym aby mi mohli dodat vazu....