Laska - bud zabudnut alebo zomriet.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Uz fakt ze tvrdi ze ta lubi, ale nechce s tebou nic mat naznacuje taku hladinu infantility, ktora by mala zmenit tvoj pohlad na vec.

A nebudte vsetci taky emaci, hned sa zabijat ked nemate co chcete. Vo svojom zivote dostanes maloco chces. Welcome to the real world. :idea:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Si dostal op, mas prvu nestastnu lasku a ides sa posrat? Setci sme tym presli, takych este bude...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

odje* sa :cry:

PsychoS// jasné že irónina :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

stanco napísal:prečo niesom s nou? ono je to divne medzi namy. Ona mi vravela ze ma lubi. Ale ze proste nechce so mnou nič mat. Ja som z nej proste v pči. Zivot pre mna uplne stratil zmysel. doje*** som si koli nej zivot. prestal som so športom ktoremu som sa venoval 10 rokov, začal som pit, trava a proste všetko. Chodit domov po nociach. Rodičia ma maju uplne v pči.
Ja na nu proste potrebujem zabudnut. Inak na tomto svete dlho nepobudnem. Ale neviem ako zabudnut. Zabudnut tym, ze budem s inymi babamy von mi vero nepomohlo vobec.
Chlapec myslim ze si dalsie decko ktoremu to dobre je*e.Ked mam rad nejaku zensku uz aj keby mi to maximalne je*alo tak nezacnem robit kktiny typu ze zacnem fajcit travu cigy a chlastat (nie ze by som to nerobil ale je to o inom).Keby ti ta tvoja laska povedala ze s tebou zacne chodit ked si zacne je*at do zil heroin urobis to?Tym ze robis kktiny doje*** zivot iba sebe.Uvedom sa
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Fabo napísal:Tvoj problem je prave v tom, ze si s nou kazdy den. Liekom na tieto veci je obmedzit kontakt na nulu inak iba udrzujes sucasny stav.

Qwertyho nepocuvaj, aj ked tu nahodou trafil dobre bod 4. Je to taky miestny obecny blazon. Problem to je, samozrejme, zato, ze on tvrdi cim on nepresiel neznamena ze nie je.(PS: mam 18 a nemam holku, Qwerty-xyz, si moj hrdina ja by som to do 21 nevydrzal :cry: )
Urcite sa nesnaz riesit viacej bab naraz, to je cesta do pekla. A milovat sa fakt pise s I, tvrde a velke to potrebujes na *eba*ku nie na lasku.
:lol: ale nooo, becny blazon je trosku scestne pomenovanie. A preco by nemal riesit viacero holiek naraz? Aspon je vacsia sanca ze sa nejaka z nich chyti nie ? A mimochodom ja mam uz tiez problem vydrzat, :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

ach triple ty dokazes pomoct :D urcite si to myslel ironicky. Ved ma chalan cely zivot pred sebou. Cestu si vzdy volime sami, takze aj ty sa rozhodni sam. Bud pojdes zanou a do toho prastis alebo sa nato fakt vyser a na nu zabudni.

DAJ SI PANAKA
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

stanco: to ze si nestastny kvoli tej holke je asi zo strany podvedomia nejaka forma kompenzacie po niecom normalnom. uvedom si ze alkohol drogy a neviazany sex cloveka nenaplnia tak ako usporiadany zivot a jedna priatelka. zamysli sa nad sebou a ak na nic neprides tak smola. myslim, ze mas na vyber ako budes zit svoj zivot.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

BTW aj ja strasne chcem moju najlepsiu kamaratku ktora je zadana uz rok a pol s jednym z najlepsich kamaratov.Co mam urobit?Zabit sa?Alebo zabit jeho?

Chlape skus si kuknut film YES MAN :D
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Dieg0 napísal:BTW aj ja strasne chcem moju najlepsiu kamaratku ktora je zadana uz rok a pol s jednym z najlepsich kamaratov.Co mam urobit?Zabit sa?Alebo zabit jeho?
ked budu spolu, zabi ich a potom seba :D :D
dudo02
King
King

Re: Laska - bud zabudnut alebo zomriet.

Príspevok od používateľa dudo02 »

stanco napísal:Ahojte.
Ludia milujem jednu holku. ano mam len 15 rokov. Ale ja ju vazne milujem. A nieje to "pubertalny zaeb" ako to robia všetci ostatni v mojom veku. Ta holka je pre mna všetkym.
Takych este bude,ver mi :wink:

Najlepsie by si urobil,ak by si za nou isiel a vsetko jej na rovinu vyklopit.Aspon budes vediet na com si...Samozrejme ak mas na to gule...Ak nie tak sa dalej lutuj,zozieraj,vyhovaraj,ze co vsetko si kvoli nej stratil,ze si zacal hulit atd...

Nic v zlom,ale pripadas mi ako uboziacik,ktory namiesto toho aby nieco riesil,bude nad vsetkym plakat a lutovat sa...
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Ďalší čo sa chce zabiť. Mne sa zdá čudné že ta ľúbi ale nechce s tebou nič mať. Podľa mňa to povedala aby sa ťa zbavila.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

zaujmavy sposob na zbavenie zaujmu :roll:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Godlub napísal:Ďalší čo sa chce zabiť. Mne sa zdá čudné že ta ľúbi ale nechce s tebou nič mať. Podľa mňa to povedala aby sa ťa zbavila.
:wink: prdlajz, jasne ze ho nelubi. Povedala mu to aby si ho drzala v zalohe (a pali po niekom inom, keby to nevyslo nas hojkac je cely urevany vecne k dispozicii) alebo aby ho neranila (neviem ci ma nejaka 15 ka nato mozog aby to tak myslela) alebo sa boji si nieco zacat (nie je este pripravena ani na sex ani na vztah... pri prvej prilezitosti s nejakym frajerom sa spije a ten ju sunda niekde v trave) alebo klamala (este som nevidel dievca ktore by neklamalo--zvlastne ze tie krávy nebeské sa snazia furt oklamat mna, nikdy im to nevyjde ale stale sa snazia... )
alebo je schyzofrenicka a jej druha osoba ho nechce ....

moznosti je milion a ja som blazon, takze prosim nebuzerovat.... :lol:
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

no ak nemoze byt stastna s tebou a nechce to tak co sa nad tym trapis??
mna ked nejaka baba nechce tak som proste rad ze je ona stastna (napr. s niekym inym) a vychadzam
s nou dalej v pohode a nemam depky takze si to trosku uprac v hlave,
vrat sa na 'staronove' kolaje zacni opat sportovat a skus nieco dokazat :wink:

a ak sa chces zabit nikto ti v tom nebrani len rozmyslaj aj kus dopredu..
Napísať odpoveď