Mate Tattoo?
-
lekoklatik
VIP
Pravé krídlo z našej strany mu podľa anatómie končí v, doslova, riti. Neni som žiadny tatér alebo ako sa to, ale vidím že to v pohode skúsiť môžem.nestik napísal:Ten orol je v pohode, akurat by som ho nechal bez toho znaku
Panzerfaust brácho fakt to nevidíš?
Písal si že to všetko pokazil foťák ale inak to vyzerá fajn. Tak si to mal fotiť radšej v noci
//fúj 2 666 príspevok a takto krutý, bleeeeee
-
lekoklatik
VIP
Gothar. ľavá strana z nášho pohľadu, nie z jeho. Akože jeho myslím hlavu pozerajúcu sa dolu a našu myslím proste oči na fotke. Tak to ľavé krídlo ktoré hlava delí na dve časti, tak tá kratšia časť pod hlavou by tam už byť nemala. Tá časť ktorú je v nohách akoby. A ak je to teda chvust tak to nie je orol ale páv s hlavou orla
//a uz píšem ako maďar. Tá anatómia ma v stredu zabije. Idem radšej spať
//a uz píšem ako maďar. Tá anatómia ma v stredu zabije. Idem radšej spať
A celkovo im utieklo trosku aj to 3D zobrazenie....nevydno aby ten orol ten znak drzal v pazuroch....teda podla mna by mal, ale takto to je jedno na druhom a nic z toho....ked uz hovorime o nejakom 3D addictor ma nadhernu pracu na litku mam pocit....tam uz mozme hovorit o tetovani a nie o tomto orlovi...
-
lekoklatik
VIP
Som šťastný prešťastný Že to všetci viemeStyphnos napísal:Keď som bol malý, tak som sa nechal potetovať, ale to boli tie typy tetovaní, čo vydržia krátko a potom to postupne mizne napr. pri umývaní. Určite by som si nedal robiť to tetovanie, kde sa vstrekuje ihlou farbivo pod kožu.
celá ruka je čo ?? predlaktiez zapestie cele ako cele alebo cele ako jednu celu stranu .............teraz záleži či farebné či čierne .atd. najl by bolo keby si dal nejaky obrázok čo zhruba kcešChobotik napísal:chcel by som sa spytat...kolko take tetovanie stoji??? viem ze sa to rozlisuje podla velkosti...tak kolko by stalo tetovanie tak na celu ruku?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja si idem urobit slnecne tetovanie
Keby, ze si tak uzensku vyzleciem, tak sa prestrasim a poslem ju na kozne...vyzera to otrasne.joejoe napísal:ja si idem urobit slnecne tetovanie
by som cchel vidiet ako to potom vyrovnajoejoe napísal:ja si idem urobit slnecne tetovanie
-
guess.whoo
Redeemer
-
mr_margera
Medium Professional
Chcem si dať vytetovať na celý bok, od úrovne bradaviek asi až do pol stehna tetovanie ufóna v plynovej maske pribitého za ruky na drevenom kole.. Veľa ľudí sa ma pýtalo či som normálny, ale sto ľudí, sto chutí.
Problém je v tom, že som ešte nenašiel človeka, ktorý by to dokázal dať na papier, tak ako to chcem. A tiež by sa mi hodilo viac peňazí, pretože čakám za to dosť masnú sumu...
Ak ma to neprejde, do roka by som to tm chcel mať.
Problém je v tom, že som ešte nenašiel človeka, ktorý by to dokázal dať na papier, tak ako to chcem. A tiež by sa mi hodilo viac peňazí, pretože čakám za to dosť masnú sumu...
Ak ma to neprejde, do roka by som to tm chcel mať.
No myslím, že do zimy bude zase celá biela. Veď pokiaľ sa v lete opáliš, tak to opálenie netrvá až do ďalšieho letamulatt napísal:by som cchel vidiet ako to potom vyrovna