Metallica
-
lekoklatik
VIP
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Veľkosť kapely nespočíva v tom, aby hrali to isté, čo v roku 1983, ale aby sa vždy pokúšali o niečo novšie a progresívnejšie - samozrejme v rámci žánru.
Keby Metallica hrala 25 rokov na úrovni Master of Puppets tak by o nej nikto nevedel už v ´95. (tým nechcem povedať, že to bol zlý album)
Metallica je viac-menej dobrá v každom období. S&M vyšlo menej, St. Anger viac.. hlavne, že skúšajú vždy niečo nové...
Keby Metallica hrala 25 rokov na úrovni Master of Puppets tak by o nej nikto nevedel už v ´95. (tým nechcem povedať, že to bol zlý album)
Metallica je viac-menej dobrá v každom období. S&M vyšlo menej, St. Anger viac.. hlavne, že skúšajú vždy niečo nové...
Návrat ku koreňom možno (hlavne, že to mal byť už St. Anger), ale keď mi budeš tvrdiť, že ich posledné dva albumy sú rovnaké ako Ride the lightning a Master of Puppets... Je to návrat ku koreňom, ale v novom šate.
OMG, nemôžu hrať metal, ktorý je v štýle raných ´80. To by 25 rokov nebavilo ani ich, ani ich fanúšikov... BTW: súhlasím s tou prehnanou minutážou.
OMG, nemôžu hrať metal, ktorý je v štýle raných ´80. To by 25 rokov nebavilo ani ich, ani ich fanúšikov... BTW: súhlasím s tou prehnanou minutážou.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ono pôvodné tracky v začiatkoch neboli práve najkratšie; v mnohých sa zvykla striedať rytmika a zneli, akoby boli dve skladby v jednom.
Pripomeniem len: Lepper Messiah, One, To Live is to Die (krásota, hoci možno nie na prvý posluch), Orion (inštrumentálka, ktorú netreba predstavovať), ...
Priznám sa, že úplne na začiatku počúvania Metallicy a jej prvých albumov mi vadili zo zvlášného dôvodu spomínané dlhé skladby. No teraz s odstupom času na ne nemôžem dopustiť (keby to boli len 4 minútové "frky").
Pripomeniem len: Lepper Messiah, One, To Live is to Die (krásota, hoci možno nie na prvý posluch), Orion (inštrumentálka, ktorú netreba predstavovať), ...
Priznám sa, že úplne na začiatku počúvania Metallicy a jej prvých albumov mi vadili zo zvlášného dôvodu spomínané dlhé skladby. No teraz s odstupom času na ne nemôžem dopustiť (keby to boli len 4 minútové "frky").
Novy albac "DM" hodnotim vcelku pozitivne. Oproti poslednemu je to navrat o malinky krok spat, co teda len vitam. Nech je ako chce, ale aj tak v ich hudbe pocut neake prvky, ktore mi na prvy posluch nesedia. Nevravim, ze je to nepocuvatelne, ale pri starsich albumoch sa mi nestalo, ze by som si na prehravaci pretacal pesnicku dopredu, len aby som sa vyhol neakej pasazi.
A co sa tyka textov, je to krok k spat - k horsiemu. Snad sa na mna nebudete hnevat, ale niekedy to vazne nema hlavu-patu.
A co sa tyka textov, je to krok k spat - k horsiemu. Snad sa na mna nebudete hnevat, ale niekedy to vazne nema hlavu-patu.
-
Sagittarius
Guru
Čo hovoríte na tento videoklip? http://www.youtube.com/user/MetallicaTV?ob=1
-
Steven666
King
V pohode, zombie filmy mam rád.
//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 21:43 )
tak som si pred chvíľou brázdil youtube keď som narazil na koncert ktorý bol teraz v apríli a vystúpil tam Jason Newsteed normálne som nechápal, bolo to pri prijatí Metallicy do siene slávy rocku, tu je pár videí z koncertu:
Metallica - Enter Sandman
Master of Puppets
//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 21:43 )
tak som si pred chvíľou brázdil youtube keď som narazil na koncert ktorý bol teraz v apríli a vystúpil tam Jason Newsteed normálne som nechápal, bolo to pri prijatí Metallicy do siene slávy rocku, tu je pár videí z koncertu:
Metallica - Enter Sandman
Master of Puppets
-
vendo
Guru
Re: Metallica
dieru do sveta spravili uz pekne davno a ta diera tu bude navzdy. Pocul som x metalovych skupin, dokonca som si vypocul aj albumy Anthrax-u a Megadeth-u koli sonisphere festivalu a neviem preco ale ich hudba ma uplne nudi, vobec ma neoslovili ich pesnicky a co sa tyka spevu o tom pomlcim.
Inak najviac sa mi paci Black Album. Btw co maju niektori proti St.Anger??? Ano, je trochu iny ako ich predosle albumy ale su tam pesnicky, ktore su podla mna dokonale. Asi najlepsia z alba je Some kind of monster. St.anger neni tiez zla, tak isto aj Shoot me again a The unnamed feeling.
Nj Jasona je skoda. Celkom je dobre, ked hraju Seek and destroy a Jason spieva namiesto Jamesa. By som povedal, ze v tej pesnicke sa to aj viac hodi.
Inak najviac sa mi paci Black Album. Btw co maju niektori proti St.Anger??? Ano, je trochu iny ako ich predosle albumy ale su tam pesnicky, ktore su podla mna dokonale. Asi najlepsia z alba je Some kind of monster. St.anger neni tiez zla, tak isto aj Shoot me again a The unnamed feeling.
Nj Jasona je skoda. Celkom je dobre, ked hraju Seek and destroy a Jason spieva namiesto Jamesa. By som povedal, ze v tej pesnicke sa to aj viac hodi.
Re: Metallica
inak, neviete ako je to snimi ? planuju zacat nahravat novy album ? nieco som cital ale same neiste spravy..