Antifa
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kali:
uz davno ma presla doba ked som mal chut s Teboou o niecom polemizovat, ale jedno Ti predsalen poviem:
spal doma vsetko co bolo vyrobene v azii, nikdy nepouzivaj ziadnu elektroniku, ktora pochadza z japonska a chod do Kie, vsetkym im vynadaj, ze su to multikulturalni zmrdi sraci a curaci, ktori nicia tuto majoritnu vyvinutu spolocnost, vsetkych slovakov co tam robia posli domov nech si najdu pracu v podniku, ktori patri nejakym bielym, najlepsie nezidom a zas budeme vsetci stastni v nasom dobrom bielom state.
P.S. az budes tych ludi v Kii vyhadzovat z prace nezabudni mi odfotit ich stastne tvare a slzy dojatia, ze si ich oslobodil z pod prace pod tymi skur*enymi sikmookmi.
Sláva národu, na stráž, 18, 88, 14, (1+1/n)^n=e, za doktora Tisa. peace
uz davno ma presla doba ked som mal chut s Teboou o niecom polemizovat, ale jedno Ti predsalen poviem:
spal doma vsetko co bolo vyrobene v azii, nikdy nepouzivaj ziadnu elektroniku, ktora pochadza z japonska a chod do Kie, vsetkym im vynadaj, ze su to multikulturalni zmrdi sraci a curaci, ktori nicia tuto majoritnu vyvinutu spolocnost, vsetkych slovakov co tam robia posli domov nech si najdu pracu v podniku, ktori patri nejakym bielym, najlepsie nezidom a zas budeme vsetci stastni v nasom dobrom bielom state.
P.S. az budes tych ludi v Kii vyhadzovat z prace nezabudni mi odfotit ich stastne tvare a slzy dojatia, ze si ich oslobodil z pod prace pod tymi skur*enymi sikmookmi.
Presne tak. A preto- áno nestranného, asertívneho, obyčajného človeka si vážim. špinavého afáka, čo sa len motá hore dolu- nie. A vážim si uvedomelého a rovnako "cenného" človeka ako ten prvý prípad, ktorý sa možno len oblieka trocha inak a je proti nacizmu ako princípu, nie že vyhľadáva príležitosti k hlúpemu násiliu. A zas hoc ako študovaný a úspešný človek, čo hádže ľudí do škatúľ a plní si prázdnu hlavu mlátením ostatných je úbohý presne rovnako ako ten špinavý afák.nordkapp_pb napísal:pokial to budu slusni ludia neorbi mi problem ani cernoch, ani cigan, ani albanec, dokonca ani kariclovek zo smradlaveho dalekeho vychodu...
... pokial to bude debil a blbec a chrapun nech ma aj 5 vysokych skol a nech je biely jak vápno ...
Sami seba staviate do pozície idiotov, keď generalizujete. Aj malé dieťa vie, že ľudia sú dobrí aj zlí a ak ešte nie oni, tak vy určite by ste už mali pochopiť, že v každom "tábore" sú ľudia takí, aj takí a že nezáleží na tom, čo majú oblečené a v čo veria, ale čo konajú.
Toto píše dredatá mátoha, čo oslavuje veľmi úspešnú maturitu, po víne a pár brčkách. Pre niektorých automaticky antifácka socka, feťák a neviem čo ešte, ale viete čo?.. Paradoxne JA mám právo sa svojimi slovami vysmievať vašej obmedzenosti.
No cakal som nieco viacaxxis napísal:uz davno ma presla doba ked som mal chut s Teboou o niecom polemizovat, ale jedno Ti predsalen poviem:
Dokazes ty vobec nejakym sposobom od seba rozdelit NS a globalizovany kapitalizmus? Rozmyslal si niekedy nad tym ze mozno ta neuveritelna vyspelost Japonocov pozostava z toho ze tam nemaju take problemy ako my s multikulti a ze ich obyvatelstvo je z 99% japonske? Vazne si myslis ze ak by tu neboli ziadny japonci korejci a pod... ze by sme boli uplne strateny?
Takze opat, nic konkretne si nepovedal nevyvratil len si povedal nieco co vobec ani nedava zmysel a nijak nesuvisis s tym co som hovoril vyzsie.
-
axxis
Addict
pockaj pockaj toto je dobre....Rozmyslal si niekedy nad tym ze mozno ta neuveritelna vyspelost Japonocov pozostava z toho ze tam nemaju take problemy ako my s multikulti a ze ich obyvatelstvo je z 99% japonske?
ak to chapem spravne takze keby tu neboli Madari, Cigani a Cinaci tak by sme boli teraz tam kde je Japonsko?
