A nebudte vsetci taky emaci, hned sa zabijat ked nemate co chcete. Vo svojom zivote dostanes maloco chces. Welcome to the real world.
Laska - bud zabudnut alebo zomriet.
Chlapec myslim ze si dalsie decko ktoremu to dobre je*e.Ked mam rad nejaku zensku uz aj keby mi to maximalne je*alo tak nezacnem robit kktiny typu ze zacnem fajcit travu cigy a chlastat (nie ze by som to nerobil ale je to o inom).Keby ti ta tvoja laska povedala ze s tebou zacne chodit ked si zacne je*at do zil heroin urobis to?Tym ze robis kktiny doje*** zivot iba sebe.Uvedom sastanco napísal:prečo niesom s nou? ono je to divne medzi namy. Ona mi vravela ze ma lubi. Ale ze proste nechce so mnou nič mat. Ja som z nej proste v pči. Zivot pre mna uplne stratil zmysel. doje*** som si koli nej zivot. prestal som so športom ktoremu som sa venoval 10 rokov, začal som pit, trava a proste všetko. Chodit domov po nociach. Rodičia ma maju uplne v pči.
Ja na nu proste potrebujem zabudnut. Inak na tomto svete dlho nepobudnem. Ale neviem ako zabudnut. Zabudnut tym, ze budem s inymi babamy von mi vero nepomohlo vobec.
-
qwerty-xyz
Fabo napísal:Tvoj problem je prave v tom, ze si s nou kazdy den. Liekom na tieto veci je obmedzit kontakt na nulu inak iba udrzujes sucasny stav.
Qwertyho nepocuvaj, aj ked tu nahodou trafil dobre bod 4. Je to taky miestny obecny blazon. Problem to je, samozrejme, zato, ze on tvrdi cim on nepresiel neznamena ze nie je.(PS: mam 18 a nemam holku, Qwerty-xyz, si moj hrdina ja by som to do 21 nevydrzal)
Urcite sa nesnaz riesit viacej bab naraz, to je cesta do pekla. A milovat sa fakt pise s I, tvrde a velke to potrebujes na *eba*ku nie na lasku.
stanco: to ze si nestastny kvoli tej holke je asi zo strany podvedomia nejaka forma kompenzacie po niecom normalnom. uvedom si ze alkohol drogy a neviazany sex cloveka nenaplnia tak ako usporiadany zivot a jedna priatelka. zamysli sa nad sebou a ak na nic neprides tak smola. myslim, ze mas na vyber ako budes zit svoj zivot.
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ked budu spolu, zabi ich a potom sebaDieg0 napísal:BTW aj ja strasne chcem moju najlepsiu kamaratku ktora je zadana uz rok a pol s jednym z najlepsich kamaratov.Co mam urobit?Zabit sa?Alebo zabit jeho?
Re: Laska - bud zabudnut alebo zomriet.
Takych este bude,ver mistanco napísal:Ahojte.
Ludia milujem jednu holku. ano mam len 15 rokov. Ale ja ju vazne milujem. A nieje to "pubertalny zaeb" ako to robia všetci ostatni v mojom veku. Ta holka je pre mna všetkym.
Najlepsie by si urobil,ak by si za nou isiel a vsetko jej na rovinu vyklopit.Aspon budes vediet na com si...Samozrejme ak mas na to gule...Ak nie tak sa dalej lutuj,zozieraj,vyhovaraj,ze co vsetko si kvoli nej stratil,ze si zacal hulit atd...
Nic v zlom,ale pripadas mi ako uboziacik,ktory namiesto toho aby nieco riesil,bude nad vsetkym plakat a lutovat sa...
-
qwerty-xyz
Godlub napísal:Ďalší čo sa chce zabiť. Mne sa zdá čudné že ta ľúbi ale nechce s tebou nič mať. Podľa mňa to povedala aby sa ťa zbavila.
alebo je schyzofrenicka a jej druha osoba ho nechce ....
moznosti je milion a ja som blazon, takze prosim nebuzerovat....
no ak nemoze byt stastna s tebou a nechce to tak co sa nad tym trapis??
mna ked nejaka baba nechce tak som proste rad ze je ona stastna (napr. s niekym inym) a vychadzam
s nou dalej v pohode a nemam depky takze si to trosku uprac v hlave,
vrat sa na 'staronove' kolaje zacni opat sportovat a skus nieco dokazat
a ak sa chces zabit nikto ti v tom nebrani len rozmyslaj aj kus dopredu..
mna ked nejaka baba nechce tak som proste rad ze je ona stastna (napr. s niekym inym) a vychadzam
s nou dalej v pohode a nemam depky takze si to trosku uprac v hlave,
vrat sa na 'staronove' kolaje zacni opat sportovat a skus nieco dokazat
a ak sa chces zabit nikto ti v tom nebrani len rozmyslaj aj kus dopredu..