Lubos -> operujem iba s faktami ... prinos sa da najlepsie kategorizovat napr. vzorke technickeho pokroku ... ano, za drtivu vacsinu dolezitych veci, bez ktorych si civilizaciu nevieme predstavit boli prave bieli ludia (( mali na to vsetky predpoklady )) .. neviem ako chces toto vyvratit ..
... tebou spominana vybojnost je uplne normalna, slabsi sa musi pordriadit silnejsiemu, funguje to tak vsade, cely zivot je na tom postaveny ... myslis ze tvoji indiani nikdy nikoho nezabili pre uzemie, bizonov alebo ohnivu vodu ? ? ? ... keby si poznal trochu historiu, tak vies ze indiani sa medzi sebou kantrili viac ako ich kantrili bieli kolonizatori

... ved aj afaci by nacionalistom najradsej nedali dychat, a pritom taka laska z nich srsi na vsetky strany

...
... a snad mi nechces vravet ako sa mam vyjadrovat ? sami medzi sebou sa volaju nigga a neviem ako, ale ked ja napisem slovo neger, tak je to zrazu urazlive, rasisticke a prinajmensom hodne trestu smrti urezanim ftaka nie ? ... si asi vymlety propagandou z medii, kde sa ti snazia natlacit do hlavy ze volat veci tymi pravymi menami je zle, nemoralne ... ze pojdes do pekla ked povies neger, miesto "farebny clovek" ... hnedoslovákov tiez volas prislusnici romskej mensiny ? alebo cigani ? ja cigani, lebo su cigani ... ked vidim roma, ze je slusny, snazi sa, nechyba mu aspon ake take vzdelanie, tak je to rom, ale vesmes su to vsetko ostatne cigani

... co jaky rasizmus ? tym ze si budeme davat servitky pred huby akurat tak zavadzame dalsich a dalsich ludi

...
// kali ty si sa sklzol od gangov k rozoberaniu ras

... (teda sme sa vsetci)

...
// uz jak som v tom clanku videl Boh a filozofovia, tak som to radsej nechal

... ja som predsa nikde nepoprel ze cierni maju predispoziciu nebyt tak inteligenti ako bieli, alebo tak vyspeli ... len si trochu povaz coho sa ta diskusia tykala na zaciatku ... neslo o hodnotenie ras a ich prislusnikov, islo o konkretny problem z ktoreho sme nejakymi divnymi sposobmi sklzli

... zajimavy by bol teda clanok o zlocine, nie o nadradenosti ras