Dilema

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
verbatim16
Novice
Novice

Dilema

Príspevok od používateľa verbatim16 »

Chcem vediet Vas nazor na toto:

moja byvala ma porovnavala so svojimi byvalimi, no povecsine to bolo v tom zmysle, ze som bol lepsi, no je pravda, ze sem tam mi aj nieco vycitala,ale toho bolo menej.

Podla Vas ma lubila, alebo to tak nikdy nebolo ?? No lebo podla mna ja ked niekoho lubim, tak ho neporovnavam s nikym, je pre mna najlepsi.
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PsychoS »

Mam rovnaky nazor ako ty. Laska neni o porovnavani. Bud lubi alebo nie. Vytkni jej to. Taky vstah nema nic spolocne s laskou. Niesi predsa na nejakom konkurze aby ta porovnavala.

//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 16:24 )
Prepac ty si pisal v minulom case. A aj pisem pritomnym. Tak si to preloz plz do minuleho.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

v prvom rade -> :lol:

... staré hriechy ... kazdy porovnavame, ale je fakt bieda rozpitvavat vo vztahu minulost ... otvorene porovnavat ze v tomto si lepsia a v tomto nie ? naco ? ... bud chcem s tebou byt alebo nie ...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

to je podla mna tiez trosku na hlavu postavene :) idealny clovek neexistuje :) to vies sam...a co tym zistila ze ta porovnavala? dokopy nic mozno sa jej bude lepsie spat:P

k tomu ci ta ozaj mala rada a toto urobi tak neviem neviem co bude na tym pravdy
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja len tak zo zvedavosti, čo bolo dôvodom vášho rozchodu? Prečo ťa teraz zaujíma či ťa lúbila keď to už skončilo? Ale tiež si myslím že to nebolo od nej zrovna rozumné, nech si porovnáva ale nemala by to hovoriť svojmu partnerovi
verbatim16
Novice
Novice

dovod bol to, ze vraj to, ze nie je moj typ a preto sa to pytam,lebo som sa nato pytal niekoho a on mi povedal na to svoj nazor a som zvedavy na ostatne nazory
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Dilema

Príspevok od používateľa triple »

verbatim16 napísal:Chcem vediet Vas nazor na toto:

moja byvala ma porovnavala so svojimi byvalimi, no povecsine to bolo v tom zmysle, ze som bol lepsi, no je pravda, ze sem tam mi aj nieco vycitala,ale toho bolo menej.

Podla Vas ma lubila, alebo to tak nikdy nebolo ?? No lebo podla mna ja ked niekoho lubim, tak ho neporovnavam s nikym, je pre mna najlepsi.
jednoznačne by som jej povedal, že toto porovnávanie bolo prvé a posledné.. buď je so mnou a ľúbi ma takého aký som a ked sa jej viacej páčia vlastnosti toho druhého tak prečo nie je s ním? .. vživote som neporovnaval svoje priateľky je to ako by som to povedal - jeblé?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Všetko už bolo vyššie napísané.
Veľmi detinské správanie...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

verbatim16 napísal:dovod bol to, ze vraj to, ze nie je moj typ a preto sa to pytam,lebo som sa nato pytal niekoho a on mi povedal na to svoj nazor a som zvedavy na ostatne nazory
dovod bol ten ze sa jej zapacil niekto iny. lol, ze nieje tvoj typ, aky alibizmus.

to ze ta porovnava je normalne ale nie ze ti to povedala.

kolko mate rokov?
verbatim16
Novice
Novice

ja 23 ona 21
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak to je docela narez ... osobne som tipoval ze taketo veci sa riesia tak v 15tich ... :-) ... myslim ze taketo spravanie k dospelej zene moc nepatri :-)
verbatim16
Novice
Novice

no aj ja som si to myslel :(
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

keby mne nieco take nejaka zenska povedala tak velmi pouvazujem ci sa jej este v zivote niekedy ozvem :?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

tak to som necakal aby 21 rocna slecna take nieco robila ale vlastne co ju doviedlo k tomu porovnavaniu?to by ma zaujimalo

a ako pisal triple ked ta ma rada tak ta berie takeho aky si a neporovnava s inymi ved to je na hlavu :?
Loomy
Light Star
Light Star

Re: Dilema

Príspevok od používateľa Loomy »

verbatim16 napísal:Chcem vediet Vas nazor na toto:
Podla Vas ma lubila, alebo to tak nikdy nebolo ??
z toho co si napisal sa to vobec neda odhadnut. na taketo zavery treba poznat cloveka trocha viac nez z 3 riadkov na fore... a ak nevies ci ta lubila alebo o tom pochybujes tak je celkom velka sanca ze ta nelubila, ale ktovie
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Možno zvláštna rada, ale čo keby si sa jej spýtal?... :wink: neviem, v akom si s ňou v kontakte, ale mi ti tu na to odpoveď nedáme... to vie iba ona sama.. :)
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Mňa osobne by zaujímalo, prečo to riešiš až teraz, keď je váš vzťah už minulosťou, a nie vtedy keď to bolo aktuálne?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

wau aka skvela krava, ... paneboze, prefackat ju poriadne, ty by si zacal holke kydat na xicht co mala lepsie tvoja ex?
verbatim16
Novice
Novice

ani sam neviem preco to riesim teraz :|
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

uplne chapem ze to riesis, pretoze to nie je zrovna prijemne. porovnavame hlavne na zaciatku vztahu, ale urcite to svojej partnerke nehovorime. ked o tom ma potrebu hovorit, tak to moze znamenat, ze v nej este niektory z byvalych zije a dost intenzivne na neho spomina. vlastna skusenost. vtedy som mal ale este 17 a nebol som vysporiadany s rozchodom s byvalou holkou. ked som sa ale zalubil, na byvalu som si ledva spomenul. nie aby som ju porovnaval so svojou laskou a este o tom svojej laske hovoril.
Napísať odpoveď