Proste komunizmus nezavazil, rozpad Ceskoslovenska tiez nezavazil, privatizacia nezavazila nic....mali sme proste z prvej postrielat ciganov a bolo by sveta zit
to som nepovedal mojko tak mi to nevkladaj do ustVazne si myslis ze ak by tu neboli ziadny japonci korejci a pod... ze by sme boli uplne strateny?
ja nehovorim, ze by sme bez nich boli strateni, ale ze ked tu su tak to v niektorych veciach moze aj znacne pomoct. mne moze v konecnom dosledku uplne jedno kto je zamestnavatel ci invsetor, zidia, japonci, nackovia alebo negri....to co sa Ti snazim povedat a co pre zmenu nechapes Ty je, ze nie je dolezite aka rasa nieco robi, ale co robi!
Jednu vec strasne nechapem, tak prosim mi niekto vysvetlite.....kazdy sa len navaza aky su AFA kkti, lebo sa ozieraju, fajcia a poniektory aj travu....ruku na srdce....kolky z vas nejdu kazdy piatok vecer vonku? Kolky z vas ty 'normalny' nepiju, nefajcia, nefajcia dokonca travu? Kolko z tych nackov, fasistov a nacionalistov nefajci, nepije nedroguje?
Kadejake navykove latky nemaju spolocne nic ani s pravicou a ani s lavicou....tak prosim, ked uz neviete co ine povedat aspon netrepte take chu**viny....lebo je to fakt ze sprostost. Je nanajvys kazdeho osobna vec ci sa oziera alebo nie....milion ludi sa 'povaluje' cez vykend v meste po zemi a robi bordel, podpaluju smetne kose, biju a podobne....a nikto z vas sa neozve ani trosku, kazdy bude srat iba na ludi, ktory su v nejakej tej lavicovej 'extremistickej skupine' A ked si myslite, ze teraz obranujem AFA,......tak mate pravdu.
A ako mi vyvratite fakt, ze kde z kazdej strany clovek pocuje ako nackovia dobili niekoho....vacsinou bez vaznej priciny....kolko krat pocut, ako niekoho dokonca zabili, zmrzacili a podobne....citate taketo clanky aj o Antife? Kolko krat ste pozerali Spravy a hovorili ze partia AFA dobila chlapca len koli vlasom?
Hitler by poslal vsetkych Slovakov do plynu keby zil dlhsie....tak ako mozte niekto 'kracat v jeho slapajach' ? Idete v mene slepeho idealu, a 'drzite' sa cloveka ktory by bol najradsej vyhubil vasich predkov.....tak klobuk dole.
Kadejake navykove latky nemaju spolocne nic ani s pravicou a ani s lavicou....tak prosim, ked uz neviete co ine povedat aspon netrepte take chu**viny....lebo je to fakt ze sprostost. Je nanajvys kazdeho osobna vec ci sa oziera alebo nie....milion ludi sa 'povaluje' cez vykend v meste po zemi a robi bordel, podpaluju smetne kose, biju a podobne....a nikto z vas sa neozve ani trosku, kazdy bude srat iba na ludi, ktory su v nejakej tej lavicovej 'extremistickej skupine' A ked si myslite, ze teraz obranujem AFA,......tak mate pravdu.
A ako mi vyvratite fakt, ze kde z kazdej strany clovek pocuje ako nackovia dobili niekoho....vacsinou bez vaznej priciny....kolko krat pocut, ako niekoho dokonca zabili, zmrzacili a podobne....citate taketo clanky aj o Antife? Kolko krat ste pozerali Spravy a hovorili ze partia AFA dobila chlapca len koli vlasom?
Hitler by poslal vsetkych Slovakov do plynu keby zil dlhsie....tak ako mozte niekto 'kracat v jeho slapajach' ? Idete v mene slepeho idealu, a 'drzite' sa cloveka ktory by bol najradsej vyhubil vasich predkov.....tak klobuk dole.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Maximálny súhlas. Nebyť nejakých spojeneckých vojsk (alebo kto vlastne Hitlera porazil), tak by sa títo slovenskí neonacisti ani nemuseli narodiť.Lub0$ napísal:Hitler by poslal vsetkych Slovakov do plynu keby zil dlhsie....tak ako mozte niekto 'kracat v jeho slapajach' ? Idete v mene slepeho idealu, a 'drzite' sa cloveka ktory by bol najradsej vyhubil vasich predkov.....tak klobuk dole.
