Metallica

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

počuvam ich a najviac sa mi pači samozrejme klasika nothing else matters ...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Flinstone napísal:počuvam ich a najviac sa mi pači samozrejme klasika nothing else matters ...
Tej mám ja osobne už plné zuby. Dookola všade ju hrajú. Ja som skôr za To live is to die
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Thrash/Death napísal:mňa pri prvom pohľade tiež napadlo že obal, teda ten objekt v ňom vyzerá jak pi*a :D a na moje prekvapenie si to myslia viacerí :lol:
Ze pi*a, mam dost :smt046
To sa na vas podoba, chlapi. Keby to tu necitam, tak ma to ani nenapadne. Ja som tam videla a vidim stale len truhlu.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

kupil som si "zberatelsku ediciu" a nelutujem :smt035
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Veľkosť kapely nespočíva v tom, aby hrali to isté, čo v roku 1983, ale aby sa vždy pokúšali o niečo novšie a progresívnejšie - samozrejme v rámci žánru.

Keby Metallica hrala 25 rokov na úrovni Master of Puppets tak by o nej nikto nevedel už v ´95. (tým nechcem povedať, že to bol zlý album)

Metallica je viac-menej dobrá v každom období. S&M vyšlo menej, St. Anger viac.. hlavne, že skúšajú vždy niečo nové...
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

:) Áno stále niečo nové, hlavne , že tento album je návrat ku koreňom. To je ohromné skúšanie niečoho nového, skúsili to u St.Anger a vyšla mrdka tak zas urobili ohromný návrat, lebo im asi dochádzajú prachy. Každopádne album nie je zlý, napriek tomu, že ich nemusím som bol celkom prijemne prekvapený, čo mi však vadí je natiahnutá minutáž pri ktorej sa snažia upliesť z hovna bič. Keby ten album mal 35 - 40 min tak je omnoho prijemnejšie ho počúvať. A o tom hnoji čo búcha Ulrich ani vravieť nejdem, Každopádne takých 6/ 10 tomu dám ako nefanúšik.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Návrat ku koreňom možno (hlavne, že to mal byť už St. Anger), ale keď mi budeš tvrdiť, že ich posledné dva albumy sú rovnaké ako Ride the lightning a Master of Puppets... Je to návrat ku koreňom, ale v novom šate.

OMG, nemôžu hrať metal, ktorý je v štýle raných ´80. To by 25 rokov nebavilo ani ich, ani ich fanúšikov... BTW: súhlasím s tou prehnanou minutážou.
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Nie posledné dva, len DM je hodne podobný tomu čo hrali na Justice + Black albume, samozrejme zvuk je niekde úplne inde ako vtedy, ale žiadny posun o ktorom by sa dalo hovoriť tam nepočujem.

Ten nový šat, nemajú na svedomý oni , ale vývoj techniky a producent.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

DM je rozhodne lepsi album ako St. Anger, ale no proste klasicka Metallica je klasicka Metallica... A nic na svete sa jej nevyrovna. Niektore songy z DM su super ako napr. Unforgiven III a The Thay That Never Comes...

edit: Suhlasim s Tebou begbeee
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Musím súhlasiť so Slayter-om... Nový album sa im naozaj podaril (nie ako St. Anger, ale je to skôr otázka vkusu). Pripomína mi ovela viac starú metlu než St. Anger... Aj keď niektoré tracky sú na môj vkus trochu dlhšie ako by bolo treba, ale inak pekná muzička :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Ono pôvodné tracky v začiatkoch neboli práve najkratšie; v mnohých sa zvykla striedať rytmika a zneli, akoby boli dve skladby v jednom.
Pripomeniem len: Lepper Messiah, One, To Live is to Die (krásota, hoci možno nie na prvý posluch), Orion (inštrumentálka, ktorú netreba predstavovať), ...

Priznám sa, že úplne na začiatku počúvania Metallicy a jej prvých albumov mi vadili zo zvlášného dôvodu spomínané dlhé skladby. No teraz s odstupom času na ne nemôžem dopustiť (keby to boli len 4 minútové "frky").
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Novy albac "DM" hodnotim vcelku pozitivne. Oproti poslednemu je to navrat o malinky krok spat, co teda len vitam. Nech je ako chce, ale aj tak v ich hudbe pocut neake prvky, ktore mi na prvy posluch nesedia. Nevravim, ze je to nepocuvatelne, ale pri starsich albumoch sa mi nestalo, ze by som si na prehravaci pretacal pesnicku dopredu, len aby som sa vyhol neakej pasazi.
A co sa tyka textov, je to krok k spat - k horsiemu. Snad sa na mna nebudete hnevat, ale niekedy to vazne nema hlavu-patu.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Čo hovoríte na tento videoklip? http://www.youtube.com/user/MetallicaTV?ob=1
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

V pohode, zombie filmy mam rád. :)

//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 21:43 )
tak som si pred chvíľou brázdil youtube keď som narazil na koncert ktorý bol teraz v apríli a vystúpil tam Jason Newsteed normálne som nechápal, bolo to pri prijatí Metallicy do siene slávy rocku, tu je pár videí z koncertu:
Metallica - Enter Sandman

Master of Puppets
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Hmm, nie veľmi vydareny ten master of puppets :)
Hetfield s hlasom riadne mimo, už je asi z najlepšich rokov daleko preč :)
A Hammet ten koniec sola dosť rytmicky netrafil, čo teda som unho videl prvy krat :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

myslim, ze to bolo nahodou vyborne zahrate :) pravda ze Jamesov hlas uz nieje co byval ale zase az taka katastrofa to nebola
skoda ze Jason uz s nimi nieje :(
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

bolo také pekné pripomenutie starých dobrých časov, a keď Jason zakričal MASTER povedal som to je ten pravý majster.
Hlubj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hlubj »

No čo už su stary , dieru do sveta už neurobia.
Pikolik
Star
Star

Re: Metallica

Príspevok od používateľa Pikolik »

dieru do sveta spravili uz pekne davno a ta diera tu bude navzdy. Pocul som x metalovych skupin, dokonca som si vypocul aj albumy Anthrax-u a Megadeth-u koli sonisphere festivalu a neviem preco ale ich hudba ma uplne nudi, vobec ma neoslovili ich pesnicky a co sa tyka spevu o tom pomlcim.
Inak najviac sa mi paci Black Album. Btw co maju niektori proti St.Anger??? Ano, je trochu iny ako ich predosle albumy ale su tam pesnicky, ktore su podla mna dokonale. Asi najlepsia z alba je Some kind of monster. St.anger neni tiez zla, tak isto aj Shoot me again a The unnamed feeling.
Nj Jasona je skoda. Celkom je dobre, ked hraju Seek and destroy a Jason spieva namiesto Jamesa. By som povedal, ze v tej pesnicke sa to aj viac hodi.
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Re: Metallica

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

inak, neviete ako je to snimi ? planuju zacat nahravat novy album ? nieco som cital ale same neiste spravy.. :)
Napísať odpoveď