Ok mna zeujima preco nikto nic nerozobera ako vzdy u ostatnych vzdy kazdy admin napisal o deme a povedal svoj nazor aj u teba to tak bolo stormo kazdy si ho pozeral
ok ked chces moje vyjadrenie pocut tak tu ho mas....
pre mna malo materialnu na posudenie (mne to vzdy dlho trva)...
kriticke momenty...ked vedel kedy ma zdvihnut cross na taku vysku, aby dal hlavu....ked mu tam dvaja walkovali a on si zastal a pozabijal ich...a posledne, ked vedel kde pozret...teda pri tej poslednej to bolo kriticke, pretoze vedel, ze tam minimalne 1 je (nathaniel zabil nejakeho CT tam) ale ja by som ocakaval ze este len pride a nie ze tam uz kempi...a potom dorazenie toho druheho....
ale za UNban moc nie som...pretoze uz predtym sa mi joki nepozdaval (som bol lenivy napisat record) a taktiez ten swearing...uz ma to nebavi....a ked si spomenieme ako aj dido (ked dostal ban) pisal ze on nikdy v zivote nepouzil wh....a mal ho...tak doverihodnost zasa klesa....
Kvoli transparentnosti alebo skor nenapadnutelnosti adminov by som im odporucil - vajco ide ucit sliepku - aby natacali dema, kym niekomu daju BAN.
Len pre pripad, ze by sem ktosi zaBANovany prisiel a otvaral si chrap, ze to bolo nepravom. Potom sa tu vyhneme 3 stranam spamu.
Po reinstalacii sa mi zmazali cheaty, ktore som zvykol pouzivat vyhradne pri overovani svojej domnienky, ze mame na serveri cheatera. Nie som si teda na 100% isty, ci mal hrac mutata WH, no umocnuje ma v tom aj podozrievavost e.maxa, ktory tiez tocil celovecerak pre Markizu. Snad sem aj on hodi svoje demo - mozno - s kvalitnejsimi zabermi. Posudte sami.
Mne sa to zdá dosť divné, mám z toho zmiešané pocity...Raz vie kde je protihráč, ale zase niekedy mieril na opačnú stranu krabice ako bol protihráč. Ale pálky im dával riadne
No podla mna nema vobec nic. Ze da na indii dve hlavy cez krabicu je uplne normalne, takisto, ked nevie niekoho trafit a zatial zabije niekoho ineho, stale vie, ze ten hrac ktoreho nevedel trafit, je stale tam a da ho. Neviem ci tomu rozumiete
mutata uz hra na serveri dlhsiu dobu a je to dobry hrac, takze sa ho musim zastat.
Tazko sa spoliehat na zistenie WH na mapkach ako india alebo aim_map kde mas 10 krabic a uz aj ja viem naspamat spawn pointy. Ja som tiez raz dostal ban na aim_map lenze sa to potom vsetko vysvetlilo nastastie ...jednoducho to su take mapky kde nepotrebujes WH aby si si domyslel kde kto je ked trochu rozmyslas a poznas mapu...