Inak ja som sa kedysi hlásil k anarchii, ak som sa oháňal takými výrazmi ako ACAB a pod., ale pochopil so, že to nie je nič pre mňa, a za túto svoju minulosť sa aj hanbím
Madarov odtial vyluc lebo sa jedna o bielych europanov. A ano istotne by sme boli na vyzsej urovni ak by sme obmedzili prilev cudzincov a to plati komplexne pre celu Europu.Axxis napísal:ak to chapem spravne takze keby tu neboli Madari, Cigani a Cinaci tak by sme boli teraz tam kde je Japonsko?
Globalizovany kapitalzmus nijakym sposobom nepomaha. Robi z bohatych bohatsich a z chudobnych chudobnejsich.axxis napísal:ja nehovorim, ze by sme bez nich boli strateni, ale ze ked tu su tak to v niektorych veciach moze aj znacne pomoct
http://planetaopic.wordpress.com/2009/0 ... italismus/
Mas pravdu, hlavne aktivity tej zidovskej rasy su pre nas velmi prospesne vid 1/3 Americkej zahranicnej pomocy ide do Izraela.axxis napísal:ze nie je dolezite aka rasa nieco robi, ale co robi!
Lub0$ ten tvoj prispevok je pomerne velka demagogia hlavne ten posledny odstavec. Zivi priklad napadnutia resp kradeze afacom si mal v uvode tejto temy. Dalsia vec je ze utoky afakov nejsu medializovane z dovodu ze to neni potrebne a najme poloticky koreknte, naopak utoky krajnej pravice su velmi medializovane casto krat aj v pripade ze sa nejednalo o utok pravice iba utocnici pripominali tuto skupinu, vid vrazda Tupeho a smiesne pochody proti extremizmu a potom nakoniec vyjde najavo ze ho zabil nejaky clen organizovaneho zlocinu, to je dost chmurne. A aj napriek tomu ze mainstream je skorej lavicove medium (vid spolupraca tv JOJ s LPR) a venuje velku pozornost tymto neonacistickym utokom ich az tak moc vela nenajde, dovod je jasny, nejsu tak pocetne.
K tomu Hitlerovi a jeho vrazdeni slovanov a podobne je to mytus. Slovania su tiez Arijska rasa.
Qwerty kamarat, robis to vsetko zle. Na zaciatku si si doebal meno, ako tak citam, vacsina ludi ta ma za bula. A ty miesto toho, aby si sa snazil "ocistit" si povest, tak tu pises, ze sa tvaris ako psychopat, ked vidis antifaka. Nechapem, aky by malo vyznam zbit tu kreaturu(prosim ta, nechod za policajta). Spolocnosti tym nepomozes, co zrejme asi nie je ani tvojim cielom. Ak sa potrebujes marovat sa s fetakmi len preto, ze sa nevies ovladat, mas celkom problem so sebakontrolou chlapce, a to je horsie ako dofukany antifak.
Ako pisal nordkapp, kazdy extremizmus je zly alebo minimalne uplne zbytocny. Ani nacisti, ani antifaci s ich filozofiami a praktikami slovensku spolocnost nepozdvihnu na vyssiu uroven. Mame tu daleko vacsie problemy ako narodnostne mensiny. Najvacsie svine, zdieraci, uzernici o problematiku mensin ani nezakopnu.
Ako pisal nordkapp, kazdy extremizmus je zly alebo minimalne uplne zbytocny. Ani nacisti, ani antifaci s ich filozofiami a praktikami slovensku spolocnost nepozdvihnu na vyssiu uroven. Mame tu daleko vacsie problemy ako narodnostne mensiny. Najvacsie svine, zdieraci, uzernici o problematiku mensin ani nezakopnu.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Nikto predsa netvrdí že tu nemôžu vietnamci a kórejci pracovať. Vôbec mi nevadí, že sem príjde pár afrických negrov s cielom vyfotografovať si nejaké mesto. To nikto netvrdí. A kia je pre slovenskú ekonomiku prospešná. Nacionalisti iba nechcú aby sa tu usídlovali a zapúšťali na našom slovensku ich korene a vyrastali tu farebné deti...axXis napísal:Kali:
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 10:06 )
To je pravda tiež. Niektorí tvrdia že aj my sme patrili do jeho "vyvolenej rasy". Áno patrili, lebo potreboval spojencov nemohol ísť predsa sám proti celému svetu. Ale skôr či neskôr by nás možno žničil.Iron-Eddie napísal:kali, Hitler ale za dobrú rasu považoval len Nordickú vetvu Árijcov, a do tej my nepatríme.
A čo sa týka samotných židov - Nie každý žid musí byť okupant, aj keď väčšina je bohužiaľ taká... Viac mi ležia na srdci moslimovia.
lubos nato ti napisu ze si sfetovany afak a nevies co rozpravas kedze je to pravda.
