Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
DISTURBIA - musim uplne suhlasit. ja som to akurat dopozeral a bola to bomba. miestami to bolo dost na p......elekoklatik napísal:Včera som si pozrel tú disturbiu. Musím povedať že už dlho som nevidel normálny film. Disturbia ma zachránila. Nič zložité s nejakou miliónovou myšlienkou. Pri takomto filme si ja predstavujem oddych. Miestami síce dosť napínavé, ale predsa len je to už stará zabehaná schéma.
Moje hodnotenie 9/10. Mám rád toho mladého herca. myslím že keď vyrastie bude to zver. V mojich očiach určite
Jednoznačne odporúčam.
-
Šu-Do
Redeemer
Dragonball Evolution
hodnotenie je prekvapivo nizke, mne sa film velmi pacil.. mozno je to hodnotenie preto take, lebo sa to (ako som v inej teme cital) nechyta na animak..
u mna 7/10
hodnotenie je prekvapivo nizke, mne sa film velmi pacil.. mozno je to hodnotenie preto take, lebo sa to (ako som v inej teme cital) nechyta na animak..
u mna 7/10
-
Steven666
King
X-Men Origins: Wolverine
nebolo to zlé, bavil som sa herci boli skvelí aj akcia super len neviem niečo mi tam chýbalo len neviem čo. 7,5/ 10
nebolo to zlé, bavil som sa herci boli skvelí aj akcia super len neviem niečo mi tam chýbalo len neviem čo. 7,5/ 10
-
twardykamen
Medium Professional
mozno nejaky pribeh? teda neviem ja som si to pozrel a je to klasika akcny film bez myslienky len akcia nic viac..neviem co by dnesni filmari robili bez super efektov..Steven666 napísal:X-Men Origins: Wolverine
u mna 6/10 taka odychovka z ucty ku komixu
-
Šu-Do
Redeemer
X-Men Origins: Wolverine
nemam slov, velmi moc ma potesil tento film.. fakt, este teraz som ohromeny.. chcel by som vidiet ten WP ktory bol bez efektov.. hh
kazdopadne velmi dobry film... 8.5/10
nemam slov, velmi moc ma potesil tento film.. fakt, este teraz som ohromeny.. chcel by som vidiet ten WP ktory bol bez efektov.. hh
Dnes som pozrel Marley & Me.. celý film som čakal, kedy začne nejaká zápletka, nejaký dej, ale nič ma neupútalo.. stále len o živote rodiny, do ktorej zasahuje pes.. záver síce emotívnou bombou, ale to niekedy nestačí - 4/10.
Zajtra plánujem pozrieť Disturbiu, editnem tento príspevok a napíšem svoj názor.
Zajtra plánujem pozrieť Disturbiu, editnem tento príspevok a napíšem svoj názor.
X-Men Origins: Wolverine 7/10
Vo vseobecnosti to nebolo zle ale cakal som od toho trocha viac. Nieco kôli comu by som mohol povedat "wau".
Dost sa lisi od predchadzajucich casti a neviem ako vam ale mne sa tie minule pacili viac.
Vo vseobecnosti to nebolo zle ale cakal som od toho trocha viac. Nieco kôli comu by som mohol povedat "wau".
Dost sa lisi od predchadzajucich casti a neviem ako vam ale mne sa tie minule pacili viac.
-
G0lDiER_
King
dnes som bol na Anjeli a démoni
dost sa mi to pacilo, ale skoda ze tam bolo citit to ze je to amercky film
tie ich typicke akcne scenky, az moc..inak sa mi to velmi pacilo
9/10
mimochodom je to od rezisera Ron Howard ktory robil aj Davinciho kod
dost sa mi to pacilo, ale skoda ze tam bolo citit to ze je to amercky film
mimochodom je to od rezisera Ron Howard ktory robil aj Davinciho kod
X-Men Origins: Wolverine -> 6/10; nie prilis efektivne, ale stale fajn zabavka a badass hlavny hrdina
Star Trek -> 8/10, dost dobry film, skoda, ze stary Star Trek ja nemusim ... must-see again
Anjeli a Demoni -> 5/10; dost plytke, neuplne, ale ma to nejaku hodnotu mojho zaujmu vdaka knihe
Marley & Me -> 7/10; pohoda film, pekny pribeh, ale nic extra
Fast & Furious -> 7/10; opat, akcne, ale nic vynimocne, samozrejme vin diesel tomu dava bod naviac ...
Star Trek -> 8/10, dost dobry film, skoda, ze stary Star Trek ja nemusim ... must-see again
Anjeli a Demoni -> 5/10; dost plytke, neuplne, ale ma to nejaku hodnotu mojho zaujmu vdaka knihe
Marley & Me -> 7/10; pohoda film, pekny pribeh, ale nic extra
Fast & Furious -> 7/10; opat, akcne, ale nic vynimocne, samozrejme vin diesel tomu dava bod naviac ...
-
hojko
Site Admin
Po dlhsom case som si nieco pozrel, rozhodol som sa pre komediu Yes Man a celkom sa mi to pacilo. Po dlhom case komedia, ktora sa dala pozerat od zaciatku az do konca, naviac s mojim oblubenym hercm Jimom Carreyom. Davam tak 7/10.
Rande na jednu noc, velmizaujimavý dej, taký odpočinková romantická komédia