CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Emo_O?
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Emo_O? »

Viem ze moje slovo tu nezavazi lebo viem co si o mne myslite ale ak sa smiem vyjadrit tak podla mna JOKI ma WH,nie kvôli pozeraniu sa do stien ale aby daval take hedy by musel mat nenormalny sluch a aj luck...
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

no tak teraz som pozrel a som z toho uplne mimo ako neverim ze joki mohol mat wh teraz som pozrel demo nevidim na nom nic co by to dokozavalo pocuval som to so sluchadlami a dost je pocut kroky a on chodil vzdy na to iste miesto do domu a daval si pozor. neexistuje ze pouzival wh ja tomu neverim pretoze ja v tom deme nevidim nic dokazujuce. Drago a nemusi patrit medzi tych najlepsich ,ale hra tam uz dost dlhu dobu tak ako ja tak si myslim ze urcite ze uz ma aky ten skill ako ja "toto je moj nazor" a pripajam sa k blazerovi, podla mna je joki cisty.Dufam ze to demo si pozries este raz a zmenis svoje admin. rozhodnutia preto ze si myslim, ze si admin na urovni a takyto ban? nepravom si myslim. dido
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

Blazer a co ten priamy kill cez to okienko? Ked nieje rozstrelene tak nevidno skoro nic, a on namieril nan tak ze ho prestrelil a priamo strielal uz do protihraca
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

2 naboje idu uplne inde do mreze, nemusi nikoho videt, potom sa zacne vysuvat a mieri na chodbicku v kine, odkial logicky prichadzaju vsetci, az potom zacne strielat i ked reflex tam je statocny :) Nieje to ani dokaz ze nema, ale ani ze ma, ako hovoris. Vobec to nieje na jednu davku cez mrezu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dido, fuky, Joki - vsetko rovnaka IP, permanent ban plati. Majte sa :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

A co tie sloty? Len cira zvedavost moja.
dido
Light Expert
Light Expert

hojko este si zabudol hraca tony a kopu inych ktory maju taku ip ako ja a neviem preco sa smejes co je na tom smiesne? a Drago ak ty mas nieco proti nam,uz som ti toraz vravel a myslim si to tak to povec.Preco nesledujes hraca kolko? agm......tak isto hraju ako joki tak neviem no
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Dido doteraz si mal cas natocit kolko a aj kingstreeta. Dlabal si nato. Teraz to uz nechaj tak.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Takto dido. Ja proti vam nemam nic. Len je zopar veci, ktore mi vadia. Napr. Jednou z nich je neustale obvinovanie hraca kolko? a najnovsie aj kingstreeta. Narovinu - ani ja Kingstreeta nemusim, kvoli jeho arogantnemu spravaniu, ale na 100% viem, ze kolko a ani king cheaty nepouzivaju. Dalej mate, ako Pepo spominal, 19 banov za swearing, to je trosku moc nemyslis? Ste nepoucitelni + to, ze uz jeden BAN za WH mate a dostali ste este jednu sancu, vamna doveryhodnosti neprida

Mastros: Neviem preco je tam iba 19 slotov, tiez by som naspat prijal tych 22
dido
Light Expert
Light Expert

Takze nemas nic hej proti nam ok.Dobre ak kolko? a kingstreet cheaty nepouzivaju ako myslis no,teraz uz to je jedno.No a tych banov bolo dost uznavam ale to by som ta to az tak nepozeral lebo vzdy som si vytrpel za swearing svoje,ked som dostal ban.To co bolo nechaj tak teraz chcem vediet co s tym banom co ma joki,myslite vazne ze uz na tomto serveri nebudem hrat?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nadavanie, wallhack, nevidim dovod preco by ste tu mali hrat. Nech vam ban len pekne ostane.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Neviem preco si ludia myslia ze ked maju zdielanu IP tak furt dostanu unban lebo napise jeho kamarat ze chce hrat a zas naopak...
Hojko sa k banu vyjadril a tym to je uzavrete...neviem este kto viac kompetentny sa musi na vas ban vyjadrit aby ste to uz pochopili...
dido
Light Expert
Light Expert

dobre ze sa vyjadril ale zaco ban za wh ? ake wh ????!
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ja chcem vedet len jednu vec : Drago ako si si taký 100% istý že koľko? nemá wh?(alebo ab alebo nejaky cheat)? Videl si ho hrať? Alebo maš video z kamery ako hra? Alebo niečo iné. Prezraď prosím, ja by som to rád vedel.(takisto aj ine pripady ako doom atd)
Netvrdím že maju cheaty, len chcem vedet ako je možné že si na 100% taký istý.
Dik
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

BAN je udelený logicky...sice je to nefér možno aj voči ostatným dvom hráčom ktorý majú rovnakú IP...ale bohužial... :roll: Kolko? nemá cheaty, jeho sa zastanem aj ja, a kingstreet...každý má svoje dni, myslím že on je chalan ktorý sa tomu dosť často venuje...čiže tie reflexy, obratnosť a jedno s druhým je dostatočne udržiavané... :)
(btw. pokial zabijem kolka? JA tak to nemôže mať cheaty :oops: )
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Totizto hravam s kolkom?, dOoMom uz dost dlho. Ci uz sme na VT, alebo hrame mix. Za tu dobu ma stihli presvedcit ze cheaty nemaju. Pochopte uz, ze to nie je ako na zaciatku hojko servera, ze tam ownili len Blazer a pomE'. Tento server uz si naslo dost kvalitnych hracov, ktori to vedia hrat a venuju sa tomu. Vravim vam po 1111 krat. Ak sa vam niekto nepaci, ako trebars kolko, tak preco dofaka nenatocite to demo ?
dido
Light Expert
Light Expert

Pocuj a to kazdy sere na to co pisal joki a ziadal o unban nikto nic kazdy ma v p... nikto si nepozrie to demo nic to co je more ? za system
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

TY tu ocom tocis dido?....sa zobud sa ktomu vyjadrili vsetci si to nalistuj a precitaj skor ako napise takuto hovadinu...
dido
Light Expert
Light Expert

co ocom tocim ty magor kto sa ktomu vyjadril nikto pomaly leko nic pepo nic Blazer pisal ze nevydi nic dokazujuce na tom deme tak co kto pise hovadiny ty tu slintas hovadiny
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

Už len za to neustále arogantné správanie by nemal dostať unban. Stále na serveri buzeruje ostatných ako by bol najväčší skiller
Zamknuté