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 11:14 )
:D:D
potreboval nas iba ako "satelit"...
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 11:14 )
ze spojencov ? potreboval 4milionove slovensko ?Patrick7 napísal:To je pravda tiež. Niektorí tvrdia že aj my sme patrili do jeho "vyvolenej rasy". Áno patrili, lebo potreboval spojencov nemohol ísť predsa sám proti celému svetu. Ale skôr či neskôr by nás možno žničil.
A čo sa týka samotných židov - Nie každý žid musí byť okupant, aj keď väčšina je bohužiaľ taká... Viac mi ležia na srdci moslimovia.
potreboval nas iba ako "satelit"...
Mas nejaky doklad alebo presne vyhlasenie Hitlera ze chce zlikvidovat slovanov? Takyto dokument neexistuje (dokonca neexistuje ani Hitlerov priamy rozkaz na vrazdenie zidov).Iron-Eddie napísal:kali, Hitler ale za dobrú rasu považoval len Nordickú vetvu Árijcov, a do tej my nepatríme.
Jedine o co sa dnesna moderna historia opiera v pripade Hitlerovej nevrazivosti voci slovanom je len jedna kratka pasaz v knihe Main Kampf ktora je skorej namierena na Slovansku pocetnost v nemeckych oblastiach a poslovancovanie nemeckeho obyvatelstva, Hitler tam slovanov kritizuje len mieren ale ziadnym sposobom nevystupuje nejaky agresivnym sposobom voci nim a ani naznakom nenaznacuje ich likvidaciu.
A okrem ineho je uplne ignorovana zase 11 kapitola knihy a to narod a rasa, kde hovori o arijskych kmenoch komplexne.
Dalsia vec, preco Hitler slovanov nevrazdil ked mal moznost? Naopak s nimi uzatvral dohody vid Slovensko Chorvatsko atd...
Alebo rozne divizie waffen SS z bieloruska, ukrajiny, polska ale aj inych europskych statov ako je madarsko holandsko belgicko atd atd
vid http://sk.wikipedia.org/wiki/Waffen_SS# ... _Waffen_SS su istotne dokazom toho ako nas strasne nenavidel.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ziaden taky doklad nemam, ale do piatich minut si mozem vytvorit blog pravdaohitlerovi.blogspot.com, na ktorom to uvediem. Potom to budem postovat na fora a vydavat to za seriozny zdroj ako to zvyknes robit ty a AAAkali520 napísal:Mas nejaky doklad alebo presne vyhlasenie Hitlera ze chce zlikvidovat slovanov? Takyto dokument neexistuje (dokonca neexistuje ani Hitlerov priamy rozkaz na vrazdenie zidov).
btw. qwerty chce ist za policajta? ved tam sa robia psychotesty..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
myslim ze v prvom rade bol Hitler absolutne a definitivne zviera, ale nemylsim si ze by Slovanov (alebo konkretne slovakov) vyvrazdoval ... mozno by poslal hore kominom par (par tisic / par stotisic ?) "neprisposobivych a nepriatelskych" a ostatok by robil pod nemeckym bičom pre nemcov ... v tom teda nejak nackov nechapem, ale niektore mylsienky su docela fajn
...
...k medializacii ako tu bola spominana ... mylsis ze AFAci si kludne a v mieri hulia brká niekde za košmi (teda par z nich vyzera ze skor v košoch), alebo co ? ... bezdovodne utoky AFAkov na holohlavych su na dennom poriadku, nerobil by som z nich svatu stolicu ... medializovat to je dnes nemozne, lebo "zákon káže" ze predsa ten kto ma holu hlavu si za to moze sam a isto to vyprovokoval a dobre mu tak a je tpo nehodne zverejnovat, lebo by sa niekto v tomto nahlavu postavenom systeme mohol citit diskriminovany, vykoristovany, alebo inak znevyhodnovany ...
... najvacsou pliagou spolocnosti je ked existuje viac fanatickych taborov slepo veriacich v sebehorsiu pitchovinu (ano extremisti, fanaticki krestania, jeebnuti ekologovia, jehovisti a neviem aka ina verbež ) ...
...k medializacii ako tu bola spominana ... mylsis ze AFAci si kludne a v mieri hulia brká niekde za košmi (teda par z nich vyzera ze skor v košoch), alebo co ? ... bezdovodne utoky AFAkov na holohlavych su na dennom poriadku, nerobil by som z nich svatu stolicu ... medializovat to je dnes nemozne, lebo "zákon káže" ze predsa ten kto ma holu hlavu si za to moze sam a isto to vyprovokoval a dobre mu tak a je tpo nehodne zverejnovat, lebo by sa niekto v tomto nahlavu postavenom systeme mohol citit diskriminovany, vykoristovany, alebo inak znevyhodnovany ...
