Mam otazku stiahnem z lamiek nejaku DVD kompilaciu kde by malo byt menu titulky rozne dabingy a tak ale po rozbaleni su tieto subory vsetky po kope.. cez co alebo jak je najlepsie napalit to na DVD aby vsetko fungovalo tak jak ma .. Lebo skusal som nero ale dopadlo to tak ze menu vobec neslo isiel iba anglicky jazyk a na film som sa dostal preskocenim . neviete poradit ??
Najlepsie je napalit film cez Nero. Vyberies DVD film, do priecinka VIDEO_TS vlozis to, co si stiahol (cize subory z priecinka VIDEO_TS) a das napalit...
ja mám podobný problém. Napálim dvd film cez nero ako dvd video na RW. To RW som pred tým dal úplne vymazať. Po napálení mi dvd v PC normálne spustí, ale v dvd prehrávači napíše disc error. Neviete, v čom je problém?
skus to este raz zmazat, napal to cez CloneDVD (na filmy to naj) a vyskusaj znova, no tie menej kvalitne DVDprehravace maju problemy s citanim RWciek, takze problem moze byt aj tam..
keď som mal na tom RW mp3ky tak mi to bez problémov prehralo. Idem skúsiť ten clonedvd
// super, clone dvd mi nejde ani po preinštalovaní. Síce pri inštalácii som zakázal nainštalovať ovládač, lebo Viste sa to dajak nepáčilo a ja som riskovať nechel. Mám s tým zlé skúsenosti. tu. Či je to v poriadku?