Opravnenie dopravnych policajtov pouzit zbran

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ok i'm out of it ...
Pride mi viac nebezpecne strielat autu predo mnou v asi 200km/h po Gumach ... Nechcem vediet co by sa udialo za Rošámbo ...
Radsej zavolam vysielackou posily alebo necham spravit Roadblock ...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Bushido napísal:Ak vodič po opakovanej výzve nezastaví, policajt je oprávnený strieľať.
Opravneny, nie povinny.

Cize je to na jeho uvazeni a v Tebou popisovanej situacii si tiez myslim, ze by skor zavolal posily a riesil by to nejako inak :) . Avsak su aj situacie ine, nez ta ktoru si popisal, kde by bola strelba do pneumatik efektivnejsia a preto je policajt opravneny to spravit.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

"road block" môže byť druhá výzva ak tento blok nebere na vedomie mozu po ňom strieľať. Ak odmieta zastaviť mari vykon policajta. Kazdy je povinný strpieť vykon oprávnení policajta.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Bushido to je jasne ... Ked to rozrazi alebo to otoci do protismeru uz to v pohode nebude.

Inak co v pripade ze by ta nahanala napr. modra Policajna Fabia?? ... Ta nema majaky len dvaja uniformovany pani sedia vnutri s bradavicou.
Budu ta nahanat a mavat lizatkom?? Lebo si to neviem realne predstavit ...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj keby mali všetci policajti chodiť výlučne na trojkolkách.. pokiaľ odmietaš na ich znamenie zastaviť (či už ideš 10km/h alebo 300km/h), mali by policajti po určitých výzvach a za istých okolností mať právo použiť zbraň. Veď prečo by sa mal niekto vyhýbať policajným kontrolám, ak má všetko v poriadku?

Inak takýchto ghostrajderákov z prvého príspevku by som najradšej vešal za gule na stromy popri cestách..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Shark NX napísal:Bushido to je jasne ... Ked to rozrazi alebo to otoci do protismeru uz to v pohode nebude.

Inak co v pripade ze by ta nahanala napr. modra Policajna Fabia?? ... Ta nema majaky len dvaja uniformovany pani sedia vnutri s bradavicou.
Budu ta nahanat a mavat lizatkom?? Lebo si to neviem realne predstavit ...
ak máš na myšli mestskú, tak myslím že majú právo ťa naháňať a zastaviť aj s použitím zbrane, ale vsetky veci po zastavení musí riešiť štátna polícia.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Chcel by som vidiet, ako pokracuje v jeho agresivnej jazde v zakrutach s 2 slusdefektmi.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mystique napísal:Ahojte mam dotaz

Videl som toto video (odporucam pozret postupne party 1,2 a 3) je to pomerne stare... A teraz k teme, s kolegami riesime ci je dopravny policajt na slovensku opravneny pouzit zbran na neoznacene cierne auto ktore mu odmietlo zastat na majaky, pripadne ktore nemoze dobehnut ??? aky je vlastne postup ?

pls bez spamu, venujte sa teme
:roll: dopravak co striela na auto? heh Tak to je preto lebo sa za rok nevysantil na strelnici ako jeho kolegovia z PPU-cka a spolu s druhym pri stopovani pozeraju policajnu akademiu v 3GP formate na nejakom mobile, a ked vidia sancu ze nejake auto neoznacene im nezastavi aby mohli pri preberani dokladov bavit sefov ze maju uniformu a dotycny je z nich posrany, tak upaluju za nim a aby to bolo zaujimavejsie snazia sa po nom aj strielat sak preco nie aby to bolo zaujimave , lebo s tymi ich tazkymi pistolami ktore su "presne" asi ako skolkar pri strelbe M60-tkou na terc vzdialeny 800 metrov. Potom to aj tak vyzera. Opravneni su pouzit pistol ale neodpouca sa to lebo to je absolutne na rit, oni ho maju zblokovat, zastavit a nezranit. Nie mu strielat do gum-moze sa debilne smyknut a je v riti aj prenasledovane auto aj policia, ako v kazdom americkom filme po strelacke na ceste pride hromadna zrazka.