... najvacsou pliagou spolocnosti je ked existuje viac fanatickych taborov slepo veriacich v sebehorsiu pitchovinu (ano extremisti, fanaticki krestania, jeebnuti ekologovia, jehovisti a neviem aka ina verbež ) ...
-
qwerty-xyz
ty zasros jeden, ja by som sa do nho nepustil sam? milacik ked teba stretnem na ulici tak uvidis, nebudem ani kamaratov potrebovat, si ta podam sam, antifak blby!!! Len potom neutekaj na policiu ako priposrany ze si dostal facku a ides ma zalovat, vies kolko uz takych bolo? na nete velky majster sveta a v meste sa cely rozklepal a mi len ruku podaval? Bo sa bal ze mi druha ruka vyleti? A dookola ze ked mu daco zrobim ta fizlov zavola? to je jedine hrdinstvo antify ako aj teba, na nete potit kktiny a pri realnom strete sa posras, lebo mne je u prdele pri bitke ze budem chodit s rozbitim nosom, ja som zvyknuty, len ci ty si milacik zvyknuty....Lub0$ napísal:Celym tymto prispevkom si dokazal, ze si vacsi debil od toho co sedel na obrubniku, ty ani o tom nevies, ale ponizujes sa svojimi prispevkami kazdym dnom. Uz len napisat hlupost, ze by sme ho zbil is partiou....znaci ze nemas guraz na to aby si sa donho pustil sam, keby bol za triezva. Vkuse sa len vyhrazas s kamaratmi, nevies uz nieco ine?
Gratulujem, tvoj 1238. ko*o*sky prispevok na tomto fore.
A uvedomte sa ludia.... tento typek nema s AFA nic spolocne....keby ste mali sajnu o com hovorite tak viete, ze prava Anitfa sa od takychto ludi distancuje.
A nezabudni ked nahodou ti dakto streli facku ako som pisal este aj moj prisevok daj na policiu ze sa ti vyhrazam, bo vy antifaci nic neviete len provokovat a ked vam da dakto preplesk tak utekat k mamke pod suknicku alebo na policiu , bo nemate GULE nato si to vybavit sami, z toho jaki ste posrani. Tak isto ako aj tie kktiny co sprejujete na verejne budovy, ruky nohy dolamem tomu debilovi ked ho pritom prichytim!!!!
ts, takych hrdinov uz bolo jujujuuuuuj .... prisprostasti antifaci,narkomani,fetaci..... ZBERBA, ktoru treba len mlatit a mlatit, raz sa mozno naucia!!!! hajzli fetacki....nikdy z vas nic dobreho nebolo a nikdy nebude....
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 15:53 )
hej chcem ist zap olicajta, policajta ktor yn ebude odvracat zrak ked sa niekto v meste bude bit, ale pojde riesit veci aj ds kolegami. POlicajta ktory ked uvidi holeho chlapca na ulici tak mu da daco na seba zoberie domov nie ako nasi ze IDE kriminalka za chlacom a ked sme sa ich V ZIME mame to na kamere(ako siel ), spytali preco ho neberu dnu tak lebo ze im povedal ze ich zbije. (50 kg chlapec a v aute dvaja policajti v nesprestrelnych vestach ta isto by ich pobil) Chcem byt policajt ktory si nebude svoje nervy kompenzovat v kukle vrieskanim na 16 rocnu holku ktora sa mu tam postava a dava obciansky. Chcem byt policajt ktory pride v sluzbe s kolegom do baru a skontroluje doklady vsetkym tym zasrancom co piju a fajcia a napari take pokuty ze sa z troho majitel podniku bude este mesiac po nociach posravat. Uz ma chapes? Aby sa ludia mohli aj opit, aj vystrajat aj vytancovat a aby to bolo vsetko v ramci normy a v miere.Key5ers0ze napísal:ziaden taky doklad nemam, ale do piatich minut si mozem vytvorit blog pravdaohitlerovi.blogspot.com, na ktorom to uvediem. Potom to budem postovat na fora a vydavat to za seriozny zdroj ako to zvyknes robit ty a AAA![]()
btw. qwerty chce ist za policajta? ved tam sa robia psychotesty..
