Dilema
-
verbatim16
Novice
Dilema
Chcem vediet Vas nazor na toto:
moja byvala ma porovnavala so svojimi byvalimi, no povecsine to bolo v tom zmysle, ze som bol lepsi, no je pravda, ze sem tam mi aj nieco vycitala,ale toho bolo menej.
Podla Vas ma lubila, alebo to tak nikdy nebolo ?? No lebo podla mna ja ked niekoho lubim, tak ho neporovnavam s nikym, je pre mna najlepsi.
moja byvala ma porovnavala so svojimi byvalimi, no povecsine to bolo v tom zmysle, ze som bol lepsi, no je pravda, ze sem tam mi aj nieco vycitala,ale toho bolo menej.
Podla Vas ma lubila, alebo to tak nikdy nebolo ?? No lebo podla mna ja ked niekoho lubim, tak ho neporovnavam s nikym, je pre mna najlepsi.
Mam rovnaky nazor ako ty. Laska neni o porovnavani. Bud lubi alebo nie. Vytkni jej to. Taky vstah nema nic spolocne s laskou. Niesi predsa na nejakom konkurze aby ta porovnavala.
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 16:24 )
Prepac ty si pisal v minulom case. A aj pisem pritomnym. Tak si to preloz plz do minuleho.
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 16:24 )
Prepac ty si pisal v minulom case. A aj pisem pritomnym. Tak si to preloz plz do minuleho.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
verbatim16
Novice
-
triple
Guru wannabe
Re: Dilema
jednoznačne by som jej povedal, že toto porovnávanie bolo prvé a posledné.. buď je so mnou a ľúbi ma takého aký som a ked sa jej viacej páčia vlastnosti toho druhého tak prečo nie je s ním? .. vživote som neporovnaval svoje priateľky je to ako by som to povedal - jeblé?verbatim16 napísal:Chcem vediet Vas nazor na toto:
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
dovod bol ten ze sa jej zapacil niekto iny. lol, ze nieje tvoj typ, aky alibizmus.verbatim16 napísal:dovod bol to, ze vraj to, ze nie je moj typ a preto sa to pytam,lebo som sa nato pytal niekoho a on mi povedal na to svoj nazor a som zvedavy na ostatne nazory
to ze ta porovnava je normalne ale nie ze ti to povedala.
kolko mate rokov?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
vendo
Guru
Re: Dilema
z toho co si napisal sa to vobec neda odhadnut. na taketo zavery treba poznat cloveka trocha viac nez z 3 riadkov na fore... a ak nevies ci ta lubila alebo o tom pochybujes tak je celkom velka sanca ze ta nelubila, ale ktovieverbatim16 napísal:Chcem vediet Vas nazor na toto:
Podla Vas ma lubila, alebo to tak nikdy nebolo ??
-
Začiatok Konca
Professional
-
verbatim16
Novice
uplne chapem ze to riesis, pretoze to nie je zrovna prijemne. porovnavame hlavne na zaciatku vztahu, ale urcite to svojej partnerke nehovorime. ked o tom ma potrebu hovorit, tak to moze znamenat, ze v nej este niektory z byvalych zije a dost intenzivne na neho spomina. vlastna skusenost. vtedy som mal ale este 17 a nebol som vysporiadany s rozchodom s byvalou holkou. ked som sa ale zalubil, na byvalu som si ledva spomenul. nie aby som ju porovnaval so svojou laskou a este o tom svojej laske hovoril.