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 17:20 )
Bushido napísal:Ak vodič po opakovanej výzve nezastaví, policajt je oprávnený strieľať.
ale tak strielanie nepomoze ved ked je niekto pred nim a ma okna hore a pocuva muzic, mozno ze si tych reflexakov popri ceste ani nevsimol tak nema sancu pocut ani zaregistrovat vystrel. Ked mu trafi zadne svetlo tak sofer vpredu to isto pocut nebude. To je somarina strelat, a ja by som bol rad vedel ked by nasa extra super bombova policajha hladka nahanala skutocnych mafianov ktroym by nerobilo problem rozbit zadne sklo a postavit minimi a zacat strielat. :lol: :lol: :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

To mame stastie, ze budu policajti ako qwerty, ktori si budu zakon vykladat podla seba a podla toho, ako poznaju rajon :smt071! Ou jej! Ale nezabudni si predtym ako pojdes domov oprasit nohavice, nech Ta tatko nezmlati.
brm
Darca
Darca

qwerty-xyz napísal:ale tak strielanie nepomoze ved ked je niekto pred nim a ma okna hore a pocuva muzic, mozno ze si tych reflexakov popri ceste ani nevsimol tak nema sancu pocut ani zaregistrovat vystrel. Ked mu trafi zadne svetlo tak sofer vpredu to isto pocut nebude.
Vodič, ktorý si nevšimne policajtov v reflexných vestách pri krajnici snažiacich sa ho zastaviť buď kvôli nejakému priestupku alebo len tak preventívne, nemá čo robiť na ceste. Nebodaj ak si ani nevšimne, že za ním ide policajné auto s majákmi a blikačkou "STOP". Taký šofér je buď slepý, retardovaný, spitý pod obraz boží alebo totálne sfetovaný..

Sám uvidíš, až si sadneš za volant a urobíš pár kilometrov..

Ak by si bol aktívny šofér, mal by si odo mňa isté K-..
qwerty-xyz

brm napísal:Vodič, ktorý si nevšimne policajtov v reflexných vestách pri krajnici snažiacich sa ho zastaviť buď kvôli nejakému priestupku alebo len tak preventívne, nemá čo robiť na ceste. Nebodaj ak si ani nevšimne, že za ním ide policajné auto s majákmi a blikačkou "STOP". Taký šofér je buď slepý, retardovaný, spitý pod obraz boží alebo totálne sfetovaný..

Sám uvidíš, až si sadneš za volant a urobíš pár kilometrov..

Ak by si bol aktívny šofér, mal by si odo mňa isté K-..
:wink: nie som aktivny sofer, ked tak na bicykli, ja sa na aute bojim. Teda nieze sa bojim ale blbo sa citim za volantom. Ked budem mat vlastne auto tak to bude asi ine, nebudem sa tak bat a okrem toho mam za sebou jeden nebarz prijemny zazitok na aute takze radsej do nho nesadam. (taky zazitok ze keby som spanikaril tak som mrtvy-a vystresoval som sa az potom co sa to stalo) Aj tak si myslim zeby si nevsimol keby mu niekto strelil do auta. A okrem toho dopravni policajti su tiez svacnuti jednym smerom, ked chodia kotrolovat stojace auta kade tade. A svietia dnu baterkou ja viem ze to maju v popise prace ale tak ked vidim ze to je susedov syn s frajerkou tak ho snad nebudem rusit svietit na nho a tvarit sa pritom ako kkt ze neviem ze to je on ....
brm
Darca
Darca

Výstrel do auta by si nepočul:
1) ak by si bol totálne hluchý,
2) ak by si bol v stave, ktorý som popísal vyššie,
3) a možno, ak by si mal muziku priamo v ušiach na plné pecky (avšak to som neskúšal, keďže nie som totálny magor)..