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 15:57 )
Pretoze hoco co by som robil aj tak ma tu kazdy bude za psychopata a bajkara mat vies? lenze problemy fetakov a vseobecne zberby ja vidim a vidim aj ako s tym nikto veraboze nikto nic nespravi. a ako by pomohlo ho zbit ? NO SKUSME SA ZAMYSLIET. policia ked ide po teroristu tak co spravi, Ze duri? pooooood vonkuuuu, nehanbi saaaaaa nic ti nespravime? NIe, nabehnu dnu zmlatia ho ako psa a vyvedu vonku. Myslis ze pri vysluchu je to ine?jankyi napísal:Qwerty kamarat, robis to vsetko zle. Na zaciatku si si doebal meno, ako tak citam, vacsina ludi ta ma za bula. A ty miesto toho, aby si sa snazil "ocistit" si povest, tak tu pises, ze sa tvaris ako psychopat, ked vidis antifaka. Nechapem, aky by malo vyznam zbit tu kreaturu(prosim ta, nechod za policajta). Spolocnosti tym nepomozes, co zrejme asi nie je ani tvojim cielom. Ak sa potrebujes marovat sa s fetakmi len preto, ze sa nevies ovladat, mas celkom problem so sebakontrolou chlapce, a to je horsie ako dofukany antifak.
Tym sa chcelo povedat ze ked raz ukazes fetakovi ze zaco co robi si ho chytis a dostane bitku, a dostane ju zas, a zas a zas .... tak on to robit proste prestane. Pretoze sa mu to nevyplati. Policia s nim nespravi nic lebo by to bolo nasilie zo strany policie, u mna je v tychto pripdoch nasilie riesenim.
//GothaR: mas 2 dni na vychladnutie
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tebe nieco vazne leze na mozog, daj sa liecit
...
// ked podla teba bitka funguje na fetakov, tak by mohla aj na tvoje problemy a komplexy nie ?
zmlat fetaka vo ferovke (alebo aj holohlaveho - principialne je to jedna banda) ... za tyzden si ta pockaju 4ia, 5ti a ukazu ti taku ferovku ze budes este mesiac zrat len cez hadicky
...
// ked podla teba bitka funguje na fetakov, tak by mohla aj na tvoje problemy a komplexy nie ?
zmlat fetaka vo ferovke (alebo aj holohlaveho - principialne je to jedna banda) ... za tyzden si ta pockaju 4ia, 5ti a ukazu ti taku ferovku ze budes este mesiac zrat len cez hadicky
Qwety: K tým teroristom, určite si si všimol ako skvele funguje tá tvoja oslavovaná metóda mlátenia pri zatýkaní, vypočúvaní a neviem pri čom všetkom. Raz keď sa dostane von , tak prvé čo spraví tak sa odpáli s polkou námestia. Násilie plodí len násilie, lenže to takému psychopatovi čo ide k polícii len preto aby si liečil komplexy bitkou feťákov a buzeráciou mladistvých asi nedochádza.
Veľa štastia s dostaním sa ku policii s labilnou povahou, neustálym porušovaním zákona, či už tie rozprávkové výlety na bicykli do najtemnejších lesov, alebo násilie s akým si sa tu chválil. Presne takéhoto zakomplexovaného paranoika v policajnom zbore nepotrebujeme.
Veľa štastia s dostaním sa ku policii s labilnou povahou, neustálym porušovaním zákona, či už tie rozprávkové výlety na bicykli do najtemnejších lesov, alebo násilie s akým si sa tu chválil. Presne takéhoto zakomplexovaného paranoika v policajnom zbore nepotrebujeme.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
qwerty-xyz
a normalne vyjadrenie sa k teme, mojim rozmyslanim.Fabo napísal:nordkapp Vietnamci nie su len blsakisti. Vseobecne tato sorta tu je, ale makaju ako fretky, na rozdiel od vacsiny tych co by ich chceli domov posielat.
Mate romskych spoluobcanov, zatial co som sa s nimi stretol. Bud kradli, alebo sa snazili niekoho zbit a okradnut. Skacu vam do cesty, ked ho zrazite idete do basy. Su hlupi ako tága, nic nerobia, dostavaju kopec penazi, kopec prispevkov a ked sa im daco nepaci ci uz je to len BLBE CAKANIE u doktora su schopni na celu nemocvnicu vykrikovat ze rasizmus. TOTO je rasizmus? to je rasizmus proti nam bielym. Sak mi tiez mozme dostavat take prispevky, jedlo v jedalni za 2 sk, a nic nerobit nie. Kto tu ma posratu skusku z ekonomiky, nech sa zamysli ako by sa zlepsila ekonomika statu keby pol miliona romskych obcanov zacalo robit? alrebo by tu neboli? (ked to uz s prispevkom prezeniem -- moderator nech ho upravi aby som nesiel do basy ako rasista oki.??)
