Ako spravne napalit na DVD film

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Ako spravne napalit na DVD film

Príspevok od používateľa smutko8882 »

Mam otazku stiahnem z lamiek nejaku DVD kompilaciu kde by malo byt menu titulky rozne dabingy a tak ale po rozbaleni su tieto subory vsetky po kope.. cez co alebo jak je najlepsie napalit to na DVD aby vsetko fungovalo tak jak ma .. Lebo skusal som nero ale dopadlo to tak ze menu vobec neslo isiel iba anglicky jazyk a na film som sa dostal preskocenim . neviete poradit ?? :oops:
job13bb
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa job13bb »

ako to po rozbaleni presne vyzera?... mali by tam byt 2 foldre Video_TS a Audio_TS .... mas ich tam? :?
rEnEeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rEnEeK »

Najlepsie je napalit film cez Nero. Vyberies DVD film, do priecinka VIDEO_TS vlozis to, co si stiahol (cize subory z priecinka VIDEO_TS) a das napalit... :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ja mám podobný problém. Napálim dvd film cez nero ako dvd video na RW. To RW som pred tým dal úplne vymazať. Po napálení mi dvd v PC normálne spustí, ale v dvd prehrávači napíše disc error. Neviete, v čom je problém?
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

skus to este raz zmazat, napal to cez CloneDVD (na filmy to naj) a vyskusaj znova, no tie menej kvalitne DVDprehravace maju problemy s citanim RWciek, takze problem moze byt aj tam..
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

keď som mal na tom RW mp3ky tak mi to bez problémov prehralo. Idem skúsiť ten clonedvd

// super, clone dvd mi nejde ani po preinštalovaní. Síce pri inštalácii som zakázal nainštalovať ovládač, lebo Viste sa to dajak nepáčilo a ja som riskovať nechel. Mám s tým zlé skúsenosti. tu. Či je to v poriadku?

brm: názov som mal RW
Prílohy
hmmm.jpg
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A tiež niektoré DVD prehrávače nedokážu prehrať DVD, ak názov disku je malými písmenami..

:)
DJvirus
Novice
Novice

Skus toto

Príspevok od používateľa DJvirus »

Easy DVD creator :-D ja si s tym napalujem stale ale ked chceš dačo zložitejšie tak skus ten film prekonvertovat a daj to do nera :smt024
Napísať odpoveď