..každopádne to Ťa však neospravedlňuje v tom, že si sa absolútne nepozrel do spätného zrkadla, čiže nemáš prehľad, čo sa deje za Tebou. Policajti totiž určite nevystrelia len tak, najskôr dajú o sebe vedieť.. blikajúcimi majákmi, blikačkou stop, sirénou, a ak nejdeš 300km/h, určite Ťa aj predbehnú. Až ak by si toto všetko ignoroval, až potom by vytiahli zbraň.
qwerty-xyz

brm napísal:Výstrel do auta by si nepočul:
1) ak by si bol totálne hluchý,
2) ak by si bol v stave, ktorý som popísal vyššie,
3) a možno, ak by si mal muziku priamo v ušiach na plné pecky (avšak to som neskúšal, keďže nie som totálny magor)..

..každopádne to Ťa však neospravedlňuje v tom, že si sa absolútne nepozrel do spätného zrkadla, čiže nemáš prehľad, čo sa deje za Tebou. Policajti totiž určite nevystrelia len tak, najskôr dajú o sebe vedieť.. blikajúcimi majákmi, blikačkou stop, sirénou, a ak nejdeš 300km/h, určite Ťa aj predbehnú. Až ak by si toto všetko ignoroval, až potom by vytiahli zbraň.
no neviem, hudba sa da s dobrou supravou v aute vykrutit fakt do extremov vystrel by si pocut fakt nemusel, to s tou svetelnou signalizaciou mas pravdu. A so sluchatkami, tak ja som s prehravacom creative muvo slim a sluchatkami creative EP-630 nepocul na diskoteke no kolibe na Domasi nic, iba to co som mal v sluchatkach, pri hlasitosti 40, s equalizerom na maxime. Takze si dovolim povedat ze strelbu by clovek v aute ktore je samo o sebe odlucnene a sluchatkami istoze nepocul. alebo s dobrou repro sustavou ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Clovek, ktory sa v aute izoluje hoc sluchovo od okolia nema zase na ceste co robit.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak ako vravi fabo ... co keby za tebou isla zachranka ? taki kkti co pocuvaju v aute hudbu na plne gule a nepozeraju do spatakov potom obmedzuju zachranku ... ta musi potom zo 140 km rychlosti zabrzdit na tvojich 90-100, lebo v protismere ide auto ... to asi lekarovi starajucemu sa o napr. aj tvojho pribuzneho moc nepomoze a moze spravit vaznu chybu ... pritom keby si ju videl a pocul, tak sa uhnes na krajnicu a moze prefrcat nezmenenou rychlostou pomedzi vas :-) :-) ...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mne osobne pride moznost prehliadnut policajne majaky a hukacky uz sama o sebe pritiahnuta za vlasy, nie nadarmo maju farby ake maju, ked mas vnutorne spetne zrkadlo myslim ze nie je mozne nezaregistrovat hliadku ktora ta prenasleduje...o vystrele do auta ani nehovorim...
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:tak ako vravi fabo ... co keby za tebou isla zachranka ? taki kkti co pocuvaju v aute hudbu na plne gule a nepozeraju do spatakov potom obmedzuju zachranku ... ta musi potom zo 140 km rychlosti zabrzdit na tvojich 90-100, lebo v protismere ide auto ... to asi lekarovi starajucemu sa o napr. aj tvojho pribuzneho moc nepomoze a moze spravit vaznu chybu ... pritom keby si ju videl a pocul, tak sa uhnes na krajnicu a moze prefrcat nezmenenou rychlostou pomedzi vas :-) :-) ...
:? No poviem to tak niekedy sa obehuje aj zachranka (lebo ide pomaly z pohladu sofera) A neboj ja zvladnute skusky na vodicak mam uspesne, viem co mozem a co nie.
brm
Darca
Darca

qwerty-xyz napísal:A neboj ja zvladnute skusky na vodicak mam uspesne, viem co mozem a co nie.
V tom prípade Tvoje príspevky v tejto téme sú bezpredmetné (iba ak ich písal za Teba niekto iný)

;)
qwerty-xyz

brm napísal:V tom prípade Tvoje príspevky v tejto téme sú bezpredmetné (iba ak ich písal za Teba niekto iný)

;)
su, ale polemizovat mozme nie ?
Napísať odpoveď