Madare? Potolkych rokoch co nas bili, na deres davali, znasilnovali a vrazdili ken aby sa zachovalo uhorsko dakto hali madarov? Viete co s madarmi? S tankami vyhnat za hranicu, a viete preco? pretoze kazdy sa hrame na vlastnom piesocku, oni sa hraju na svojom, my na svojom, to ze oni chcu zase to nase piaskovisko, my im ho nedame!!!! Maju hranice nech sa drzia za nimi. Kto ma daco v hlave okrem hovna tak by vedel ze madarsko zbroji, proti komu? proti amerike? proti rusku? Madarska garda pali nase vlajky robi protesty, nabory, pochody. Toto je na vojnu, toto sa iba vecne ututlava.
Cernosi? zase k ludom co maju daco v hlave, Afrika je mala? kolko krat vacsia ako SR? 10krat? 20? 100? ta na jaku rit sa tu pchaju, zeby som ja pocuval od kamaratok ze mali cernocha na diskoteke tak isla s nim kazda? A cernosko ktoremu sa to plati skola bo je z daleka tak si este aj povie ake curvy tu mame? Naj ide do afriky a tu pride len na dovlenku tak ako aj ja jemu do afriky.
Vietnamci? Aziati? cinania? Ja sa im pcham do ciny? viete preco tu idu? vytlacaju slusne obchody s kvalitnymi vecami a nahrazaju ich svojimi ting tong srackami.
Tito ludia nam nicia ekonomiku aj zivotny priestor. Toto LUDIA NIE JE O RASIZME to je o prave ktore sa upiera slovakovi zit na slovensku.
Extremisti? myslite ze ja som nacista? Ale prdlajz. Ja nemam rad ani jednu ani druhu stranu. Ja s kamaratmi sme ini, aj ked mam nejakych kamaratov nacistov a podobne.
rozdiely? Fetak je zberba ktora len fetuje a droguje, sprejuje kktiny po stenach, a vykrikuje ze mier a laska. Opija a zneuziva mlade holky. Vsetci tyto fetaci, antifa, a spol chodia do barov kde sa len ozieraju, nosia dlhe vlasy, kurv**** sa, obliekaju sa priserne a priserne sa spravaju. Robia viac problemov ako uzitku a su na pritaz celemu mestu aj celemu statu.
Nacisti tiez nesu dobri ale su aspon lepsi, to ze zmlatia antifaka je len a len dobre. A ohladne toho ze presadzuju rasizmus? Viete co siel som do ziliny nocnym vlakom a nebit siestich zeleznicnych policajtov ktory strazili jedno kupecko s opitimi vychdnarskymi ciganmi, tak tu NESOM lebo by som mal nozik v hrudi, a viete zaco ? za nic..... za to ze som si sedel a kukal von z okna, a moj kamarat tiez. Cize trosku rasizmu ma v sebe asi kazdy.
myslite si co cchete, ja som clovek, ktory sa snazi slusne a cisto obliekat. Chodit vonku na kavy, alebo nejake poldeci ked na to prave mam. Ktory sa neoziera a ked hej, tak len uplne od sveta aby som nespravil nikomu zle. Ktory je normalne ostrihany s normalnymi vlasmi a ktory rad sportuje, pozera filmy, pocuva hudbu snazi sa najst svoje vysnivane dievca a zamestnanie ktore ho bude bavit,dobre zarobi, a nebude ohrozovat seba ani svoju rodinu. Myslite ze som neviem co, poviem vam to narovinu, vysadbu kvetov v nasom meste robim JA aj s kamaratom. Samozrejme je nas viac, ale robim ju aj ja. Viete kolko to je kvetov? A mesto je krasne, tak isto ako aj parky, uprava terenu, sadenie. To je zle? nasadim tolko kvetiniek ze vy vsetci tolko za cely rok nevysadite. A nejaky spity fetak ich vytrha a poslape po nich, to je hnusne. . . .
myslite si o mne ze som cvok, ale mam svoje zasady a pravidla ktorych sa drzim a myslim si ze som v mnohych ohladoch dobry chlapec. Spravny. Problemom je ze pre dnesnu spolocnost, styl a celkovo dobu uz nie som IN, takze som odsudzovany a povazovany za cudaka.
byt prinosom pre spolocnost, aby sa vonku nikto nemusel bat chodit, aby nikoho nebili pre nic za nic, a aby bol klud. Aby mal kazdy priestor pre vlastne vyjadrenie sa. Je rozdiel ludia ked dostane niekto kto normalne vyzera a je rozdiel ked dostane niekto kto ma dlhe vlasy, je zhuleny, opity a doslova sa na vas lepi s tym ci mu nepoziciate peniaze na riedidlo.
