Opravnenie dopravnych policajtov pouzit zbran
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Opravneny, nie povinny.Bushido napísal:Ak vodič po opakovanej výzve nezastaví, policajt je oprávnený strieľať.
Cize je to na jeho uvazeni a v Tebou popisovanej situacii si tiez myslim, ze by skor zavolal posily a riesil by to nejako inak
-
Shark NX
Addict
Bushido to je jasne ... Ked to rozrazi alebo to otoci do protismeru uz to v pohode nebude.
Inak co v pripade ze by ta nahanala napr. modra Policajna Fabia?? ... Ta nema majaky len dvaja uniformovany pani sedia vnutri s bradavicou.
Budu ta nahanat a mavat lizatkom?? Lebo si to neviem realne predstavit ...
Inak co v pripade ze by ta nahanala napr. modra Policajna Fabia?? ... Ta nema majaky len dvaja uniformovany pani sedia vnutri s bradavicou.
Aj keby mali všetci policajti chodiť výlučne na trojkolkách.. pokiaľ odmietaš na ich znamenie zastaviť (či už ideš 10km/h alebo 300km/h), mali by policajti po určitých výzvach a za istých okolností mať právo použiť zbraň. Veď prečo by sa mal niekto vyhýbať policajným kontrolám, ak má všetko v poriadku?
Inak takýchto ghostrajderákov z prvého príspevku by som najradšej vešal za gule na stromy popri cestách..
Inak takýchto ghostrajderákov z prvého príspevku by som najradšej vešal za gule na stromy popri cestách..
-
Bushido
Medium Professional
ak máš na myšli mestskú, tak myslím že majú právo ťa naháňať a zastaviť aj s použitím zbrane, ale vsetky veci po zastavení musí riešiť štátna polícia.Shark NX napísal:Bushido to je jasne ... Ked to rozrazi alebo to otoci do protismeru uz to v pohode nebude.
-
qwerty-xyz
mystique napísal:Ahojte mam dotaz
Videl som toto video (odporucam pozret postupne party 1,2 a 3) je to pomerne stare... A teraz k teme, s kolegami riesime ci je dopravny policajt na slovensku opravneny pouzit zbran na neoznacene cierne auto ktore mu odmietlo zastat na majaky, pripadne ktore nemoze dobehnut ??? aky je vlastne postup ?
pls bez spamu, venujte sa teme
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 17:20 )
ale tak strielanie nepomoze ved ked je niekto pred nim a ma okna hore a pocuva muzic, mozno ze si tych reflexakov popri ceste ani nevsimol tak nema sancu pocut ani zaregistrovat vystrel. Ked mu trafi zadne svetlo tak sofer vpredu to isto pocut nebude. To je somarina strelat, a ja by som bol rad vedel ked by nasa extra super bombova policajha hladka nahanala skutocnych mafianov ktroym by nerobilo problem rozbit zadne sklo a postavit minimi a zacat strielat.Bushido napísal:Ak vodič po opakovanej výzve nezastaví, policajt je oprávnený strieľať.
Vodič, ktorý si nevšimne policajtov v reflexných vestách pri krajnici snažiacich sa ho zastaviť buď kvôli nejakému priestupku alebo len tak preventívne, nemá čo robiť na ceste. Nebodaj ak si ani nevšimne, že za ním ide policajné auto s majákmi a blikačkou "STOP". Taký šofér je buď slepý, retardovaný, spitý pod obraz boží alebo totálne sfetovaný..qwerty-xyz napísal:ale tak strielanie nepomoze ved ked je niekto pred nim a ma okna hore a pocuva muzic, mozno ze si tych reflexakov popri ceste ani nevsimol tak nema sancu pocut ani zaregistrovat vystrel. Ked mu trafi zadne svetlo tak sofer vpredu to isto pocut nebude.
Sám uvidíš, až si sadneš za volant a urobíš pár kilometrov..
Ak by si bol aktívny šofér, mal by si odo mňa isté K-..
