som sklamany tesil som sa ze bude gameplay video nieake a oni vydaju akurat jeden trailer, sice je pekny ale aj tak som sklamany, jedine co ma potesilo je 11.10.09, potom mi vsak doslo ze to je asi americka forma takze nakoniec 10.11.09
Royalflush napísal:Preco sa tam pise len Modern Warfare ? to neni CoD ?
Lebo to vyvija team, co robil CoD: Modern Warfare a zaroven iny team robi na dalsom Call of Duty a tak sa rozhodlo, ze tieto dve znacky budu oddelene.
Call of Duty : skor zamerane na historicke boje
Modern Warfare : sucasnost
Chlapci tak to bude ina pecka, len ma zaujima kedy to chcu vydat lebo som pocul ze vela spekuluju...(ak vsetko pojde podla planu tak november ak sa nemylim)..ano a uplne suhlasim, kym nevydaju offcialni gameplay tak zatial neni ocom...bolo to aj s GTA prvy trailer bol uzasni, no nitko to necakal ze to tak dopadne ako dopadne...
meffisto napísal:Lebo to vyvija team, co robil CoD: Modern Warfare a zaroven iny team robi na dalsom Call of Duty a tak sa rozhodlo, ze tieto dve znacky budu oddelene.
Call of Duty : skor zamerane na historicke boje
Modern Warfare : sucasnost
toto si ma potešil..dúfam že teda Modern Warfare bude ďalej pracovať na takýchto peckách
-=wolf=- napísal:som sklamany tesil som sa ze bude gameplay video nieake a oni vydaju akurat jeden trailer, sice je pekny ale aj tak som sklamany, jedine co ma potesilo je 11.10.09, potom mi vsak doslo ze to je asi americka forma takze nakoniec 10.11.09
keby to bolo USA tak by ti bolo rok, mesiac, den..
kazdopadne sa tesim ))
myslím že s tými demami je to dosť ojedinelé. Dokonca mám pocit Že demá sa vydávajú každým rokom čoraz menej. Proste /aspoň ako som ja postrehol/ vydajú akurát tak video gameplay a na demo viac menej kašlú. Nehovorím že je to tak vždy, ale 3 roky dozadu mala snáď každá ra najskôr demo. To bolo najvýhodnejšie pre hráčov, ale asi nie pre výrobcov. Keď si si zahral demo, urobil si si názor, keď vidíš video, ťažko povedať na čo sa pozeráš... Takto to beriem ja a o deme som už dlho neuvažoval. Proste video, recenzie a možno meno hry alebo mi stačí Ubisoft a viem či sa mi to oplatí. Dobrý zdroj je tiež aj hojko. Proste názor na hru.
som sa rozpísal. v skratke: myslím si že demo nebude /aspoň nie tak skoro/
Demo k Cod 4 bolo asi mesiac pred vydanim, demo k cod 5 ani neviem ci bolo lebo tomuto codu som sa ani moc nevenoval, dufam ze demo k cod 6 bude a ak bude rad si ho zahram
-=wolf=- napísal:Demo k Cod 4 bolo asi mesiac pred vydanim, demo k cod 5 ani neviem ci bolo lebo tomuto codu som sa ani moc nevenoval, dufam ze demo k cod 6 bude a ak bude rad si ho zahram
k 5tke bola beta verzia ... cca 2-3 tyzdne vopred .
Asi rozmyslam ze tesne pred vydanim coda 6 si zahram cod 4 aby som bol ako tak v obraze pretoze som to starsne davno nehral(maximalne tak MP) a potom pojdem na cod 6, budem to mat ako pekny roman
-=wolf=- napísal:Asi rozmyslam ze tesne pred vydanim coda 6 si zahram cod 4 aby som bol ako tak v obraze pretoze som to starsne davno nehral(maximalne tak MP) a potom pojdem na cod 6, budem to mat ako pekny roman
Presne tak to spravim aj ja...akurat si Modern Warfare 1 zahram minimalne 2x dovtedy
teda ja aspon dufam ze to tak spravim, hadam rozbehnem ten cod6, ak to pojde stale na rovnakom engine ako cod4 a cod5 tak to rozbehnem... tieto 2 hry mi sli v pohode na 40-60 FPS pri high detailoch, minimalne co som zazil bolo nieakych 30 ale aj to bolo v takej situacii ze viac dynamicka scena uz hadam ani nemohla byt... ak mi to pojde mizerne tak bude muset dokupit nieaku new graficku, ostatne komponenty su u mna OK len grafika zaostava(x1950 pro, je celom fajna ale uz je to dedusko )
no podla toho traileru ta grafika nevyzera byt nejaka Next gen. takze pocitam, ze to bude ten isty engine ako pri MW1
Ostava len dufat, ze ta grafika bude aspom taka ako pro MW1 (ten screenshot co som attachol nevyzera bohvie ako)