Dá sa použiť nejaký filter na doostrenie (s tým sa ale treba trochu pohrať, lebo keď sa to preženie, vznikne tam halo, prípadne sa príliš zvýrazní šum).Lub0$ napísal:Ok, prepac ze pisem az teraz, nejak som na to zabudol...tak dakujem ti pekne.Inac neda sa to nejak po otacani doostrit ?
Úprava/Zmena Vaších Avatarov (Všetky príspevky SEM!)
Tuto je niekoľko snímkov Begbieho z Trainspottingu. Prosím o pár návrhov avataru z týchto fotiek.
Mohol by tam byť pridaný decentný nápis begbeee.
Dakujem veľmi pekne.
Mohol by tam byť pridaný decentný nápis begbeee.
Dakujem veľmi pekne.
- Prílohy
-
- Downloads.rar
- begbeee
- (233.11 KiB) 56 stiahnutí
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim upravil by mi pls niekto terajsi avatar?
Zmenit font na ten co je v prilohe
Mozno trosku zo svetlit
A ked ma niekto napad ako ho vylepsit smelo do toho!
A samozrejme upravit do terajsich rozmerov na fore.
Dakujem
Zmenit font na ten co je v prilohe
Mozno trosku zo svetlit
A ked ma niekto napad ako ho vylepsit smelo do toho!
A samozrejme upravit do terajsich rozmerov na fore.
Dakujem
- Prílohy
-
- hand_of_sean.zip
- Font
- (18.98 KiB) 49 stiahnutí
chalani, vedel by mi niekto z tohto obrazka spravit Avatar, ktory by som si sem mohol dat? (106x106 - 8kB) a pridat k nemu moj nick meffisto v nejakom fonte, co by bol podobny ako v prilozenom obrazku? farba fontu moze byt aka chcete (aka sa asi najlepsie hodi: cierna, cervena alebo biela)
v obrazku mi ide hlavne o tu hlavu, takze ak sa da tak hlavne vyrez tej hlavy + text.
dakujem
v obrazku mi ide hlavne o tu hlavu, takze ak sa da tak hlavne vyrez tej hlavy + text.
dakujem
- Prílohy
-
- font.gif
- (4.7 KiB) 153 stiahnutí
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No keby som mal taky font tak to spravim ale hladam a nevidim ziadny podobny... Jeden som mal ale niekde zmizol... Ak by mal dakto link na podobny font abo ty ak mas tak pls sem ho dajte abo do SS...meffisto napísal:chalani, vedel by mi niekto z tohto obrazka spravit Avatar, ktory by som si sem mohol dat? (106x106 - 8kB) a pridat k nemu moj nick meffisto v nejakom fonte, co by bol podobny ako v prilozenom obrazku? farba fontu moze byt aka chcete (aka sa asi najlepsie hodi: cierna, cervena alebo biela)
dakujem
moze byt kludne aj iny ...napr. diablo font (prilozil som ho) Vdakanestik napísal:No keby som mal taky font tak to spravim ale hladam a nevidim ziadny podobny... Jeden som mal ale niekde zmizol... Ak by mal dakto link na podobny font abo ty ak mas tak pls sem ho dajte abo do SS...
ale moc sa k tomu obrazku nehodi. to prve by sa hodilo omnoho viac
//edit: nasiel som nieco, co by tam mohlo sediet (defeqto font - meffisto2)
- Prílohy
-
- diablo.zip
- (24.87 KiB) 33 stiahnutí
-
- meffisto.jpg (2.66 KiB) 846 zobrazení
-
- defeqto.zip
- (10.4 KiB) 46 stiahnutí