-
qwerty-xyz
brm napísal:Vodič, ktorý si nevšimne policajtov v reflexných vestách pri krajnici snažiacich sa ho zastaviť buď kvôli nejakému priestupku alebo len tak preventívne, nemá čo robiť na ceste. Nebodaj ak si ani nevšimne, že za ním ide policajné auto s majákmi a blikačkou "STOP". Taký šofér je buď slepý, retardovaný, spitý pod obraz boží alebo totálne sfetovaný..
Sám uvidíš, až si sadneš za volant a urobíš pár kilometrov..
Ak by si bol aktívny šofér, mal by si odo mňa isté K-..
Výstrel do auta by si nepočul:
1) ak by si bol totálne hluchý,
2) ak by si bol v stave, ktorý som popísal vyššie,
3) a možno, ak by si mal muziku priamo v ušiach na plné pecky (avšak to som neskúšal, keďže nie som totálny magor)..
..každopádne to Ťa však neospravedlňuje v tom, že si sa absolútne nepozrel do spätného zrkadla, čiže nemáš prehľad, čo sa deje za Tebou. Policajti totiž určite nevystrelia len tak, najskôr dajú o sebe vedieť.. blikajúcimi majákmi, blikačkou stop, sirénou, a ak nejdeš 300km/h, určite Ťa aj predbehnú. Až ak by si toto všetko ignoroval, až potom by vytiahli zbraň.
3) a možno, ak by si mal muziku priamo v ušiach na plné pecky (avšak to som neskúšal, keďže nie som totálny magor)..
..každopádne to Ťa však neospravedlňuje v tom, že si sa absolútne nepozrel do spätného zrkadla, čiže nemáš prehľad, čo sa deje za Tebou. Policajti totiž určite nevystrelia len tak, najskôr dajú o sebe vedieť.. blikajúcimi majákmi, blikačkou stop, sirénou, a ak nejdeš 300km/h, určite Ťa aj predbehnú. Až ak by si toto všetko ignoroval, až potom by vytiahli zbraň.
-
qwerty-xyz
no neviem, hudba sa da s dobrou supravou v aute vykrutit fakt do extremov vystrel by si pocut fakt nemusel, to s tou svetelnou signalizaciou mas pravdu. A so sluchatkami, tak ja som s prehravacom creative muvo slim a sluchatkami creative EP-630 nepocul na diskoteke no kolibe na Domasi nic, iba to co som mal v sluchatkach, pri hlasitosti 40, s equalizerom na maxime. Takze si dovolim povedat ze strelbu by clovek v aute ktore je samo o sebe odlucnene a sluchatkami istoze nepocul. alebo s dobrou repro sustavou ...brm napísal:Výstrel do auta by si nepočul:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak ako vravi fabo ... co keby za tebou isla zachranka ? taki kkti co pocuvaju v aute hudbu na plne gule a nepozeraju do spatakov potom obmedzuju zachranku ... ta musi potom zo 140 km rychlosti zabrzdit na tvojich 90-100, lebo v protismere ide auto ... to asi lekarovi starajucemu sa o napr. aj tvojho pribuzneho moc nepomoze a moze spravit vaznu chybu ... pritom keby si ju videl a pocul, tak sa uhnes na krajnicu a moze prefrcat nezmenenou rychlostou pomedzi vas
...
-
qwerty-xyz
nordkapp_pb napísal:tak ako vravi fabo ... co keby za tebou isla zachranka ? taki kkti co pocuvaju v aute hudbu na plne gule a nepozeraju do spatakov potom obmedzuju zachranku ... ta musi potom zo 140 km rychlosti zabrzdit na tvojich 90-100, lebo v protismere ide auto ... to asi lekarovi starajucemu sa o napr. aj tvojho pribuzneho moc nepomoze a moze spravit vaznu chybu ... pritom keby si ju videl a pocul, tak sa uhnes na krajnicu a moze prefrcat nezmenenou rychlostou pomedzi vas![]()
...
V tom prípade Tvoje príspevky v tejto téme sú bezpredmetné (iba ak ich písal za Teba niekto iný)qwerty-xyz napísal:A neboj ja zvladnute skusky na vodicak mam uspesne, viem co mozem a co nie.