Je rozdiel ked niekto da facku holke z nicoho nic, a je rozdiel ked niekto tresne holke ktora sa mu prave s nikekym skurvila a vysmiala sa byvalemu do ksichtu.
Je rozdiel ked zmlatite niekoho lebo mate nervy a je rozdiel ked zmlatite niekoho kto vam opil frajerku do nemoty a vyuzil situacie.
je rozdiel ked zmlatite niekoho kto od prirody blbo vyzera, alebo niekoho kto vam posrabe vase prave nove auto.
Uz ma niekto chape co sa tymto chcelo povedat? treba rozlisovat veci, a treba ich rozlisovat sakra dobre a sakra presne, v mnohych veciach policia kona prehnane alebo vobec. Uz davno nie je policia tym cim byvala dakedy. Trebga to zmenit, ja to mozno sam v zbore nezmenim, ale nas je viac
viete takych ludi co si vazia cest, slavu, hrdost, dobre meno, zmysel pre pravo a poriadok je viac, gentlemani a ludia ktori su schopni a ochotni nieco spravit pre dobro spolocnosti este nevymreli. Este stale sme,
a sme tu nato aby sme zasahovali v realnych situaciach a nerobili polach, a bordel tam kde to nie je treba.
Ako napr ked sa u nas volali kuklaci kebo 15 rocni chlapci tocili klip pre rytmusa a dali si polohrubu muku znacky JEDNOTA COOP do sacika a baba na nich zavolala policiu ze kokain.
Alebo ked si kamarat vystrelil par nabojov SLEPYCH na zahrade lebo skusal zbran na DARGOVSKY PRIESMYK rekonstrukciu bojov a sused na nho zavolal kuklacov ktorych musel povolit presovsky kraj.
TOTO boli napr dvap riklady ZBYTOCNEHO zasahu policie, a prehnaneho? je toho kopec v novinach ...
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 16:30 )
ano lenze zakon si kazdy vyklada inak. A neboj viem ze to nie je ako vo filmoch, lenze niekedy proste treba aby to tak bolo. nato aby sa tento zakon dodrziaval a neporusoval treba niekedy k praci pristupovat naozaj ako clovek, ktory pozna svoj rajon, svoje pracovisko, ludi ktori su pod nim a vztahy ktore panuju. . .Key5ers0ze napísal:qwerty- nerad by som ti bral iluzie, ale slovenska policia nefunguje na principe Walker Texas Rangerty ako policajt neposudzujes a nespravas sa podla toho co povazujes za dobre a spravne, ale podla toho co ti prikazuje zakon
//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 16:36 )
lenze nato aby si potlacil nasilie mile slovo nestaci nasilie sa potlaca este vacsim nasilim. A divil by si sa co vsetko potrebuje nas policajny zbor, dufam ze sa medzi nich dostanem a na trosku lepsiu poziciu a uroven ako radovy policajt.UjoNecro napísal:Qwety: K tým teroristom, určite si si všimol ako skvele funguje tá tvoja oslavovaná metóda mlátenia pri zatýkaní, vypočúvaní a neviem pri čom všetkom. Raz keď sa dostane von , tak prvé čo spraví tak sa odpáli s polkou námestia. Násilie plodí len násilie, lenže to takému psychopatovi čo ide k polícii len preto aby si liečil komplexy bitkou feťákov a buzeráciou mladistvých asi nedochádza.
buzerovat mladych treba a fetakov? fetakov treba byt inak sa nenaucia, vezmi si priklad fetakov a narkomanov - potom ma s nimi len policia problemy lebo ich musi evidovat pri zasahu, poskytnut pomoc ked su mimo. narkomanom a fetakom sa pomaha dokonca im po bratislave napr aj rozvazaju nahradne ihly a kondomy, jezisi naco? zbytocne sa pripravuje stat o peniaze. Preco ja nedostavam ihly a kondomy zadara? Lebo nepotrebujem? alebo zeby som nato mal a oni nemaju? kto im kazde drogovat? podme ho kazdeho do liecebne a nedat mu ziadnu nahradnu ihlu proste nic. Je to len zbytocna zataz voci zamestnancom fetak a narkoman, pre policiu aj pre zachranne sluzby. A Antifa? zataz pre vsetkych zbytocna provokacia druhej strany ktora sa pri strete furt pobije, furt to dakto musi riesit furt su problemy.
edit: K tej citacii na mna, neviem vobec o com si zas zacal tocit a presviedcat, ja som proti vydrziavaniu nakormanov statom, vobec ich neobhaujem, len tvrdim, ze nasilim a bitkou sa nic nevyriesis